Parašė Creatium
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Dviračių takai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąNa, aš važiavau dešine puse nuo Konstitucijos pr. iki Žalgirio g. Didelių bangavimų nejutau. Taip, keletas nelygumų yra, bet jie tokie, kokių pilna visose gatvėse. Gal tie didieji yra kitoje tako pusėje?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Jau anksčiau buvo minėta ir net foto rodyta, kad didžiausi nelygumai yra dešinėje pusėje, važiuojant nuo Žalgirio link Konstitucijos pr.
Comment
-
Keletas ir mano foto iš Giedraičių g. Prasidėjo darbai ir S. Fino gatvėje:
Giedraičių ir S. Fino g.
https://citify.eu/giedraiciu-ir-s-fino-g/
- 4 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Na, vietomis aš bangavau per taką iš dešinės į kairę. Vėl gi, nelygumų nepastebėjau kiek pakliuvau. Tai arba nėra taip blogai, kaip rašyta arba tie nelygumai yra tik trumpoje atkarpoje.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąShanxai-banzai.
Skirtingi posūkio spinduliai, bet dėl pėsčiųjų, turbūt, logikos yra?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąPravažiavau šiandien Linkmenų g. taku. Nu man jis lygus. Nežinau ką jūs ten radot, bet su paspirtuku važiuojant buvo lygus. Ne toks lygus, kaip Birutės g. takas, bet visiškai tinkamas naudoti ir kažkokia nekokybė nesijaučia. Radau tik vieną stulpą kreivą.
Na, aš važiavau dešine puse nuo Konstitucijos pr. iki Žalgirio g. Didelių bangavimų nejutau. Taip, keletas nelygumų yra, bet jie tokie, kokių pilna visose gatvėse. Gal tie didieji yra kitoje tako pusėje?
- 1 patinka
Comment
-
Šįryt mačiau kaip kažkokia komisija kažką labai tikrino, diskutavo, žingsnius matavo ir užsirašinėjo būtent apie šaligatvį ir dviračių taką ties Linkmenų-Žalgirio sankryža. Gal defektus fiksavo užsakovas su rangovu, nežinau, bet žmonių buvo kokie 7-8 ir matėsi, kad neturi jie vieningos nuomonės Nu čia kiek spėjau pažiūrėt ant sankryžos mašinoj stovėdamas.
- 1 patinka
Comment
-
Pravažiavau juodo asfalto sluoksniu paskutiniame etape ties Linkmenų senvagės ežeriukais. Šito etapo juodas sluoksnis yra lygesnis už Linkmenų tarp Žalgirio ir Konstitucijos viršutinį raudoną sluoksnį. Panašu, kad su šituo etapu viskas bus ok, nes aš jau bijojau, kad ir šitą sumaus.
Aš, beje, kelis kartus buvau pravažiavęs juodu sluoksniu ir Linkmenų taku nuo Žalgirio link Konstitucijos ir dar tada pastebėjau, kad jis buvo žiauriai banguotas. Tai jau tada kilo klausimų, ar taip ir turi būti su apatiniu sluoksniu? Tai jeigu teisingai suprantu, problema ankstesniame Linkmenų tako etape yra ne viršutiniame raudono asfalto sluoksnyje, bet juodame sluoksnyje ar net dar žemiau? Nes nu šito etapo juodas asfaltas yra lygus, kaip velnias, ir duočiau kai ką nukirst, kad ir raudonas bus ne mažiau lygus.Paskutinis taisė John; 2020.05.25, 23:03.
Comment
-
Papildau. Neries senavgės takai
1. Sankryža su Kernavės g.
2. Visuose takuose naudojami 5 cm storio vejos bordiūrai
3.
4.
5.
6.
7.
8.Toks vaizdas lyg važiuotum į prarają
9.
10.
11. Latako surinktas vanduo nuvedamas į tvenkinį
12.
13.
14.
15.
16. Šioje vietoje bortas liks, belieka tikėtis, kad dangas suves tvarkingai
17.
18.
19.
20.
Paskutinis taisė Kaid; 2020.05.28, 11:48.
- 8 patinka
Comment
-
Rinktinės gatvės dviračių takas
1. Ties Rinktines stotele
2.
3.
4. Tas medžių apėjimas atrodo labai nelogiškai
5.
6.
7. Kaip ir Erfurto gatvėje, ties stotele dviračių takas yra viename lygyje, naudojami nenusklembti borteliai
8.
9. Tarp dviejų nuovažų stovės apšvietimo stulpas
10. Taip pat ir ties perėja - nenusklembti borteliai
11. Ties įvažiavimu į degalinę sudėi bortai, čia jų neturi būti, turės taisyti
12.
13. Atraminė sienutė
14.
- 4 patinka
Comment
-
Nuostabūs atnaujinimai, pls, pasidalinkit į Citify.
Parašė John Rodyti pranešimąDar vienas absurdas Senvagės dviračių tako paskutiniame etape. "Senas projektas" FTW.
Dviračių tako posūkio kampas. Nu nes dviračiai tokiais kampais sukinėjasi. Ir dar tiesiai prieš skardį į ežeriuką
Comment
-
Aš pagalvojau, kad kažkas tokio ar koks nors STR turi būti, nes paprastai nesąmonės yra priklijuojamos būtent "reikalavimams". Aišku suprantama, kad jei reikalavimai tokie, taip ir daro, bet nu come on, juk akivaizdu, kad visiška nesąmonė ir NIEKAS tokiu kampu ten taip nevažiuos. O jeigu koks nuotykių mėgėjas sugalvos tyčia važiuoti, tai, tikėtina, nugarmės į apačią arba trenksis į (būsimą?) baisią vamzdinę tvorą.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąŠimašius per vienus debatus per merų rinkimus pažadėjo (kažkam paklausus iš auditorijos) iki 2021 metų berods aplink Vilnių įrengti XX km (neatsimenu kiek tiksliai) trailo taką/takų. Tai čia matyt tai ir bus.
- 1 patinka
Comment
Comment