Šiandien kažkoks beprotnamis ~ nuo 14 prasidėjo bendradarbių skambučiai guodžaintis kokiuose kamščiuose stovi O avarijų kiek.... Tikrai neužtektų nei kojų + rankų pirštų šiandien matytom nusakyt Ryte ant to paties tilto per Nerį apie kurį šnekėjau vakar vėl avarija... Šįkart kita kryptimi ir "tik" 5, o ne 7 automobiliai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno kamščiai
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Išvažiuojant iš kiemo, Partizanai 16.10...žvilgsnis link SAVO
žvilgsnis link Birželio 23-iosios g-vės
po 3min jau įsitryniau į eilę. Per 7min pasiekiau Partizanų-Birželio 23-iosios sąnkryžą. Sukt į Savanorių pusę?
ar link Taikos?
neretai būna ir taip, kad tau žalias, bet važiuot nėra kur! Nuo to eismas tikrai negerėja...
Comment
-
Na aš, būdamas "naujasis" kaunietis, norėčiau pasisakyti Gyvenu Šilainiuose, ir didžiausia bėda rytais važiuojant į univerą yra Žemaičių plento susiaurėjimas ties Milikonių kalva. Kuris toks protingas žmogus buvo, kad į dešinę sukti skyrė atskirą juostą, o į kairę ir tiesiai reikia judėti iš vienos juostos? Ten rytais būna didžiausios eilės. Gyvenu prie Oazės, o į Milikonių stotelę atvažiuoju per ~20min., nors iki jos tėra kiek mažiau nei kilometras (tiksliai 800m)... Manau, tai taip pat yra viena problemiškiausių sankryžų.
O apie Vilijampolės tiltą... Dar nė karto per 2 mėnesius (tiek laiko gyvenu Kaune) neteko matyti tuščio tilto. Kiaurą dieną, pradedant kokią 7h, iki pat vakaro, amžinai per visą tiltą nusidriekusios eilės Vilijampolės link. Jurbarko ir Kriščiukaičio gatvių sankryža sureguliuota nesąmoningaiدائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąO apie Vilijampolės tiltą... Dar nė karto per 2 mėnesius (tiek laiko gyvenu Kaune) neteko matyti tuščio tilto. Kiaurą dieną, pradedant kokią 7h, iki pat vakaro, amžinai per visą tiltą nusidriekusios eilės Vilijampolės link. Jurbarko ir Kriščiukaičio gatvių sankryža sureguliuota nesąmoningai
O nuolatinis eilių ant pačio tilto buvimas tikrai nepagerina jau ir taip rizikingos situacijos.
Beje, dėl transporto eilių mieste, šiame „Delfi“ straipsnyje rašoma, kad reikėtų diferencijuoti darbo pradžios laiką įvairiose įstaigose. Siūloma pradėti dirbti nuo 7:30h (taikoma Vilniaus valdžios institucijoms). Pats darbą pradedu būtent tokiu laiku ir galiu patikinti - problemų dėl eismo intensyvumo tokiu metu praktiškai nėra, tik karščiausiuose taškuose juntamos „kamščių užuomazgos“. Galima būtų tai pritaikyti ir Kaune (ir bet kur kitur), ne vien valstybinėms įstaigoms, bet ir privačius subjektus skatinti elgtis analogiškai.
Parašė Romas Rodyti pranešimąNežinau, ar tema ne per ankstyva.Paskutinis taisė Aš; 2007.11.01, 00:03.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąBet ne tai blogiausia (man). O tai, kad tas tiltas velniškai siūbuoja. Ir pravažiuojant sunkiasvoriam transportui, esant įstrigus vienoje vietoje ir negalint judėti į priekį, tikrai ne patys maloniausi jausmai apima. Greičiau tą tiltą sutvarkytų*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąNe mano jėgoms tiek ištverti būtų ir dar kiekvieną dieną
Comment
-
Tenka per Vilijampoles tilta vaziuot man su vairavimo mokyklos masina, kai vairuot mokaus. Piko metu. Smagu, papurto pirma juosta vaziuojant Tokios kelio dangos gyvenime nesu mates, tikrai, toks asfalto reljefas mazai kur vaziuojamoje dalyje pasitaikowww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Sveiki. Vilijampolės tilto problemos...
O apie Vilijampolės tiltą... Dar nė karto per 2 mėnesius (tiek laiko gyvenu Kaune) neteko matyti tuščio tilto. Kiaurą dieną, pradedant kokią 7h, iki pat vakaro, amžinai per visą tiltą nusidriekusios eilės Vilijampolės link.
Siaubas Aš tai turbūt iki tilto privažiuočiau, pereičiau, o tada toliau važiuočiau... Ne mano jėgoms tiek ištverti būtų ir dar kiekvieną dieną
Geriau pagalvokime kas dėsis Vilijampolėje ir ant Varnių tilto, kai 2008 pradžioje, kapitaliniam remontui ilgam uždarys šį tiltą.Rieda gatvėmis, keliais, laukais mėlyna citrina - pagauk, jei sugebėsi...
Comment
-
jau vakar ~17 kas mieste daresi nesupratau . taikos su savanoriu pilna masinu, tada ant varniu tilto zmogu partrenke per lietu mergina... tai kamstis nuo kliniku kalno, tai sugalvojau vaziuot per jonavos gatve i silainius, tai jooo. nuvaziavau iki galo, ten toks pats kamstis nes kapines gale ir siaip susiaureja (pats pamirsau kad taip gali nutikti), tai va nuo KTU net 30 min vaziavau, siaip buna iki 10, net rytais 7:15 is silainiu i ktu, 10-15 min.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąBeje, dėl transporto eilių mieste, šiame „Delfi“ straipsnyje rašoma, kad reikėtų diferencijuoti darbo pradžios laiką įvairiose įstaigose. Siūloma pradėti dirbti nuo 7:30h (taikoma Vilniaus valdžios institucijoms). Pats darbą pradedu būtent tokiu laiku ir galiu patikinti - problemų dėl eismo intensyvumo tokiu metu praktiškai nėra, tik karščiausiuose taškuose juntamos „kamščių užuomazgos“. Galima būtų tai pritaikyti ir Kaune (ir bet kur kitur), ne vien valstybinėms įstaigoms, bet ir privačius subjektus skatinti elgtis analogiškai.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąTenka per Vilijampoles tilta vaziuot man su vairavimo mokyklos masina, kai vairuot mokaus. Piko metu. Smagu, papurto pirma juosta vaziuojant Tokios kelio dangos gyvenime nesu mates, tikrai, toks asfalto reljefas mazai kur vaziuojamoje dalyje pasitaiko
Comment
-
Jau nugreiveriavo pakraščius, taip pat daug kur ir stotelėse, kur susibanduoja asfaltas...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė boo Rodyti pranešimąIšvažiuojant iš kiemo, Partizanai 16.10...žvilgsnis link SAVO
Comment
-
Dar kas nors be manęs šiandien ryte Šilainiuose važinėjo? Trūksta žodžių... Aplinkelis užkimštas kelias h, Milikoniai užkimšti, Neries krantinė užkimšta. Kaip išvažiuot iš Šilainių?Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąKaip išvažiuot iš Šilainių?
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąLuktelk, kol pradės renovuot Vilijampolės tiltą, tada galėsi šį klausimą užduot iš naujo
O šiandien situacija susidarė dėl avarijų. 2 avarijos skirtingose eismo kryptyse ant Varnių tilto ir ta pati situacija ant aplinkelio tilto. Iš viso 11 automobilių + dar prie mano ofiso į griovį žmogelis įlėkęs labai mistiškai Šiaip jau geras pusmetis kai beveik kiekvieną rytą ant aplinkkelinio tilto įvykusios avarijos rytinio piko metu Toje vietoje BŪTINA kažką daryti, nes situacija kritinė. Visų pirmą toje atkarpoje nuo Megos viaduko iki tilto galo reikėtų greitį mažinti iki 60 + ~tilto viduryje pastatyti greičio radarąMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNemanau, kad tai labai ką įtakos šioje situacijoje Nes ar taip ar taip centro link visi juda šia kryptimi, tik vietoj važiavimo toliau Neries krantine - visi kils ant Varnių tilto.
Todėl tuo:
Va nuo ten manau nebent padidės kamščiai.Paskutinis taisė Aš; 2007.11.08, 20:15.
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąDar kas nors be manęs šiandien ryte Šilainiuose važinėjo? Trūksta žodžių... Aplinkelis užkimštas kelias h, Milikoniai užkimšti, Neries krantinė užkimšta. Kaip išvažiuot iš Šilainių?
Comment
Comment