Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KLP] Jakų žiedo rekonstrukcija
Collapse
X
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąTokiu atveju 2012 turėsim pirma LT keturių lygių sankryžą
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąO kartais ne trijų? Bent jau aš įžiūriu tik 3.
Atvaizdas
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Panašu, taip.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė URBANISTAS Rodyti pranešimąTai aš teisus ar ne?
Comment
-
Nuspalvinau... savo kreivom rankom... ir Paint pagalba:
spalvos rodo estakadu lygius.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimą
Comment
-
na kai pilnai pabaigs šį projektą, turėtų tikrai įspūdingai atrodytiBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimąna kai pilnai pabaigs šį projektą, turėtų tikrai įspūdingai atrodyti
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO ar tiek daug iš visko reikia? Nebent tik tam, kad įspūdinagi atrodytų.Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimąmanau, kad reikia, pirmoji projekto dalis sumažins spūstis, bet jų vis dar bus, o antroji jas beveik sunaikins.. bet antra problema - baltijos pr. žiedas, kamščiai ten persikels
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNemanau, kad bus, beto kai kur galima daugiau juostų padaryt skirtų įvažiuoti į žiedą.Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimąjei yra pasirinkimas: juostų daugiau ar viadukas? kam rinktis blogesnį variantą?
Comment
Comment