Nepabijosiu sulaukti kritikos ir išsakysiu savo asmeninę nuomonę, nes ilgą laiką delsiau rašyti komentarą šioje temoje. Aš džiaugiuosi Kultūros paveldo departamento priimtu sprendimu. Šita istorija yra visiškas absurdas. Kažkodėl kai buvo rengiamas projektas, vykdomi jo viešinimai niekam tai nerūpėjo. Rūdžių garbintojai sukilo tik, kai buvo pradėti vykdyti realūs statybos darbai. Lietuvoje labai lengva iškilti pseudo herojams pakursčius tam tikrą minią žmonių, kuriais manipuliuoti yra nesudėtinga, nes jie vis tiek visada bus kažkuo nepatenkinti. Labiausiai nustebau dideliu komentarų skaičiumi palaikančiu išsaugoti savo funkcijos nebegalintį atlikti tiltą. Visai viena yra matyti, kai tokius dalykus kalba paklaustas apie tilto nugriovimą biednas žmogelis prie supermarketo Šilutėje ir visai kas kita skaityti komentarus šiame forume, kuriame atrodo renkasi išsilavinę žmonės.
Jei kažkam pasirodys mano komentaras šališkas, tai galiu pasakyti, kad prie šito objekto nedirbau ir nedirbu. Paskutinį kartą prie tilto buvau prieš du metus ir kiek pamenu jo būklė buvo tragiška. Postringaujančių apie šito tilto unikalumą nesuprantu. Beje manau, kad jiems trūksta ir kompetencijos, nes šio tilto konstrukcijos nebuvo nei unikalios, nei dar kažkuo išskirtinės. Jos tiesiog įprastos to laikmečio tiltams.
Jei kažkam pasirodys mano komentaras šališkas, tai galiu pasakyti, kad prie šito objekto nedirbau ir nedirbu. Paskutinį kartą prie tilto buvau prieš du metus ir kiek pamenu jo būklė buvo tragiška. Postringaujančių apie šito tilto unikalumą nesuprantu. Beje manau, kad jiems trūksta ir kompetencijos, nes šio tilto konstrukcijos nebuvo nei unikalios, nei dar kažkuo išskirtinės. Jos tiesiog įprastos to laikmečio tiltams.
Comment