Šito tai labai reikėtų. Su Vakariniu aplinkeliu (jei jį apskritai kada nors pastatys) jie iš esmės išspręstų tranzitinio transporto problemą.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[A19 / 106] Vilniaus pietinis aplinkkelis
Collapse
X
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąO gal Vilniui vertetu pasistatyt ziedini visa miesta apjuosianti aplinkeli, kaip Maskvos MKAD? Tokius aplinkelius turi ir Roma, Minskas, Londonas ir dar daug kitu miestu.Paskutinis taisė Sula; 2007.03.21, 08:14.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTarp kitko Minsko žiedinis aplinkelis pastatytas (tiksliau visiškai perstatytas) jau prie Lukašenkos Bet jo ilgis tik 56km, o Vilniaus tik šios pietinės trasos - 23km. Viso Vilniaus žiedas tikriausiai viršytų 100km.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąNesamone - 100. Maskvos ilgis ~109km, tai kur tau Vilniaus 100 bus. Butu panasiai kaip Minsko turbut. Cia tu apsigauni pavadinime, nors jis pietinis, bet juk prasideda ir baigiasi rytinej ir vakarinej dalyje, tai skaityk jau apjuosia beveik puse miesto. Arba nebent jis eina labai toli nuo miesto pakrasciu, tada kitas reikalas.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąJei ką, tai Vilnius šiek tiek plačiai išsidėstęs.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąPlaciai issikerojes, bet nebutina kad kiekvienas priemiestis ar dar kazkoks objektas butu vidinej aplinkelio dali, gali likti ir uz jo ribu.
Nutiesus sita dali tai sudarytu siek tiek daugiau nei trecdali bendro ziedo. O sudejus su vakariniu aplinkeliu vistiek dar liktu geras gabalas siaures-rytu puses.Mano galerijos:
Flickr'e
Comment
-
Parašė umbrella Rodyti pranešimąKoks skirtumas kurioj aplinkelio daly liktu. Svarbu kad aplinkelis butu ir jis butu patogus, Ir beabejo kad kuo greiciau butu.
Nutiesus sita dali tai sudarytu siek tiek daugiau nei trecdali bendro ziedo. O sudejus su vakariniu aplinkeliu vistiek dar liktu geras gabalas siaures-rytu puses.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąAs ir sakau kad nebutinai reikia apjuosti visus priemiescius ir kaimus, todel tas aplinkelis galetu buti arciau miesto. O del bendro atstumo tai manau butu apie 50-60 km, bet toli grazu ne 100 kaip gali pasirodyt.Paskutinis taisė Ginthus; 2007.03.21, 14:54.
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimą100km gal ir nesusidarys, taciau 50km jau atrodo juokingai. O gal velgi per miesto centra "aplinkelius" siulote tiesti? Paimkit ir issimatuokit. Skaidiskes-Gariunai atstuma jau turime. Toliau vakarinis aplinkelis- Santariskes- Turniskes- Galgiai -Naujoji Vilnia- Didziasalis-Skaidiskes. Stai jums ir uzdaras ratas.
Bet cia tik mano nuomone ir pasvarstymai, o man toks variantas atrodo geriausiai, ir labiausiai tinkamas ziurint i tolima ateiti, o ne tik gyvenant sia diena.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąuzdaras ratas, kai skirtingu aplinkeliu galai nesueis vienas i kita... as siaip esu seniau idomumo delei is akies primetes, paskaiciaves, kad gautusi iki 60 km. (Naujoji Vilnia liktu uz ziedo)
Bet cia tik mano nuomone ir pasvarstymai, o man toks variantas atrodo geriausiai, ir labiausiai tinkamas ziurint i tolima ateiti, o ne tik gyvenant sia diena.Parašas :)
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąuzdaras ratas, kai skirtingu aplinkeliu galai nesueis vienas i kita... as siaip esu seniau idomumo delei is akies primetes, paskaiciaves, kad gautusi iki 60 km. (Naujoji Vilnia liktu uz ziedo)
Bet cia tik mano nuomone ir pasvarstymai, o man toks variantas atrodo geriausiai, ir labiausiai tinkamas ziurint i tolima ateiti, o ne tik gyvenant sia diena.
O kurioje vietoje galai nesusieina?
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąNa, na, įsivaizduoju , paėmei ant žemėlapio ir paprojektavai, neatsižvelgdamas į Vilniaus reljefą (ne stepių zonoje gyvename ), neatsižvelgei į parkus, miško-parkus, visokius draustinius, sodininkų sklypus (jie kai kuriuose žemėlapiuose nelabai nuo miškų skiriasi), neatsižvelgei į dujų, elektros, miesto vandentiekių trasas ir vandenvietes. Čia gal net visko neišvardinau, kas gali įtakoti vienokį ar kitokį aplinkkelio maršrutą
Comment
-
Kirtimų gatvės gyventojai sukilo prieš aplinkkelį
http://www.lrytas.lt/?data=20070321&...k_id=99&view=2
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąTavo apskaiciuotas atstumas gautus nebent aplinkeliu pavadinus projektuojama siaurine gatve ir po to staigiai gryztant i pietus per antakalnio miskus. Bet ar tai tikrai tinkamas sprendimas?
O kurioje vietoje galai nesusieina?
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąNa jeigu jau dabar daromi atskiri aplinkeliai, vietoj vieno vietiso, tai jau garantuotai kad nesueis vienas su kitu.
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąIš kur tokios garantijos?
Comment
Comment