Čia apie tuos atvejus kai pradedami pripaišyti nepadaryti darbai. Pvz šiuo atveju - atseit dviratininkams atiduota Vileišio gatvė Kur padaryta - ir taip nebuvo auto eismo. O kitoj pusėj dar nieko nepadaryta.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Dviračių takai Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Bet juk šnekėjom ne apie Tujų taką?
Reikia realiai vertinti pasiekimus. Šimašiui yra pakankamai realiai padarytų darbų. Ar ne? Kartais atrodo, kad yra Šimašiaus kultas ir norima visus būtus ir nebūtus darbus jam sukrauti. Kas ilgalaikėje perspektyvoje tikrai ne į naudą. Nebent norima su tokia pigia programa eit į rinkimus... Bet varžovams toks požiūris - dovanėlė ant lėkštutės.
P.S. Senasis tujų MTB takas apvažiuodavo tujas ir nereikdavo per jas pačias važiuot/eit
Tačiau yra nemažai ir gerų dalykų įvykusių šios kadencijos metu. Nauji šaligatviai ir pakeisti seni šaligatviai - 80 proc. gerai. Gatvių būklė per pask. 3,5 metų tikrai nepablogėjo, o pagerėjo (arba man tenka dažniau važinėti atnaujintomis gatvėmis) - geriau nei buvo ankstesnę kadenciją. Dviračių takus pradėjo tiesti geresnius, dauguma asfaltuotus, kartais net be bortelių ties įvažiavimais. Aš irgi noriu, kad tiestų dviračių takus kokybiškiau ir mąstydami ne 3-5 metus į priekį, o 20-30-50 metų. Tačiau, deja, per 3,5 metų žmonės staiga nepasikeičia.
Prieš 4 metus mąsčiau, kad 2,5 metrų pločio dviračių takas (o dar raudonas ir dar asfaltas!) - puiku. Bet pasirodo, kad 2,5 metrų ne visada yra puiku. Ne visada yra puiku ir atskyrimas aukščiu - reiktų atskyrimo veja - ypatingai, kai tam yra pakankamai vietos.
Parašė mantasm Rodyti pranešimąČia apie tuos atvejus kai pradedami pripaišyti nepadaryti darbai. Pvz šiuo atveju - atseit dviratininkams atiduota Vileišio gatvė Kur padaryta - ir taip nebuvo auto eismo. O kitoj pusėj dar nieko nepadaryta.
- 6 patinka
Comment
-
Parašė Mindzius-LT Rodyti pranešimąBuvo eismas. Pvz. šiukšliavėžių
Aš nesiginčiju, kad nemažai daroma. Bet liežuviu daroma daug daugiau nei realių darbų.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąBet liežuviu daroma daug daugiau nei realių darbų.
Comment
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimą
Bet juk čia forumas, kitaip ir negali būti
Liepą pranešta, kad iki Liepos 31 d. Lazdynų dviračių takas bus prijungtas prie Laisvės pr. tako. Jau tada matėsi, kad nebus. Šiuo metu Lazdynų dviračių tako yra padaryta daugiau nei pusę, bet abejoju, kad pabaigs ir per rugsėjį. Negana to, dar reikia sujungti su Laisvės pr. dviračių takus - darbai vyksta, tačiau anot PR ir tie jau turėjo būti baigti
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąKiek skaitau, tai visa pagrįsta kritika yra priimama, kartais apie ją diskutuojama. Nemačiau jokių sugarbinimų ar pan. dalykėlių.
Kita vieta yra ties Ateities g. 10, kur iš ortofoto matosi visas absurdas ir kuris dabar bus raportuotas savivaldybei (nors praeityje LDB pirmininkas nieko nepasiekė). Dėl šios tvoros nutrūksta ilga ir gana kokybiška populiari dviračių trasa:
Parašė Mindzius-LT Rodyti pranešimąLiepą pranešta, kad iki Liepos 31 d. Lazdynų dviračių takas bus prijungtas prie Laisvės pr. tako. Jau tada matėsi, kad nebus. Šiuo metu Lazdynų dviračių tako yra padaryta daugiau nei pusę, bet abejoju, kad pabaigs ir per rugsėjį. Negana to, dar reikia sujungti su Laisvės pr. dviračių takus - darbai vyksta, tačiau anot PR ir tie jau turėjo būti baigti
♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 2 patinka
Comment
-
Parašė vėkas Rodyti pranešimą
Bet juk čia forumas, kitaip ir negali būti
- 1 patinka
Comment
-
Pasirodo vis tik yra toliau V. Vaitkaus g. skirtingi lygiai (bet vis tiek turėjo būt ir ant viaduko 100%):
Užvažiuojant išilgai jaučiasi labai didelis statumas, be abejo čia įvažiavimo bortai:
Bortų sujungimas:
Buvau įspėtas neužvažiuoti ant žymėjimo, bet pastatyt ženklo ar kuoliukų nepasivargino (čia prie darbų (ne)kokybės galima priskirt tokį požiūrį):
Demontavo 2 oranžinius guminius kuoliukus, kurie dar buvo atidarymo dieną:
♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 2 patinka
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimąKita vieta yra ties Ateities g. 10, kur iš ortofoto matosi visas absurdas ir kuris dabar bus raportuotas savivaldybei (nors praeityje LDB pirmininkas nieko nepasiekė). Dėl šios tvoros nutrūksta ilga ir gana kokybiška populiari dviračių trasa:
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Aš ne apie forumą, o Šimašiaus rinkimų kampaniją. Kiekvieną savaitę po straipsniuką per spaudą kur kokį viaduką/tiltą/gatvę/etc ties. Tekstas toks, lyg jau rytoj važiuos technika ir vers žemes Bet realiai tie projektai nedaug pajudėję nuo idėjos stadijos. Suprantu, kad projektavimas ir kitas popierizmas užtrunka ir su tuo viskas tvarkoj. Bet kai tiesiog pagal kalendorių piarinamasi, nesvarbu ar yra apie ką naujo papasakot ar ne, tai atrodo liūdnai. Šimašius toks biški vilnietiškas Muskas
Bent jau man kasdien tenka važiuot naujai nutiestais dviračių takais ir man mažai terūpi, kad jie galbūt neatitinka 80 lygio kosminių standartų Nors diskutuot apie trūkumus, tobulinimo galimybes ir pan. šiame forume būtinai reikia, tik naudos į šias diskusijas įpinti asmenines preferencijas vienam ar kitam politikui aš nematau.Paskutinis taisė vėkas; 2018.09.03, 20:42.
- 1 patinka
Comment
-
Tik tam, kad nebūčiau apšauktas melagiu:
Atidarytą viaduką iškart galėjo išbandyti riedutininkai, kurie teigė, kad dviračių taką žyminti raudona juosta yra gana slidi, tad ja važiuoti po lietaus gali būti itin sudėtinga.
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/gazas/naujiena/...21852#_?copied♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
Comment
-
Parašė dondc Rodyti pranešimą
Tiesa sakant mačiau tavo post'ą FB, ten suktai parašyta buvo, tad ne taip interpretavai. Iki 31 d. turėjo pabaigti Architektų g., o tik tada pradėti tiesti jungtį tarp Architektų g. ir Karoliniškių. Bet kuriuo atveju vėluoja smarkiai, žinoma.
O kaip reiktų suprasti šį Liepos viduryje parašytą sakinį ir įdėtą video?
Parašė digital Rodyti pranešimąKai buvau pirmą dieną, danga buvo slidesnė. Šiandien ji šiurkšti, visiškai neslidi. Gal specialiai pašiurkštino?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Mindzius-LT Rodyti pranešimą
O kaip reiktų suprasti šį Liepos viduryje parašytą sakinį ir įdėtą video?
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą
Kaip ir sakė - slidžiai. Iki mėnesio pabaigos nutiesim, o po to kada nors sujungsim.
Comment
-
Parašė Nitro Rodyti pranešimąVakar pastebėjau, kad galutinai pabaigtas dviračių takas Oslo g. - galutinai išasfaltuota likusi tako dalis gariūnų link. Užtruko nei daug, nei mažai - nuo darbų pradžios praėjo metai.
Comment
Comment