Standartinis kamštis 7:50
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno kamščiai
Collapse
X
-
Nelabai supratau, kokiu budu, Jonavos gatve vaziuodamas i Silainius tu sugebejai atsidurti ant sito viaduko? Koks tikslas?
Parašė fredis Rodyti pranešimąPenktadienį šilainius norėjau pasiekti.
Bet kad tiek tai nesitikėjau. Matėsi, kad jis iki Savanorių buvo tai tikrai...
Comment
-
Kažkokia fyg.....penktadienį prasidėjo prie Marvelės. Būtent penktadienį vakare kamščiai pasidarė ;/. Padarė 1 liniją, tai dabar ten amžini kamščiai. Gal kas nors man paaiškintų, kokio velnio tiesėjai padarė penktadienį vieną juostą ir nuėjo ilsėtis? Pikta, uždėta viena juosta, o anie net nieko nedaro.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąTaigi gryžau nuo Jonavos gatvės kamsčio ant šio viaduko, nes galvojau, kad nebus jo ant Varnių g. tilto, bet va....
Parašė Magician Rodyti pranešimąKažkokia fyg.....penktadienį prasidėjo prie Marvelės. Būtent penktadienį vakare kamščiai pasidarė ;/. Padarė 1 liniją, tai dabar ten amžini kamščiai. Gal kas nors man paaiškintų, kokio velnio tiesėjai padarė penktadienį vieną juostą ir nuėjo ilsėtis? Pikta, uždėta viena juosta, o anie net nieko nedaro.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąKaip ir tas BMW apsisukau ir lėkiau ant Varnių tilto, nors ir mačiau, kad jis taip pat kažkiek užkimštas..
Parašė amiko Rodyti pranešimąTai kad nuo Jonavos g. galėjai tiesiog sukti į kairę prieš palendant po Varnių tiltu ir būtum užvažiavęs ant Varnių tilto, kam taip zigzagais važinėt?You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąAsmeniskai itin nemalonus kamstis Kaune susidaro Pramones prospekte nuo Pramones ir Taikos ziedo iki 6-forto ziedo. "Nepataikius laiku" 2 su kapeikom km. atkarpoje laisvai gali prasedet pusvalandi ir daugiau.
Comment
-
Man reikia ivaziuot i Taikos zieda- sedziu ir miegu, prie Draugystes liuks, jei nebuna kokio eksydento ar sustojusiu trulu. Pats cirkas prasideda daznai nuo pat Prismos, kuomet nezinia is kur teises gave "vairuotuojai" iesko drasos sturmuot 6 forta
Itogo ziuri, kad pusvalandis su kapeikom ismestas i balaShow must go von!
Comment
-
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...smas-59-265814
Oplia! Kamštis, įdomu, XI fortą pasiekęs?
Comment
Comment