Parašė Dzipas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] P. Vileišio (Vilijampolės) tilto rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąSiūlau keist tilto pavadinimą į Oranžinis
When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
-
Na aš tai nieko prieš, dėl vardo grąžinimo.Vileišis vis tik buvo geriausias visų laikų kauno meras.Greičiausiai.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąPropaganda?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
-
girdejau savivaldybej vos mustynes nekilo, kai kakzuris nariu pasiule buskeviciui lipt ir savo skudurus nuo tilto stulpu susirinktseip klounas geras jis, vien i jo iniciatyvas paziurejus pastaruju metu, stadiono neliest, herbus nuo tilto nukabint (galetu rimtai pats lipt ir dauzyt).
*censored*
Comment
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimągirdejau savivaldybej vos mustynes nekilo, kai kakzuris nariu pasiule buskeviciui lipt ir savo skudurus nuo tilto stulpu susirinktseip klounas geras jis, vien i jo iniciatyvas paziurejus pastaruju metu, stadiono neliest, herbus nuo tilto nukabint (galetu rimtai pats lipt ir dauzyt).
))) duokit man juos padarysiu studentų talką su kopėčiom ir nebeliks tų herbų
))
Comment
-
Parašė TotaS Rodyti pranešimąJeigu tureklu spalva butu juoda, kontrastas tarp orandzines ir juodos spalvos atrodytu labai graziai ir + orandzinius tureklus labai greit aprasines valdalai ir atrodys baisiaiNors dėl spalvos, tai man irgi nepatinka...
Comment
Comment