Parašė MedinisStrazdas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Šiaurinė gatvė Vilniuje. Pašilaičiai-Šeškinė-Žirmūnai
Collapse
X
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Visada galima atitverti, ir išasfaltuoti tegul ir Mykolo Lietuvio g. lygiu. Na, tiesiog padaryti to žvyrkelio "remontą". Toks paprastas sprendimas duotų labai daug.
Comment
-
Parašė Agas Rodyti pranešimą
Ten privati žemė, tad negalima.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimą
O tai kaip Šiaurinės projektas? Per privačias valdas eis?
Comment
-
Šiaurinės trasa eina dešiniau minimos teritorijos. Dabar ten kelio nėra, tik bruzgynai.
Comment
-
Šiaurinės trasa eina dešiniau minimos teritorijos. Dabar ten kelio nėra, tik bruzgynai.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Visada galima atitverti, ir išasfaltuoti tegul ir Mykolo Lietuvio g. lygiu. Na, tiesiog padaryti to žvyrkelio "remontą". Toks paprastas sprendimas duotų labai daug.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Negalima, nes ten nėra to žvyrkelio. Yra tik dalis kelio iki stambiagabaritės aikštelės.
Šiaip tai jis ten yra, tik nevisai Šiaurinės trasoje.
Tarp Justiniškių ir Laisvės pr. kol kas nėra. Berods ten ekraniniame daugiabutyje ir reziduoja dalis įtakingų gatvės priešininkų.
Comment
-
O nutiesti žvyrkelį negalima?
Šiaip tai jis ten yra, tik nevisai Šiaurinės trasoje.
Tarp Justiniškių ir Laisvės pr. kol kas nėra. Berods ten ekraniniame daugiabutyje ir reziduoja dalis įtakingų gatvės priešininkų.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąKur? Vietoj esamo žvirkelio paprastuoju remontu? Naujam žvyrkeliui reikia projekto, ko TOmizmas ir nori išvengti.
Juolab, jeigu minėtieji NT magnatai kažką pradės daryti savo sklypuose, tai kažkokio gal jau net ir asfaltuoto privažiavimo iš pietinės pusės reikės, nes Pumpėnų gatvelės tikrai nepakaks. Nebent bus tiesiama "Šiaurinė-bis" gatvė oiligarchų lėšomis.
Comment
-
Galima vietoj esamo, jeigu gatvės nebus. Prieš kelis metus ten važiavau, vasarą visai pravažiuojama buvo, geriau net nei M.Lietuvio.
Juolab, jeigu minėtieji NT magnatai kažką pradės daryti savo sklypuose, tai kažkokio gal jau net ir asfaltuoto privažiavimo iš pietinės pusės reikės, nes Pumpėnų gatvelės tikrai nepakaks. Nebent bus tiesiama "Šiaurinė-bis" gatvė oiligarchų lėšomis.
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Bet ten nėra pravažiuojama, nebent važiavote tik iki atliekų aikštelės.
Nebent dabar užblokavo, nesiimu tvirtinti - toli gyvenu nuo ten.
Comment
-
Buvo pravažiuojama. Štai netgi kažkas įdėjo streetview panašiu metu: https://goo.gl/maps/Je8LVr6AbCT2X2tQ7
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Harlem Rodyti pranešimąTai kada prades tiesti gatve? Tik skerus darvo durnus visam mieste.o vat miestietisku darbu nepradeda.greiciau to rizo kadencija i pabaiga
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 2 patinka
Comment
-
Buvo pravažiuojama. Štai netgi kažkas įdėjo streetview panašiu metu: https://goo.gl/maps/Je8LVr6AbCT2X2tQ7
Aš taip pat ten retai lankausi - kai reikia į stambiagabaritę aikštelę.
Comment
-
Parašė Arunasx Rodyti pranešimąDurnius pirmiausia ne jis, o tie, kurie duoda į teismus ieškinius kad viską sustabdyti remiantis bet kokiais idiotiškais argumentais. Pvz linijinio parko kūrimas. Yra ir čia tokių.
Comment
-
Nors Benkunsko programoje (aš už jį nebalsavau) minima, kad bus siekis tiesti Šiaurinę (kas man labai patinka), bet man nepatinka, kad, panašu, ruošiamasi sustoti ties Ozo draustiniu bei kitos idėjos:
- tunelis Kalvarijų ir Ozo gatvių sankryžoje;
- tunelis Kareivių ir Žirmūnų g. sankryžoje;
Šie tuneliai nėra prioritetas. Aš siūlyčiau jų atsisakyti ir vietoje jų įrengti tunelį po GV kur Šiaurinė jį kirs. Tokiu atveju būtų galima ir Šiaurinę užbaigti, ir pinigų sutaupyta viadukams, kurių gal net nebereikėtų kai Šiaurinė įsijungtų į miesto susisiekimo sistemą.
- 3 patinka
Comment
-
Parašė spekas Rodyti pranešimąNors Benkunsko programoje (aš už jį nebalsavau) minima, [...]
- 2 patinka
Comment
Comment