Katik važiavau Ukmergės g. ir mačiau kai ant naujojo viaduko stovėjo kokie 6 pakrauti sunkvežimiai. Speju vyksta išbandymai, tai peršasi išvada, kad neužilgo ir eismas turėtu būti paleistas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Laisvės pr. – Ateities g. - Ukmergės g. sankryža Vilniuje
Collapse
X
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąKatik važiavau Ukmergės g. ir mačiau kai ant naujojo viaduko stovėjo kokie 6 pakrauti sunkvežimiai. Speju vyksta išbandymai, tai peršasi išvada, kad neužilgo ir eismas turėtu būti paleistasKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė jarik Rodyti pranešimąTaigi sake sian per naujienas (5 kanalas), kad man rodos pirmadieni atidarys jau i viena puse eismaKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė jarik Rodyti pranešimąTaigi sake sian per naujienas (5 kanalas), kad man rodos pirmadieni atidarys jau i viena puse eisma
Comment
-
Parašė laSSas_ Rodyti pranešimąAteitis, vienok, miglota...
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąKadangi sniego ir šalčių nebėra, oro sąlygos palankios tolimesniems darbams.
Comment
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimąKaip matosi iš šaligatvio, projektuojant dviračių takus, mūsų projektuotojų akys irgi vis dar miglotos
Ne gana to, kad bus kaip ant Mindaugo tilto, kur neaišku iš kurios raudonos linijos pusės yra dviračių takas, dar reikės dardėti trinkelėmis...
Comment
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimąKaip matosi iš šaligatvio, projektuojant dviračių takus, mūsų projektuotojų akys irgi vis dar miglotos
Ne gana to, kad bus kaip ant Mindaugo tilto, kur neaišku iš kurios raudonos linijos pusės yra dviračių takas, dar reikės dardėti trinkelėmis...Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąJei kokybiškai padarytas, tai nėra dardėjimo, nors aš daugiausiai važinėju su krosinio tipo padangomis, su plentinėmis gal ir jaučiasi.
Tai ką jau kalbėti apie trinkeles?
Toks vaizdas, kad biurokratiškai daroma taip kaip biurokratų įsivaizduojama "geriau", bet tik ne taip kaip reikėtų ir būtų geriau iš tikrųjų.
Comment
-
Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimą
Toks vaizdas, kad biurokratiškai daroma taip kaip biurokratų įsivaizduojama "geriau", bet tik ne taip kaip reikėtų ir būtų geriau iš tikrųjų.
Parašė balietis Rodyti pranešimąAš tai išvis negaliu suprasti, kokia prasmė yra kloti trinkeles siaurame ruože miesto pakrašty. Čia gi nėra jokia reprezentacinė vieta (kaip, tarkim, Senamiestis ir Karaliaus Mindaugo tiltas), todėl reikia daryti, kaip patogiau.
Na, asfaltas patogiau dviratininkams, o trinkelės patogiau inžinerinių tinklų klojėjams. Išlupai kiek reikia, numetei kabelį ir sudejai atgal trinkeles. O su asfaltu žymiai sudėtingiau.
Comment
Comment