Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] Jakų žiedo rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKo tik vieną žiedo nuotrauką padarei?www.fotoskrydis.lt - Lietuva iš paukščio skrydžio.
Comment
-
-
Parašė Kitas Rodyti pranešimąKaip man iš tų visų brėžinių (čia pateiktų) atrodė, kad jungtis Kaunas-Klaipėda eis per žiedo viršų? Čia atrodo, kad po apačia kasis... aš teisingai suprantu, ar ten kokias komunikacijas ties? Logiška būtų po apačia, du žiedo viadukai bus pigiau, nei estakada per visą viaduką.
Comment
-
Parašė JohnAr gali kas nors gerai zinantis situacija paaiskinti sia schema:
Atvaizdas
Bent man matosi tokie lygiai:
1. Viadukas is Kauno i Klaipeda
2. Estakada is Palangos i Kauna
3. Estakada is Klaipedos i Palanga
4. Estakada is Kauno i Silute
5. Dabartinis ziedas
Taip iseina, kad bus 5 lygiai?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąČia sumaišyta, kas virš ko eina, tarkim Kaunas-Šilute estekada turi būti po Kaunas-Palanga.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąO kur tas tunelis, kas nors galėtų papaišyti?
Comment
-
Parašė JohnO kaip su Klaipeda-Palanga ir Kaunas-silute? Koks skirtumas, ar tai nusukimai, ar ne, esme, kad jie eis kitame lygyje. Teoriskai, ir pati estakada galetu buti vadinama "nusukimu" ar "pasukimu" nuo ziedo ar paties A1 kelio. Esme, kad estakados (neskaiciuojant tunelio) kirsis 4 skirtinguose lygiuose."Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment
-
Parašė JohnO kaip su Klaipeda-Palanga ir Kaunas-silute? Koks skirtumas, ar tai nusukimai, ar ne, esme, kad jie eis kitame lygyje....Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Xmaster Rodyti pranešimąDėkui už nuotraukas. Gal dar kartais tenka pavažiuoti A13-uoju link Palangos ? Įdomu būtų pamatyti atnaujinimą toje temoje, kiek ten pratiesta jau 2x2 kelio
Išasfaltuota naujai dar nedaug, Dangės slėnyje. Yra viaduko perdengimas priešais Tauralaukį, išplatintas tiltas per Dangę, verda darbai platinant ir rekonstruojant viaduką per geležinkelį Kretingos kelią, jo nuvažiavimus ir užvažiavimus.
Comment
-
Parašė groundzer Rodyti pranešimąRemigijau sutvarkyk photo. Nes pirmose 4 photo man rodo kazkokias merginas su arkliais ir leles
Comment
Comment