Taigi. i mesa begiai yra, aviacijoj - ne
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Europos prospektas Kaune
Collapse
X
-
Parašė MininganTai ta pati atsaka ir eina mesos kombinata ir aviacijos gamykla, keliu atsaku ten nera yra viena ir ta pati
Rusu laikais, afganistano konflikto metu, sudauzyti sraigtasparniai budavo gelezinkeliu atvezami iki tos rampos, o paskui jau sunkvezimiais uzvezami ant kalno, i gamykla....
Comment
-
Papildymas:
Dvi juostas jau tuoj bus galima kloti asfaltu - darbai pasistūmėjo gan toli už posūkio:
Tuo tarpu vietoj kitų dviejų juostų nieko nėra Visą šitą erdvę (maždaug iki geležinkelio) reikės užpilti žemėmis. Turint galvoje tai, kad reikės statyti tos sienos pratęsimą, kyla daug abejonių, ar suspės viską užbaigt iki žiemos...
Comment
-
Parašė TomasO kartais ne nuo šitos vietos jau turi prasidėti garsioji estakada?
O jei yra atvirksciai - tai nieko gero, nes kelias bus dar du metus visiskai nenaudojamas, juk ta estakada statys uz dveju metu.
Comment
-
Parašė saulsVakar pradejo asfaltuoti prospekto dali zemyn uz posukio.. darbai juda, stato sviestuvus, tvarko saligatvius
Comment
-
Parašė taduxpaskutine foto ziuri tiesiai i tilta tai dabar tik tiesiai eini estakada ir iki tilto
Comment
-
Manau nuo tos vietos tikrai prasidės estakada. Netikslinga toliau piliakalnius pilti.
Beje tas posūkis nuokalnėj man gana baugiai atrodo. Žinant Lietuvos vairuotojų sugebėjimus ir kultūrą galima manyti, kad ten sulauksim ne vienos tragedijos.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąManau nuo tos vietos tikrai prasidės estakada. Netikslinga toliau piliakalnius pilti.
Beje tas posūkis nuokalnėj man gana baugiai atrodo. Žinant Lietuvos vairuotojų sugebėjimus ir kultūrą galima manyti, kad ten sulauksim ne vienos tragedijos.
Galėtų tada užbaigti bent kairiąsias dvi juostas (juk jos ir dabar yra ir daug kas jomis naudojasi, nepaisydami ženklų), ir į jas nukreipti dešinę pusę, kol bus statoma ta estakada. Gal toks ir yra planas?
Gal kas turi oficialios info?
O posūkis man pasirodė labai "švelnus". Na bet su mūsų vairavimo ypatumais, žinoma, galima tikėtis visko...
Comment
Comment