Parašė vėkas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Parkavimas. Infrastruktūra
Collapse
X
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąTokia pati situacija buvo ir mano kiemo daugiabutyje kitame rajone. Prieš 15 m. namo komendantas architektas bandė praplėst kiemą – neleido, nes būtų reikėję naikinti vaikų žaidimų aikštelę. Dabar išrūdijo karstyklės, tai vistiek viskas demontuota, o nauja žaidimo aikštelė įrengta kiek tolėliau. Nors man pačiam parkingo įrengimo norėtųsi tik požeminio, o ant jo medžiai su vaikų žaidimo aikštelėm, bet kainuotų kosmosą turbūt.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąPaskutinėje nuotraukoje neaišku, per kur yra atvažiuojama į aikštelę. Nes jei šaligatviu, tai negerai.
Parašiau FB puslapyje po šiuo postu komentarą, kad reikia kuoliukų. Sakė, kad nuostabi idėja (???) ir bandys juos statyti. Pažiūrėsim pažiūrėsim.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąReikia suprasti, kad tie žalieji koriai statomi TIK už tas mašinas ten parkuojančiųjų pinigus?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Iki galo neaišku. Tik parašyta, kad galima 50/50 principu prisidėt. Tai bet kokiu atveju nėra TIK už parkuojančių pinigus. Nors nežinau ar čia gerai ar ne.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAčiū dievui. Tai turėtų leisti tokiam projektui pernelyg neišplisti.
Comment
-
Uuu, nice. Tai dabar jau blogai, kad plečia parkavimo vietas?
O spontaniškai statyti naujas parkavimo vietas, nes "nėra kur pastatyti mašinos" yra visiškas non-solution.Paskutinis taisė John; 2018.04.18, 19:20.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąUuu, nice. Tai dabar jau blogai, kad plečia parkavimo vietas?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąDaugiau parkavimo vietų -> daugiau galimybių parkuti mašinas -> daugiau noro pirkti mašiną -> didesni kamščiai.
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąNa kad sutvarkys labiausiai išvažinėtas vietas, aš nepykstu, net jei ir už mano pinigus. Nes dabar einant pasivaikščiot kai kurios vietos labai šlykščiai atrodo. T.y. čia būtų labiau aplinkos vaizdo sutvarkymas.
- 1 patinka
Comment
-
Heh, aš tai gi nesakau, kad čia puiku ar ne. Tiesiog John kitoje temoje taip skundėsi, kad absoliučiai niekas nedaroma, o čia va daro, bet vėl blogai.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Aplinkos tvarkymui parkavimo vietų nereikia. Tam reikia tvarkyti aplinką.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Aplinkos tvarkymui parkavimo vietų nereikia. Tam reikia tvarkyti aplinką.
Comment
-
Neaišku, nes nesimato visas vaizdas. Greičiausiai per dešinę.
Parašiau FB puslapyje po šiuo postu komentarą, kad reikia kuoliukų. Sakė, kad nuostabi idėja (???) ir bandys juos statyti. Pažiūrėsim pažiūrėsim.
https://www.google.lt/maps/@54.71771...7i13312!8i6656
Kažkados ten žaidimų aikšelė buvo ir iš visų pusių šaligatvis, dabar korys. Gal ir gerai, vaikai užaugo, pensininkai galės bites auginti
Comment
Comment