/\ O dar žinant, kad žiemos metu tik apsauginiai dirba statybvietėse, tai išvis
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[A19 / 106] Vilniaus pietinis aplinkkelis
Collapse
X
-
Pats dirbu ant šio viaduko, tai darbų padaryti dar liko nemažai (izoliacijos klojimas, šalitilčių betonavimas, atitvarų, stulpų montavimas, epoksido liejimas, tilto smėliavimas, špakliavimas, dažymas). Šiandien valdžia pranešė, jog tiek kelininku nebereikia. Daug išeina iš darbo tiesiai į darbo biržą ir laukia sekančio etapo pradžios, kuri numatoma gal tik vasarį. Taip kad prie šio viaduko dar keletas darbinikų padirbės gruodį ir objektas užšaldomas iki pavasario
Comment
-
Parašė pankeliai Rodyti pranešimąPats dirbu ant šio viaduko, tai darbų padaryti dar liko nemažai (izoliacijos klojimas, šalitilčių betonavimas, atitvarų, stulpų montavimas, epoksido liejimas, tilto smėliavimas, špakliavimas, dažymas). Šiandien valdžia pranešė, jog tiek kelininku nebereikia. Daug išeina iš darbo tiesiai į darbo biržą ir laukia sekančio etapo pradžios, kuri numatoma gal tik vasarį. Taip kad prie šio viaduko dar keletas darbinikų padirbės gruodį ir objektas užšaldomas iki pavasario
Matyt viskas susiveda į elementarų finansavimo trūkumą.
Comment
-
Tik neprirašykit kelių lapų offtopic'o apie tai kas ko nesupranta ar nemoka teisingai tvarkytis. Juk žiema po savaitės prasideda. Nieko naujo, kad žiemą kai kurių darbų apskritai neįmanoma vykdyti, o jei ir įmanoma, tuomet sąnaudos žymiai išauga. O kolkas, kol leidžia orai, dar kai kuriuos darbus vykdo. Eismo organizavimas lyg ir išspręstas. Na dar nepakenktų atitvarus sukalti, ypač pavojinguose posūkiuose, kur be abejonės žiemą gali būti slidu.
Comment
-
/\ Aš esu pastebėjęs tokį dalyką tarp didžiųjų kelių tiesimo įmonių. Pvz, "Panevėžio keliai" aplamai yra tingi įmonė, palyginus su "Fegda". "Fegda" keliuose projektuose sugeba apsisukti greičiau, ir darbų kokybė gana gera. Teko matyt kaip abi įmonės trinkelias kloja, tai "Fegdos" klojimas žymiai tvarkingesnis, nei "Panevėžio kelių"... Užtenka pamatyti Vakarinio aplinkkelio I etapą, tai krapštėsi gana ilgai, bet broko yra. O pietinis, tiestas "Fegdos", gana kokybiškai atrodo dar ir šiandien...
Nepriimkit už gryną pinigą, čia tik tokie mano pastebėjimai...Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąTik neprirašykit kelių lapų offtopic'o apie tai kas ko nesupranta ar nemoka teisingai tvarkytis. Juk žiema po savaitės prasideda.
Dėl žiemos aišku. Bet stebina pačių darbų atlikimo organizavimas. Toje pačioje Lenkijoje prie panašių viadukų sukiojosi mažiausiai keliasdešimt žmonių ir keliolika vienetų technikos, ir taip iki pat pridavimo per kokius 4-6 mėnesius (bent jau kai pravažiuoji - nuolat darbai verda).
Ir čia buvo griebtasi aktyviai, bet po to "nugeso".
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimą/\ Aš esu pastebėjęs tokį dalyką tarp didžiųjų kelių tiesimo įmonių. Pvz, "Panevėžio keliai" aplamai yra tingi įmonė, palyginus su "Fegda". "Fegda" keliuose projektuose sugeba apsisukti greičiau, ir darbų kokybė gana gera. Teko matyt kaip abi įmonės trinkelias kloja, tai "Fegdos" klojimas žymiai tvarkingesnis, nei "Panevėžio kelių"... Užtenka pamatyti Vakarinio aplinkkelio I etapą, tai krapštėsi gana ilgai, bet broko yra. O pietinis, tiestas "Fegdos", gana kokybiškai atrodo dar ir šiandien...
Nepriimkit už gryną pinigą, čia tik tokie mano pastebėjimai...
Comment
-
Kirtimų gatvėje jau kertami medžiai naujai aplinkkelio trasai. Tarp pramonės rajono ir posūkio į Vaidotus iš abiejų pusių vietomis matosi sužymėti medžiai kirtimui. Nuo Galvės gatvės iki pat 8 maršruto Juodšilių stotelės (pramonės rajono galas) medžiai jau iškirsti (geležinkelio pusėje - visi, "stovejimo aikštelių" pusėje - tik kai kurie, bet ir likę sužymėti. Ties ta pačia Juodšilių stotele buvo kertami krūmai ir smulkesni medžiai.
Nusileidimas iš Galvės į Graičiūno gatvę.
Dar visai naujas žiedas, o kažkas jau spėjo neįsipaišyti į posūkį (žr. kreivus ženklus ir stulpelius):
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąKoks įdomus sutapimas.
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimą
Dar visai naujas žiedas, o kažkas jau spėjo neįsipaišyti į posūkį (žr. kreivus ženklus ir stulpelius):
Atvaizdas
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąBūtų normalus žiedas, visi įsipaišytų...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Comment
Comment