Parašė dsanto
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kelių eismo taisyklės
Collapse
X
-
Parašė Xedos Rodyti pranešimąŠiuo atveju lyginate skirtingus dalykus. Tai labai paprastas sprendimas: arba keisti ženklų spalvą arba ne. Negi manote, kad mūsų pastabos apie planuojamą ženklų spalvos pakeitimą būtų paveikę galutinį Susisiekimo ministerijos nutarimą pakeisti automagistralės ženklų spalvą į melyną ? Aš manau, kad ne.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąNeteikiant pastabų rezultatas aiškus - nėra pastabų, niekas nesvarsto pakeitimo būtinumo. Pateikus argumentuotas pastabas, yra tikimybė, kad į jas bus atsižvelgta. Klykaujant šitam forume, balsas neina į dangų.
Comment
-
Parašė Xedos Rodyti pranešimąŠiuo atveju ir nenueitų.
Comment
-
P.S. Pamiršau, kad parašiau ministerijai pastabą, kad 2014 m. rugsėjo 23 d. Vyriausybės nutarimo projekte dingo punktas, kad lentelės su žaliomis rodyklėmis nuo 2020 m. sausio 1 d. neteks galios. Po mano pastabos ministerija konstatavo, kad dėl techninės klaidos šis punktas buvo išbrauktas. Tad jis grąžintas į KET nutarimą.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąNebuvo pastabų - tai niekas net ir negalėjo nueiti Ale, viskas visiems gerai.Paskutinis taisė Xedos; 2014.10.11, 21:47.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąP.S. Pamiršau, kad parašiau ministerijai pastabą, kad 2014 m. rugsėjo 23 d. Vyriausybės nutarimo projekte dingo punktas, kad lentelės su žaliomis rodyklėmis nuo 2020 m. sausio 1 d. neteks galios. Po mano pastabos ministerija konstatavo, kad dėl techninės klaidos šis punktas buvo išbrauktas. Tad jis grąžintas į KET nutarimą.Paskutinis taisė Sula; 2014.10.11, 21:37.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąLietuva yra atstovaujamoji demokratija ir visuomenė neprivalo tiesiogiai kontroliuoti kiekvieno idioto dirbančio valstybės tarnyboje.
Atsižvelgta ne tik į mano pastabas. Vienas forumo dalyvis jau rašė, kad atsižvelta ir į jo pastabas.
Nesuprantu, ką čia bandot įrodyt
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąTad nereikai cypauti, kad tas ar anas KET punktas Jums netinka. Keičiant KET lrs.lt tinklapyje visuomenei yra suteikta galimybė pateikti pastabas.
Atsižvelgta ne tik į mano pastabas. Vienas forumo dalyvis jau rašė, kad atsižvelta ir į jo pastabas.
Nesuprantu, ką čia bandot įrodyt
Comment
-
Parašė Xedos Rodyti pranešimąKaip ir sakiau tai visiškai skirtingos situacijos. Jūsų pastabos nesikirto su jų planais. Jūs savo pastebėjimais neprieštaravote žalių lentelių panaikinimui ar kitiems jų nutarimams. Mūsų pastebėjimai absoliučiai kirstųsi su jų planais ir mūsų nuomonė būtų paskutinioje vietoje. Kaip ir daugumoje kitų atvejų, kai viesuomenė prieštarauja valdžios veiksmamsPaskutinis taisė dsanto; 2014.10.11, 21:45.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąVadinasi, vienas žmogus nusprendė visos šalies likimą
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąAš įsigilinęs į šviesoforų įrengimo taisykles ir teikiau pastabas, kurios bus naudingos ateityje mūsų Valstybei. Aš suinteresuotas eismo saugumu Lietuvoje ir dirbu iš idėjos.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąTai buvo techninė klaida. Aš tik ją pastebėjau Iš dalies taip, aš prisidėjau prie to, kad per klaidą nebūtų pamiršta uždrausti lenteles su žaliomis rodyklėmis
Comment
-
Parašė Xedos Rodyti pranešimąIr ? Kalba eina ne apie tai. Į Jūsų pastebas buvo atsižvelgta tik todėl, kad jos nesikirto su jų nuomone ir planais. Kai visuomenės nuomonė kertasi su valdžios, pirmoji 99 % atvejų bus ignoruota.
Jeigu dėl kelio ženklų spalvos būtų buvę buvę remtamasi Kelio ženklų ir signalų konvencija, kas žino? Mes jau akligatvyje, KET patvirtintos, tad nėra reikalo diskutuoti apie nieką.Paskutinis taisė dsanto; 2014.10.11, 22:06.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąO gal ta klaida buvo sąmoninga, o jūs sugadinote visą reikalą? Valdininkai išsigando ir, nori nenori, turėjo paklusti primygtiniams įtakingo rinkėjo reikalavimamsPaskutinis taisė dsanto; 2014.10.11, 21:58.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąNe ne, tai buvo techninė klaida Mane asmeniškai informavo AŠ ne joks įtakingas rinkėjas Eismo saugumas nėra politika
Įtakingas Jūs asmuo, visgi. Dar kartą įsitikinu itin aukštu demokratijos lygiu Lietuvoje.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąNe kopijuojam Estiją, o vienodinam ženklus pagal Europą
O kas dėl leistino grečio - jį reikia mažinti, o ne didinti. Magistralėse iki 80-90km/h, kituose užmiesčio keliuose iki 70 km/h. Geležinkeliams reikia keleivių.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kodėl tada Anglijoje, Airijoje, Kirpe, Maltoje iki šiol važinėja ne ta kelio puse ir niekas jų nepriverčia suvienodinti taisyklių. Tas jų kitoks eismas yra daug-daug kartų pavojingesnis nei žalios lentelės.
O kas dėl leistino grečio - jį reikia mažinti, o ne didinti. Magistralėse iki 80-90km/h, kituose užmiesčio keliuose iki 70 km/h. Geležinkeliams reikia keleivių.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąO kas gi? Politika yra visuomenio gyvenimo tvarkymas. Kelių taisyklės yra visiškai politinis klausimas, be jokių juokų.
Įtakingas Jūs asmuo, visgi. Dar kartą įsitikinu itin aukštu demokratijos lygiu Lietuvoje.
Comment
Comment