Katik važiavau Ukmergės g. ir mačiau kai ant naujojo viaduko stovėjo kokie 6 pakrauti sunkvežimiai. Speju vyksta išbandymai, tai peršasi išvada, kad neužilgo ir eismas turėtu būti paleistas
Katik važiavau Ukmergės g. ir mačiau kai ant naujojo viaduko stovėjo kokie 6 pakrauti sunkvežimiai. Speju vyksta išbandymai, tai peršasi išvada, kad neužilgo ir eismas turėtu būti paleistas
Kaip matosi iš šaligatvio, projektuojant dviračių takus, mūsų projektuotojų akys irgi vis dar miglotos
Ne gana to, kad bus kaip ant Mindaugo tilto, kur neaišku iš kurios raudonos linijos pusės yra dviračių takas, dar reikės dardėti trinkelėmis...
Kaip matosi iš šaligatvio, projektuojant dviračių takus, mūsų projektuotojų akys irgi vis dar miglotos
Ne gana to, kad bus kaip ant Mindaugo tilto, kur neaišku iš kurios raudonos linijos pusės yra dviračių takas, dar reikės dardėti trinkelėmis...
Jei kokybiškai padarytas, tai nėra dardėjimo, nors aš daugiausiai važinėju su krosinio tipo padangomis, su plentinėmis gal ir jaučiasi.
Ar tikrai? Kad visur aplink dviračių takai asfaltuoti, tai galvojau, kad ir ant viaduko bus taip. Nors man psirodė, kad ten jam išvis vietos nėra... O beto labai jau trumpas tas viadukas, padardėti kokių 40 metrų manau nebėda...
Jei kokybiškai padarytas, tai nėra dardėjimo, nors aš daugiausiai važinėju su krosinio tipo padangomis, su plentinėmis gal ir jaučiasi.
Turi įtakos net ir asfalto rūšis. Dviračiu take Smiltynė-Nida asfaltas kaip grubus švitrinis popierius - važiuoji ir dviratis nemaloniai ūžia-vibruoja. Atrodytų smulkmena, bet kažkodėl ties juodkrante visi dviratininkai važiuoja šalia dviračio tako - automobiliniu stikliniu asfaltu.
Tai ką jau kalbėti apie trinkeles?
Toks vaizdas, kad biurokratiškai daroma taip kaip biurokratų įsivaizduojama "geriau", bet tik ne taip kaip reikėtų ir būtų geriau iš tikrųjų.
Aš tai išvis negaliu suprasti, kokia prasmė yra kloti trinkeles siaurame ruože miesto pakrašty. Čia gi nėra jokia reprezentacinė vieta (kaip, tarkim, Senamiestis ir Karaliaus Mindaugo tiltas), todėl reikia daryti, kaip patogiau.
Aš tai išvis negaliu suprasti, kokia prasmė yra kloti trinkeles siaurame ruože miesto pakrašty. Čia gi nėra jokia reprezentacinė vieta (kaip, tarkim, Senamiestis ir Karaliaus Mindaugo tiltas), todėl reikia daryti, kaip patogiau.
Na, asfaltas patogiau dviratininkams, o trinkelės patogiau inžinerinių tinklų klojėjams. Išlupai kiek reikia, numetei kabelį ir sudejai atgal trinkeles. O su asfaltu žymiai sudėtingiau.
Comment