Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Dviračių takai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Riedis Rodyti pranešimą
Atrodo pabaigė jungtį tarp Lazdynų ir Laisvės pr.
Comment
-
Parašė Riedis Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Blaze Rodyti pranešimą
Į Šeškinę per Pramogų areną? Iš kur toks didelis atstumas iki Senamiesčio? Beprasmis ženklas.
Comment
-
Parašė Kaid Rodyti pranešimą
Taigi parašyta, kad sukti ratus reik per Vingio parką
Comment
-
Parašė Blaze Rodyti pranešimą
Jo, bet net ir per Vingio parką, M.K.Čiurlionio gatvę išeina 7km iki Rotušės.
Comment
-
Dar ne visai viskas, bet va. T. Narbuto g. dviračių takas ir viešojo transporto juosta
https://citify.eu/lt/t-narbuto-g-dvi...sporto-juosta/Paskutinis taisė Creatium; 2022.09.17, 17:51.
- 9 patinka
Comment
-
Pridėsiu ir aš porą:
Ir mano labiausiai laukiama vieta visame projekte. Kol kas takas užsibaigia į tvorą palei važiuojamąją dalį, bet, reikia tikėtis, greit pradės dirbti ir su šita vieta, kuri bus netiesioginis viešas VMS pripažinimas, kad Saltoniškių/Narbuto požeminė perėja buvo klaida
- 14 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
- 4 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąIr mano labiausiai laukiama vieta visame projekte. Kol kas takas užsibaigia į tvorą palei važiuojamąją dalį, bet, reikia tikėtis, greit pradės dirbti ir su šita vieta, kuri bus netiesioginis viešas VMS pripažinimas, kad Saltoniškių/Narbuto požeminė perėja buvo klaida
Comment
-
Parašė dangoraižistas Rodyti pranešimą
Klaida buvo LEISTI ją niokoti grafičiais. Perėja PRAVERS kai Vilnius turės tramvajų ar metro, galima bus įrengt požeminę stotį. Dviračiams galėjo įrengti PAPILDOMĄ požeminį pravažiavimą po gatve.
- 14 patinka
Comment
-
Parašė ttttt Rodyti pranešimą
GAlit pAAiŠkint kAm "reikia" TAIP raŠYT?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąOzo g. ties Licėjaus st. pradėta įrenginėti trūkstama dviračių tako pervaža per sankryžą.
Comment
-
Aha, patikrinau, rimtai stato. Daro nuolydžius ir vietą dviračių tako dangai tiek vidurio juostoje, tiek iš šonų. Tiesiog kai tvarkė pėsčiųjų perėją, atrodė, kad viskas kaip ir užbaigta. Nu tai geros naujienos, nes šita vieta buvo pobjaurė user experience prasme kertant Ozo g. dviračiu
- 6 patinka
Comment
Comment