pala, tai aš jau susipainiojau - kam tas naujas kelias po estakada? nebeleis užkilti ant tilto iškart senąją trasa iš minkovskių, reiks lįsti po estakada?
pala, tai aš jau susipainiojau - kam tas naujas kelias po estakada? nebeleis užkilti ant tilto iškart senąją trasa iš minkovskių, reiks lįsti po estakada?
Jep - nuo tilto tik nuvažiuoti į Minkovskių gatve galės, užvažiuojant reiks lysti po estakada....
Bet vieno dalyko tai nesupratau - kuriu galu issukimas nuo Minkovskiu i kalna padarytas kaip status kampas vietoj to, kad ji nukirsti? Juk ten nei pastatu nei medziu - tiesiog galejo per pieva kelia nutiesti.
nu jooo...uzvaziuoti ant tilto is minkovskiu gatves matosi, kad bus gana keista. pritariu visiskai komentarui virsuj manojo. kam reikejo sitoki lanka daruti kai buvo galima padaryti elementaru uzvaziavima iskarto pravaziavus po tiltu po desine...
Dar pastebėjimas, kad atvažiuojant nuo kalno Europos prospektu ir norint patekti į Minkovskių gatvę reiks įveikti ganėtinai staigų posūkį. Manau žiemą per plikledį gali būt bėdos, žinanat mūsų kelių barstymo ypatumus...
Beje nuvažiavimo asfaltas jau paklotas, bet užvažiavimas iš minkovskių gatvės ant tilto dar nebaigtas
Šalia lieka nemažas nenaudojamas plotas atitvertas geležinkelio
Comment