Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Parkavimas. Infrastruktūra

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Gavau nuobaudą nuo Digital už šį atsakymą. Malonu. Matomai forume skatinamas trolinimas ir atsakymai nepageidaujami.

Prierašas ne į temą? O tai į ką tuomet? Sutinku, kad dalis apie psichologiją ne visai į temą, bet pirma dalis?

O apie psichologiją buvo metas pagaliau parašyti, nes toks elgesys tęsiasi jau ne vienus metus.

Click image for larger version  Name:	Digital man skyre nuobauda.JPG Views:	0 Size:	45,0 kB ID:	2183612

Comment

Gavai, nes tas tavo "tarp kitko" yra visai ne į temą (ir beje tinka labai ir tamstai).

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
        Gavai, nes tas tavo "tarp kitko" yra visai ne į temą (ir beje tinka labai ir tamstai).
        Galėtumėte pateikti pavyzdį mano elgesio kuris atitinka ''tarp kitko'' aprašymą?
        PS.
        Taip, kartais kai esu rimtai supykęs ant savivaldybės, buvau forume pavartojęs žodžius, kurių gyvai bendraujant, viešumoje, esu beveik tikras, kad nebūčiau pavartojęs. Nesu tuo patenkintas ir dėl to atsiprašiau.

Bet šitam forume nesu nieko puolęs ir tuo labiau pradėjęs puolimą, bei nesu kažkieno pozicijos pakartotinai pavertęs į šiaudines baidykles, ir tuo labiau nesu nieko puolęs už padarytą gerą darbą negana to dar ir manipuliuojant situacijos nupasakojimu. Negana to, puolėjui ištiesiau ranką ir pasiūliau taikytis.
        Paskutinis taisė spekas; 2025.02.15, 20:34.

Comment

Gal kada nors, dabar čia būtų ne į temą.

Comment

Pasakau iš anksto, tad prašau man po to nepripaišyti, kad vengiu atsakyti ar panašiai - nesu tikras ar grįšiu į šią temą, nes tikrai man visi šie atrašinėjimai, pakartotini pamazgų pylimai ant galvos tikrai nereikalingi, per n postų eiti skaityti filtruojant kur koks užvažiavimas ir kur ką atsakyti nebeketinu, nes per daug laiko man jau ir taip kainavo. Aš ateinu į forumą tikėdamasis padiskutuoti, pažiūrėti kokios naujienos įvairiose temose, ką būtų galima padaryti ir taip toliau, o ne deginti laiką trolinimui, palikti forumą su kartėliu burnoje, ir taip toliau.

Comment

Parašė spekas Rodyti pranešimą
              Pasakau iš anksto, tad prašau man po to nepripaišyti, kad vengiu atsakyti ar panašiai - nesu tikras ar grįšiu į šią temą, nes tikrai man visi šie atrašinėjimai, pakartotiniai pamazgų pylimai ant galvos tikrai nereikalingi, per n postų eiti skaityti filtruojant kur koks užvažiavimas ir kur ką atsakyti nebeketinu, nes per daug laiko man jau ir taip kainavo.
              Ačiū už pasisakymą. Jei nesilankysi šioje temoje nieko neprarasime.

Parašė spekas Rodyti pranešimą
              Aš ateinu į forumą tikėdamasis padiskutuoti, pažiūrėti kokios naujienos įvairiose temose, ką būtų galima padaryti ir taip toliau, o ne deginti laiką trolinimui, palikti forumą su kartėlių burnoje, ir taip toliau.
              Ne, tu ateini į forumą numest kažkokį debilišką antivakserišką X'o postą covid temoje ir neri į krūmus.

Comment

Working...
              X