Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[A14] Vilnius - Molėtai - Utena
Collapse
X
-
Parašė alga Rodyti pranešimąPraskridau virš A14 statybų lėktuvu, pavyko nutraukti porą kadrų. Langas buvo apliaumotas, tai "potato quality", bet gal kam bus įdomu.
...
- 4 patinka
Comment
-
Ačiū už gerą atnaujinimą. Sakyčiau kelias atrodo puikiai ir kokybiškai. Jungiamieji keliai visi asfaltuoti, kai net prie Kaunas - Marijampolė automagistralės daug žvirkelių jungiamuosiuose keliuose. Net keista, kad oficialiai neduos greitkelio statuso šiai atkarpai. Iš kitos pusės džiugu, kad leis 110 km/h.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Xmaster Rodyti pranešimąAčiū už gerą atnaujinimą. Sakyčiau kelias atrodo puikiai ir kokybiškai. Jungiamieji keliai visi asfaltuoti, kai net prie Kaunas - Marijampolė automagistralės daug žvirkelių jungiamuosiuose keliuose. Net keista, kad oficialiai neduos greitkelio statuso šiai atkarpai. Iš kitos pusės džiugu, kad leis 110 km/h.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Nebūčiau didelis greitkelio ženklo fanas tik dėl vaizdo. Jungiamieji keliai tokiu atveju turėtų būti nuo vienos svarbesnės sankryžos (skirtingų lygių, turbožiedinės, reguliuojamos) iki kitos, o šiuo atveju vis dar numatyti nuvažiavimai tik į dešinę, kurie nebūdingi Europos greitkeliams ir automagistralėms. Bet sutinku, kad lėtaeigio transporto eismą reiktų tokiose keliuose riboti. Pėsčiųjų ir dviračių eismą turi riboti pati infrastruktūra, kad nebūtų poreikio išlįsti į pagrindinį kelią.
Comment
-
Parašė abruo Rodyti pranešimąTa šlykšti mėlyna spalva - jau galutinis vaizdas?
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąPobjauris viadukas, deja.Aviate, navigate, communicate
- 5 patinka
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąPobjauris viadukas, deja.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąManau dar kažkas bus daugiau, nes dabar žmonės stovi centre be turėklų.
Bet spalvą parinko tai tikriausiai šlykščiausią kokią tik buvo įmanoma. Net ir rožinės spalvos jis tikriausiai taip baisiai neatrodytų.Paskutinis taisė sleader; 2019.10.04, 08:06.
Comment
-
Mėlyna yra transportininkų ir statybininkų spalva, jaučiu, su rytų slavų tautų draugystės įtaka Kiek esu skaitęs, lietuviai šiaip vengia mėlynos spalvos savo kultūroje Matyt taip norima išsiskirt kaip gildija, turint savo unikalią lengvai išsiskiriančią spalvą Pvz. netgi tokiuose dalykuose kaip kelio ženklai praktiškai vyrauja mėlyna spalva, nors taip, tokie standartai, etc.
Šiaip nepagalvojau nieko blogo pirmą kartą pamatęs iš digital nuotraukų, gal kažko ir toliau nebūčiau pagalvojęs, jei ne kitų komentarai. Man net pasirodė fainai, kad įdomesnes formas parinko ...ir pats Vilnius galėtų labiau suprast savo geografinę vietą, kad apsupta skurdžių apylinkių, man susikuria įspūdis, kad kartais reiškiasi truputį nesveikas pasipūtimas. o bandymas hermetizuotis man neatrodo sveikai, viską išvadinant runkeliais, segregacija (netgi gilėjanti) tarp "runkelių" ir "elito", manau nėra geras tikslas. Tikslas turėtų būti "runkelių" tempimas link "elito", kad lengviau sektųsi susišnekėti, kad ir jie turėtų geresnį skonį ir nekiltų klausimų Čia kaip ir vienas dalykų kodėl man iš šono kartais Vilniaus atrodo nepatraukliai Nesakau, kad "runkeliai" pūkuoti, bet turim ką turim.Paskutinis taisė PoDV; 2019.10.04, 16:26.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Šlykštus, kam gali kilti mintis kilti tokį baisų pastatyti, gal pagarbą kaimyninei Baltarusijai norėtų atiduoti?
Comment
Comment