Parašė gangstarr
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Parkavimas. Infrastruktūra
Collapse
X
-
Paskutinis taisė urbanis; 2024.07.09, 17:09.
- 1 patinka
-
Parašė gangstarr Rodyti pranešimąAntram plane irgi koriai. Čia legalu, jog stovėjimo vietos arčiau negu 5m iki langų?
*(veikėjų vardai išgalvoti)
- 4 patinka
Comment
-
Parašė gangstarr Rodyti pranešimąČia legalu, jog stovėjimo vietos arčiau negu 5m iki langų?
Parašė gangstarr Rodyti pranešimąKodėl pasirinkti šie vieninteliai namai kaimynijoje, kurie nerenovuoti,
Parašė gangstarr Rodyti pranešimąnamų net neketina renovuoti
Comment
-
Parašė Bmweda Rodyti pranešimąNerenovuotų namų gyventojai turi pas pačias teises kaip ir renovuotų.
- 4 patinka
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąO kur tokia teisė turėti nemokamą, miesto biudžeto lėšomis įrengtą, parkavimo vietą yra įtvirtinta?
Comment
-
Parašė Bmweda Rodyti pranešimą
O kur įtvirtinta, kad miestas tokių vietų įrengti negali?♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 9 patinka
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Emil Rodyti pranešimąLietuvio svajonių parkofkės apdovanojimas atitenka (Taikos pr. 123, Kaunas):
- 3 patinka
Comment
-
Aš aišku baisų dalyką dabar pasakysiu, bet norėčiau ir kad prie mano namo taip būtų (kad ir mokamai). Nes kol kas tikrai ne kaifas grįžtant vėlai (o aš vėlai sugrįžtu vos ne kas antrą dieną) sukti ratus po rajoną, kad rasti kur dar kokia vieta liko. Pasikeis situacija su viešuoju (kad galėčiau sau leisti atsisakyti mašinos) - klausimą peržiūrėsiu.
P.S. Viešosios erdvės po langais man principe nereikia, niekada ten neleisčiau laiko su kaimynais. O su draugais galime nueiti ir į kokį nors tikrą parką ar kabaką.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė Emil Rodyti pranešimąLietuvio svajonių parkofkės apdovanojimas atitenka (Taikos pr. 123, Kaunas):
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimąAš aišku baisų dalyką dabar pasakysiu, bet norėčiau ir kad prie mano namo taip būtų (kad ir mokamai).
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
Jeigu gatveles aplink kvartalą padarytų mokamas, tai visada rastum vietos pastatyti ir nereiktų asfalto jūros po langais.
Dėl to ir pasisakau prieš leidimus rezidentams, nes iškreipia pasiūlos/paklausos santykį.
Comment
-
Parašė Maalinauskas Rodyti pranešimą
Ot ir ne - gatvelės aplinkui mokamos, bet vietos vis tiek nėra. Buvo tik pirmą pusmetį, po to visi prisidarė rezidentų leidimų ir kaip buvo viskas užkišta, taip liko.
Dėl to ir pasisakau prieš leidimus rezidentams, nes iškreipia pasiūlos/paklausos santykį.
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
nu va, spraga. kiek tų leidimų galima išsiimti vienam butui? turėtų būti vienas max, ir už normalią kainą.
- 3 patinka
Comment
Comment