Parašė Ginthus
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Dviračių takai Vilniuje
Collapse
X
-
Upės g. nuo Baravyko iki VCUP - kuoliukai, nuo VCUP - apsaugoti medžiai. Panašu, darbai prasideda.
Galbūt pražiopsojau/ pamiršau - ar yra projektas?Paskutinis taisė Mindzius-LT; 2018.09.19, 10:24.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė MindesAcc Rodyti pranešimąO kokie cia darbai prasides?
Comment
-
Parašė Mindzius-LT Rodyti pranešimąUpės g. nuo Baravyko iki VCUP - kuoliukai, nuo VCUP - apsaugoti medžiai. Panašu, darbai prasideda.
Galbūt pražiopsojau/ pamiršau - ar yra projektas?
Dešinės Neries krantinės pusės sutvarkymo, dviračių ir pėsčiųjų takų, Vilniuje, statybos darbai su darbo projekto parengimu
Tad kaip suprantu turim tokius darbus krantinėse:
1. 3 etapai (skirtingos bendrovės) dešiniosios krantinės šlaitų ir Baltojo tilto teritorijos.
2. Vienas visos dešiniosios krantinės viršutinės dalies dviračių takų ir pėsčiųjų takų rekonstrukcijos projektas.
P.S. Atkreipkit dėmesį, kad originaliame poste (bent man) nerodo nuotraukų. O mano citatoje - rodo.Paskutinis taisė Creatium; 2018.09.19, 10:38.
- 1 patinka
Comment
-
Beje, rekonstrukcijos dalį prie Baltojo tilto galima bus stebėti gyvai per Delfi transliacijas: https://www.delfi.lt/video/transliacijos/24-7/
Comment
-
Dabar dėl projekto. Aš biški pasimetęs, nes šita atkarpa pakliūna į Birutės dviračių tako projektą (bent pagal brėžinius, kuriuos aš turiu). Tai gal čia yra pagal tą pačią sutartį, o ne naujai pasirašytą? Reikėtų pažiūrėti kas vykdo tuos darbus.
Štai ištrauka iš brėžinių:
P.S. Atkreiptinas dėmesys, kad gatvė ties perėjomis bus susiaurinta.
- 2 patinka
Comment
-
Kadangi brėžinius turiu kompe, ne interneto platybėse, tai duodu trumpam linką į savo Google Drive: https://drive.google.com/open?id=1Zy...NmqEFP_JGSIRNM
Palaikysiu porą savaičių, po to išimsiu. Brėžinius išsiėmiau iš kažkurio pirkimo.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Pasirašė sutartį su Litcon vakar. Nu gal taip greitai jie reaguoja?
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąDabar dėl projekto. Aš biški pasimetęs, nes šita atkarpa pakliūna į Birutės dviračių tako projektą (bent pagal brėžinius, kuriuos aš turiu). Tai gal čia yra pagal tą pačią sutartį, o ne naujai pasirašytą? Reikėtų pažiūrėti kas vykdo tuos darbus.
Štai ištrauka iš brėžinių:
P.S. Atkreiptinas dėmesys, kad gatvė ties perėjomis bus susiaurinta.Paskutinis taisė Ginthus; 2018.09.19, 11:40.
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Naujai pasirašytos yra 3 sutartys. Didžiausia iš jų apima pievą iki šaligatvio, o šaligatvyje tiesiamas takas pagal dar dvi atskiras sutartis. Ši atkarpa kaip ir gaunasi ano projekto paskutinis etapas pagal naujai pasirašytą sutartį.
Comment
-
Parašė adomazzz Rodyti pranešimąPagal NT agentus, Nemėžis dar yra Vilniaus dalimi, tai kelios nuotraukos naujo dviračio - pėsčiųjų tako nuo naujo Nemėžio viaduko link Daržininkų.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Parašė alga Rodyti pranešimąINors ir su vienu trumpu gumbuku (matosi tolumoj pirmoj foto), kurį įveikt vaikams su vieno greičio dviračiais gali būti sunku.
Comment
-
Parašė alga Rodyti pranešimąIšasfaltuota Žarijų g. tako dalis tarp Žarijų g. ir Viada degalinės. Patogi trūkstama jungtis. Nors ir su vienu trumpu gumbuku (matosi tolumoj pirmoj foto), kurį įveikt vaikams su vieno greičio dviračiais gali būti sunku.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąPraėjusią savaitę savivaldybė pasirašė ir dar dvi lauktas sutartis:
1. Dviračių ir pėsčiųjų takų atkarpų nuo Upės g. iki Žalgirio g., Vilniuje (I etapas), rangos darbai su darbo projekto parengimu, kurie atliekami pagal techninį projektą Nr. VP16.39/1E.
2. Pėsčiųjų ir dviračių takų atkarpos nuo Ozo g. ir Geležinio Vilko g. sankryžos, palei Ozo g., iki Kalvarijų g., Vilniuje (III etapas), rangos darbai su darbo projekto parengimu
1. Atkarpa yra Neries senvagės teritorija, 2. - nuo Geležinio vilko g. palei Ozo g. iki Kalvarijų - yra irgi dalis Neries senvagės.
Comment
-
Parašė Žiburinis Rodyti pranešimą
Gal yra žemėlapis kuriame būtų pažymėtas dviračių takas nuo Upės g. iki Žalgirio g.?
Jeigu nori labai tikslios dviračių trasos, tai galima ją pamatyti savivaldybės žemėlapyje: https://maps.vilnius.lt/projektai?zo...emap=base-dark
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Naujai pasirašytos yra 3 sutartys. Didžiausia iš jų apima pievą iki šaligatvio, o šaligatvyje tiesiamas takas pagal dar dvi atskiras sutartis. Ši atkarpa kaip ir gaunasi ano projekto paskutinis etapas pagal naujai pasirašytą sutartį.
Comment
Comment