Nu luktelkit siek tiek, ziema dabar Lietuvoj matyt, sala visi, kapstosi. Ateis pavasaris bus ir tie tolesni darbai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Laisvės pr. – Ateities g. - Ukmergės g. sankryža Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąjau mačiau šviesoforai sudėti, beliko juos tik įjungti manau ir gatvę galima būtų uždaryti ir pradėti darbus. kitur bent jau ekskavatoriai paiima tokią zemę .
Comment
-
tiesa, taip ir nesužinojau, ten centralizuota šviesoforų sistema ar ne? ar ji bus padaryta, tik po rekonstrukcijos. Ir dar labai domina kaip ten atrodys Ateities ir Fabijoniškių gatvių sankryža, gal koks planelis. Tiesa, šiandien ten jau medžius kirto, kurie papuola į gatvės trasą.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė laSSas_ Rodyti pranešimąJums ten po pamatais kasasi, kad jūs taip spurdat dėl šio objekto?Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Bet keistai atrodo šitiek šviesaforų tokioje mažoje sankryžoje
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Dom@s Rodyti pranešimąGaletu kuo greiciau prijunkt kaip ten kamsciu nekyla??? kaip prie saules miesto padare sviesafora ir neprijunktas, aisku ten da nebutinas bet vistiek jau pasiziurejau jau pristoja truputi masinu
Comment
-
Parašė Karmanscik Rodyti pranešimąSiaip ten jau apie puse metu sitie svesoforai sovi ir dirbantys jie
Comment
-
Parašė Karmanscik Rodyti pranešimąSiaip ten jau apie puse metu sitie svesoforai sovi ir dirbantys jieKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Čia tokie gandai ar tikrai taip bus? Bent jau taip man sakė:
Ukmergės gatvės ruožo paruošiamųjų darbų viaduko statybai pradžia ir esimo uždraudimas: 2007 04 02.
Viaduko statybos laikotarpis: 2007 05 01 - 2007 12 21.
Eismo atidarymas Ukmergės gatve: 2008 01 01
Aplinkinių sankryžų ir gatvių rekonstrukcija, naujos gatvės nuo Ukmergės g. iki Ateities g. satyba: 2008 02 02 - 2008 12 22.
Čia matyt Ginthus reikia klaust ar čia teisybė ar erezija? Man kaip pasakė, tai kažkaip keistai pasirodė.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė burundukas Rodyti pranešimąkam tenka daznai pro ten vaziuot uzjauciu))Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąČia tokie gandai ar tikrai taip bus? Bent jau taip man sakė:
Ukmergės gatvės ruožo paruošiamųjų darbų viaduko statybai pradžia ir esimo uždraudimas: 2007 04 02.
Viaduko statybos laikotarpis: 2007 05 01 - 2007 12 21.
Eismo atidarymas Ukmergės gatve: 2008 01 01
Aplinkinių sankryžų ir gatvių rekonstrukcija, naujos gatvės nuo Ukmergės g. iki Ateities g. satyba: 2008 02 02 - 2008 12 22.
Čia matyt Ginthus reikia klaust ar čia teisybė ar erezija? Man kaip pasakė, tai kažkaip keistai pasirodė.
Comment
Comment