Tai ta pati atsaka ir eina mesos kombinata ir aviacijos gamykla, keliu atsaku ten nera yra viena ir ta pati
I aviacijos gamykla gelezinkelio atsaka neina ir niekada nejo... kadangi cia dabar dirbu, pasiklausiau senuju, kurie dirbo rusus laikais - arciausiai gelezinkelis ateidavo (ir ateina) iki rampos, kuri yra pakalneje, tarp bakanausko ir minkovskiu gatves:
Rusu laikais, afganistano konflikto metu, sudauzyti sraigtasparniai budavo gelezinkeliu atvezami iki tos rampos, o paskui jau sunkvezimiais uzvezami ant kalno, i gamykla....
Dvi juostas jau tuoj bus galima kloti asfaltu - darbai pasistūmėjo gan toli už posūkio:
Tuo tarpu vietoj kitų dviejų juostų nieko nėra Visą šitą erdvę (maždaug iki geležinkelio) reikės užpilti žemėmis. Turint galvoje tai, kad reikės statyti tos sienos pratęsimą, kyla daug abejonių, ar suspės viską užbaigt iki žiemos...
O kartais ne nuo šitos vietos jau turi prasidėti garsioji estakada?
Hmmm. Siaip tai neturiu supratimo, bet, mano nuomone, ne. Senasis kelias ejo daug toliau - iki pervazos, kurios sitose nuotraukose net nesimato. Kaip supratau, ta estakada ir turi kazkur prie tos pervazos prasidet.
O jei yra atvirksciai - tai nieko gero, nes kelias bus dar du metus visiskai nenaudojamas, juk ta estakada statys uz dveju metu.
Vakar pradejo asfaltuoti prospekto dali zemyn uz posukio.. darbai juda, stato sviestuvus, tvarko saligatvius
Aisq, reikes nulekt paziuret kada... O kitas dvi juostas jau pradejo irenginet? Bent jau zemes pilt? Man atrodo,kad liko dar labai daug darbu. Tas pats ir su Marveles gatve, vasara jau seniai ipusejus, o asfalto ten niekaip nekloja - kada jie spes???
paskutine foto ziuri tiesiai i tilta tai dabar tik tiesiai eini estakada ir iki tilto
Na taip, ten matosi toli tiltas. Bet kam cia statyt ta estakada? Galima zemem uspilt, juk estakada realiai rekalinga tik tam, kad pralenktu gelezinkeli, o gelezinkelis cia dar pakankamai toli...
Dar truputis asfalto ir posūkis bus beveik baigtas:
Visgi dešines juostos tikrai nebus baigtos šiais metais - nepanašu, kad kas nors ruoštųsi užpilti tą erdvę, juolab, kad reikia statyti to atitvaro nuo geležinkelio pratęsimą...
Manau nuo tos vietos tikrai prasidės estakada. Netikslinga toliau piliakalnius pilti.
Beje tas posūkis nuokalnėj man gana baugiai atrodo. Žinant Lietuvos vairuotojų sugebėjimus ir kultūrą galima manyti, kad ten sulauksim ne vienos tragedijos.
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Manau nuo tos vietos tikrai prasidės estakada. Netikslinga toliau piliakalnius pilti.
Beje tas posūkis nuokalnėj man gana baugiai atrodo. Žinant Lietuvos vairuotojų sugebėjimus ir kultūrą galima manyti, kad ten sulauksim ne vienos tragedijos.
Nežinau, gal tu ir teisus. Bet tai kokia nesąmonė - toks puikus kelias bus dar neaišku kiek metų uždarytas vien tam, kad būtų pastatyta kažkokia estakada... Logiškai mąstant ji ten visai tiktų - nereiktų statyt visokių atitvarų (sienų) ir pan. Bet su mūsų statybų tempais tai būtų optimistiška labai jei ją atidarytų kitų metų gale. Nesąmonė kažkokia.
Galėtų tada užbaigti bent kairiąsias dvi juostas (juk jos ir dabar yra ir daug kas jomis naudojasi, nepaisydami ženklų), ir į jas nukreipti dešinę pusę, kol bus statoma ta estakada. Gal toks ir yra planas?
Gal kas turi oficialios info?
O posūkis man pasirodė labai "švelnus". Na bet su mūsų vairavimo ypatumais, žinoma, galima tikėtis visko...
Comment