na čia irgi diskutuotina Jei visi nusukimai pavirsta estakadomis, tai kas tada ant žemės? Kadangi KNS-KLP yra estakada pakilusi virš žemės, tai KLP-PLN jau galėtų eiti po apačia - žemės paviršiumi. O visokie smulkūs vietinės reikšmės nusukimai,susikirtimai būti paprasčiausiais požeminiais pravažiavimais, kurie ir pigūs ir pastatomi greit.
Man tai nesuprantama, kam išvis reikalinga estakada Šilutė- Kaunas kryptimi. 141 kelias jau net ir ne greitkelis, tad pakaktų ir dabartinio dešiniojo posūkio. Dėl Kaunas- Šilutė sutinku, ten reikalinga estakada, nes kitaip tenka visą žiedą apvažiuot.
Man tai nesuprantama, kam išvis reikalinga estakada Šilutė- Kaunas kryptimi. 141 kelias jau net ir ne greitkelis, tad pakaktų ir dabartinio dešiniojo posūkio. Dėl Kaunas- Šilutė sutinku, ten reikalinga estakada, nes kitaip tenka visą žiedą apvažiuot.
tam kad visa ta teritorija aplink 141kelia iki Rimkų priklauso Klaipedos LEZ, o po 15-20metu ir tos estakados bus mazai + planuojamas pietinis isvaziavimas is KLP terminalo tad srautai tikrai padides.
Bet tikrai tos dešiniojo posūkio estakados man yra sunkiai suprantamos.
Hipotezė 1: Taip padaryta dėl to, kad būtų mažesnė posūkio kreivė. Tai buvo galima išspręsti nusukimui nutiesiant naują keliuką, tačiau nepavyko išpirkti žemės aplink žiedą.
Hipotezė 2: Reikėjo, kad kažkas statytų kuo daugiau viadukų tiesiog (įvairios otkatinės machinacijos).
Gal kas galit paaiškinti kokiu principu eis atkarpa Klaipėda - Palanga? Ar ji eis nuo viaduko Klaipėda - Vilnius žemyn, tuomet eismas ant žemės žiedo viduje ir vėl pakils iki viaduko Kaunas - Palanga? Ar kaip?
Įdomu ar ją dabar įrengs? Ar nukels į ateitį? Šiaip nedaug trūksta sujungt abu galus...
Teoriškai turėtų būti pertrauka, nes tai jau trečias etapas ir kitas projektas, bet realiai galbūt iš karto toliau dirbs, jei su finansavimu viskas tvarkoje ir yra parengtas techninis projektas.
Teoriškai turėtų būti pertrauka, nes tai jau trečias etapas ir kitas projektas, bet realiai galbūt iš karto toliau dirbs, jei su finansavimu viskas tvarkoje ir yra parengtas techninis projektas.
Geriau sakyk tiesiai šviesiai, kad nežinai, pafilosofuot visi mokam
"Neturtėlis- tai žmogus, manantis, kad idėja jam tinka tik tada, jei yra jo paties".
Comment