Bent man S8 puikiai pasiteisino prieš metus. Bet tada dar nebuvo Lodzės aplinkkelio. Manau, šiuo metu "tas ant to" turėtų gautis. Gal net mažiau remontų A2+A1, nes S8 šiek tiek iškart už Varšuvos yra remontuojama.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[PL] Lenkijos keliai. Eismas, maršrutai ir kelių būklė
Collapse
X
-
Parašė sauls Rodyti pranešimąTai kad mūsų "greitkelis" Stanaičiuose net su apsisukimu ir 70 ženklu, ar jo po 2 metų irgi nebus?
https://goo.gl/maps/B5AEHpej2CG2
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąLenkijoje irgi ne visur stebuklai - tas pats "Šviesoforinis greitkelis":
Lygink su S8, kuri statoma dabar. Visur 120, nėra jokių apsisukimų. Aš Lenkijoje įvairiomis kryptimis 5000 km esu apvažiavęs, kelius lyginti galiu, ypač naujos statybos.
Comment
-
/\ Atkelti du pranešimai iš lietuviškos "Via Balticos" temos.
Net nesinori tos palyginimų gijos tęsti, jei lyginam statomą kelią su 1970 m. nutiestu dvipusiu keliu. Beje, pernai ta "gierkuvka" nustebino per kelerius metus sutvarkyta nauja danga.Paskutinis taisė Romas; 2017.02.13, 21:23.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąLenkijoje irgi ne visur stebuklai - tas pats "Šviesoforinis greitkelis":
Comment
-
Parašė Fulgur Rodyti pranešimąJei 140-160 km/h tai A2 (dar nemokama). Jei lėčiau S8.
Dar yra tarpinis A2-50-S8.
O ir siaip eismo intensyvumas ten labai didelis daug nepalakstytsi, nes nuolat antroje juostoje letesniu auto lenkia furas.
Kitas pasirinkimas s8.
Tarpinis variantas per 50 kelia dabar visiskai neefektyvus, kai s8 buvo perstatyta pirma atkarpa nuo Warszawa iki Nadarzyn.
Comment
-
Parašė tomczu Rodyti pranešimąVisas šitas rašinukas skamba taip: "man kažkaip atrodo, kad galbūt-turbūt yra taip ir taip". Tad skubu informuoti.
Ne, šitas kelias tikrai neturi greitkelio statuso ir niekas neplanuoja to keisti. Lenkijoje nėra nė vieno greitkelio, kuriame galima būtų apsisukti sukant į kairę, ypač, kad to tiesiog neleidžia techniniai reikalavimai.
Be to, toji "Gierkówka" per artimiausius 5 metus bus pakeista automagistrale (po 3 eismo juostas kiekviena kryptimi, jokių apsisukimų, leistinas greitis 140 km/val.).
Ir kam taip nervintis
Tik klausimas del Gierkowkos - kaip suprantu iki Czestochowa miesto ja perstatys i greitkeli ant esamo kelio, o nuo Czestochowa miesto Gierkowka liks, o greitkelis eis nauja trasa.
Comment
-
Parašė Lienzer Rodyti pranešimąTik klausimas del Gierkowkos - kaip suprantu iki Czestochowa miesto ja perstatys i greitkeli ant esamo kelio, o nuo Czestochowa miesto Gierkowka liks, o greitkelis eis nauja trasa.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąLenkijoje irgi ne visur stebuklai - tas pats "Šviesoforinis greitkelis":As much power as necessary, as much freedom as possible
Comment
-
S8
Pries kelias dienas teko vaziuoti S8 i pietus nuo Varsuvos ir atgal - daug remonto ir stabdymu, daugelyje vietu Nadarzyn-Mszczonow atkarpoje eismas vyksta tik viena puse 1x1, tuo tarpu kita kelio puse rekonstruojama, taip pat statomi tiltai, suma sumarum ta atkarpa su kamsciais ir pastovejimais teko iveikti per daugiau nei pusvalandi. Tad A2 gali buti visai gera alternatyva, kol vyksta darbai.
Comment
-
Gerbiami forumiečiai.
Aš suprantu, kad prieš klausiant reiktų paskaityti forumą, bet gal kas duos kokius esminius patarimus prieš gilinantis labiau. Yra planų rugpjūtį nuvažiuoti už Drezdeno. google maps rodo per Lomžą, žemiau Lodzės, aukščiau Wroclavo. Svarstytinos alternatyvos? Kokią savaitės dieną geriau važiuoti?
Grįžtant gal pro Prahą prasukčiau. Kaip dėl grižimo iš ten? Iššokimas ant to pačio kelio rodo ties Zgorzelec palei Vokietijos sieną. Ačiū iš anksto, jei kas nepatingės duoti gerą patarimą.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąGerbiami forumiečiai.
Aš suprantu, kad prieš klausiant reiktų paskaityti forumą, bet gal kas duos kokius esminius patarimus prieš gilinantis labiau. Yra planų rugpjūtį nuvažiuoti už Drezdeno. google maps rodo per Lomžą, žemiau Lodzės, aukščiau Wroclavo. Svarstytinos alternatyvos? Kokią savaitės dieną geriau važiuoti?
Grįžtant gal pro Prahą prasukčiau. Kaip dėl grižimo iš ten? Iššokimas ant to pačio kelio rodo ties Zgorzelec palei Vokietijos sieną. Ačiū iš anksto, jei kas nepatingės duoti gerą patarimą.
Comment
-
Grįžtant gal pro Prahą prasukčiau. Kaip dėl grižimo iš ten? Iššokimas ant to pačio kelio rodo ties Zgorzelec palei Vokietijos sieną. Ačiū iš anksto, jei kas nepatingės duoti gerą patarimą.
Smulkiau maršrutą gali pažiūrėti SISKOMe:
http://www.ssc.siskom.waw.pl/
Važiuoti geriau savaitgaliais, bet rugpjūtį tikriausiai nėra didelio skirtumo.As much power as necessary, as much freedom as possible
Comment
-
Pirma nakvyne buvo Zgorzelec.
Ka galiu pridutri tai vaziuojant pirmyn Marki sedau i belekoki kamsti, bet jei vaziuojate ne su sunkvezimiu siulau sukti i desine ir lysti per kitas gatves(kurios eina lygegreciai), isvengsite sviesoforu ir stovejimo kamsciuose.
Comment
-
Naujas Krokuvos aplinkelis S7 atidaromas Liepos men
https://www.youtube.com/watch?v=xv1NZz-_WpI
Comment
-
Parašė Mexas Rodyti pranešimąNaujas Krokuvos aplinkelis S7 atidaromas Liepos men
https://www.youtube.com/watch?v=xv1NZz-_WpI
Comment
Comment