Beje, cia yra tai, ka as vadinu kamscu Idomu ar Vilniuje galima pamatyti ka nors panasaus kaip Maskvoje (nuotraukos)?!
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Transporto kamščiai pasaulyje
Collapse
X
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąBeje, cia yra tai, ka as vadinu kamscu Idomu ar Vilniuje galima pamatyti ka nors panasaus kaip Maskvoje (nuotraukos)?!Paskutinis taisė Aš; 2006.11.12, 21:03.
Comment
-
Didmiesti, patarčiau baigti vieną kartą su tom nesąmonėm. Manau jau visi forumo nariai bent jau kelias dešimtis kartų įvairiose šio forumo temose girdėjo tavo nuomonę, kad kamštis yra tik nuo 10 km ilgio mašinų eilė (ar kažkas pan.), todėl nemanau, kad verta tai kartoti vėl ir vėl, ir vėl... Tiesiog labai pasistenk ir ignoruok žodį "kamštis" šiame forume. Manau visiems nuo to bus geriau. Sėkmės.
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąBeje, cia yra tai, ka as vadinu kamscu Idomu ar Vilniuje galima pamatyti ka nors panasaus kaip Maskvoje (nuotraukos)?!
Comment
-
Demokratija moki paminėt, kai tai yra aktualu tau, tačiau etiką pamiršti Demokratijos vedinas pasakysiu, kad pastarasis komentaras yra apgailėtinas (nesu aš iš Vilniaus, kaip matai, tad įsižeist man nėra prasmės). Visų pirma, noriu pamatyt kur nors užfiksuotą dydį, matą ar šiaip kažką oficialaus, kas yra laikoma "tikru kamščiu". Jei tavo minėtas miestas, pagal gyventojų skaičių būdamas mažesnis nei Vilnius, susiduria su daug didesniais kamščiais, jo valdžiai, matyt, reikėtų labai rimtai susimąstyt, apie mieste išplėtotą infrastruktūrą. Tu tą miestą ką tik labai išpeikeiPaskutinis taisė Aš; 2006.11.12, 21:14.
Comment
-
FM'ai, visų pirma, tai išties malonu, kad kamščių Vilniuje nėra ir tiesiog siaubinga, kai ~5 kartus mažesni miestai Airijoje turi didžiulius kamščius. Airija matyt dar neišsivysčiusi šalis, bet tikiuosi, kad su laiku transporto problemos ten bus išspręstos.
Jei rimtai, gal nereiktų savo perliukų kartoti po kelis kartus? O jei pakartojai, tai prieš tai esantį pranešimą gali paprasčiausiai ištrinti.
Comment
-
Man kartais keista skaitysi nuomones apie kamščius a-la "čia ne vėžys, vat anoj palatoj, tai vėžys- žmogus be rankų ir be kojų guli".
Kamščiai iš principo yra blogis, nes jie sutrikdo normalų žmonių gyvenymą mieste. Ar Šiauliuose, ar Vilniuj, ar Maskvoj jie vienodai užknisa- tik mąstai skiriasi.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąDidmiesti, patarčiau baigti vieną kartą su tom nesąmonėm. Manau jau visi forumo nariai bent jau kelias dešimtis kartų įvairiose šio forumo temose girdėjo tavo nuomonę, kad kamštis yra tik nuo 10 km ilgio mašinų eilė (ar kažkas pan.), todėl nemanau, kad verta tai kartoti vėl ir vėl, ir vėl... Tiesiog labai pasistenk ir ignoruok žodį "kamštis" šiame forume. Manau visiems nuo to bus geriau. Sėkmės.
Bet va cia ir yra tikrasis Vilniaus privalumas. Ir as jau po truputi pradedu suprasti, del ko, kad ir mano Vilnieciu draugu tarpe pradeda populereti tokie zodziai, kalbant apie Vilniu, nesibaigiancios dangoraiziu statybos, nepravaziuojamos gatves, "milijonai" zmoniu gatvese ir t.t. Jie niekaip negali susitaikyti, kad Vilnius nera didelis miestas, bet katras dabar nori vadintis kaimieciu?
Edd, as eilini karta tau pasakau, kad neturiu nieko blogo pries Vilniu. Musu sostine man yra vienas mieliausiu miestu pasaulyje. Ten yra i ka pasiziureti ir ka nuveikti, bet nereikia perdeti ir priklijuoti tam tikru nesamu etikeciu! Jeigu taip nori, del sventos ramybes, as galiu pasakyti, kad Vilniuje yra nepravaziuojami kamsciai, ten nebeimanoma per puse dienos is vieno mikrorajono i kita nuvaziuoti Jeigu tau taip bus geriau, man asmeniskai nera sunku Ir nepagalvok, tikrai nebandau cia nieko pasiepti, tiesiog lyginant su pasaulio mastais, Vilniuje kamsciu kaip ir nera, kas ir yra labai puiku. Zodziu, neuzpyk, nieko blogo nenorejau pasakyti, ar ko izeisti. Ir tau sekmes!!!
Comment
-
Parašė FM'as Rodyti pranešimąir beje ne tokių šlamtiškų mašinu kaip Vilniuje senų.o 2006 2005 metų laidos.ačių.Čia tik mano nuomonė.{jei yra demokratijos Lietuvoje mano nuomonės neišspirsite lauk.}
Kaip kazkas virsuje parase, Vilniuje net tokio plocio gatviu nera tikriems kamsciams susidaryti. O gal yra? Katroje vietoje 6-7 juostu gatve i kiekviena puse?
Comment
-
Parašė Eimantas Rodyti pranešimąJei užsikimšusi 2-3 eismo juostų gatvė tai ne kamštis, kad būtų kamštis turi užsikimšti minimum 6-7 eismo juostų į vieną pusę gatvė Čia gal koks standartizacijos departamentas nustatė tokį kamščių matą?
Ne, nebutinai kamsciui susidaryti turi buti 10 juostu gatve, bet mintis tokia, kad pakimsti 2 juostu gatve yra zymiai lengviau. Cikagoje, net ir nakti, kai kuriuose vietose tokiso smulkios gatveles buna pasikimsusios
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąJie niekaip negali susitaikyti, kad Vilnius nera didelis miestas, bet katras dabar nori vadintis kaimieciu?
Dabar pats pasakyk, ka lengviau uzkimsti, 2 juostu i viena puse gatve, ar kokiu 6-7? Dabar pasakyk, kas tau labiau ascocijuojasi su tikrais kamsciais: 6-7 juostu greitkelis i viena puse, kur masinos stovi nutisusia n kilometru eile su isjungtais varikliais, ar P (parkingo) padetyje, ar 2 juostu gatvele, paiskimsusi koki puskilometri i prieki?
Ne, nebutinai kamsciui susidaryti turi buti 10 juostu gatve, bet mintis tokia, kad pakimsti 2 juostu gatve yra zymiai lengviau. Cikagoje, net ir nakti, kai kuriuose vietose tokiso smulkios gatveles buna pasikimsusios
Koks skirtumas ką lengviau užkimšti, esmė, kad užsikemša, kas ir yra kamštis. Koks skirtumas kur kamštis didesnis, 7 juostų ar 2 juostų kelyje, vėl gi esmė tame, kad užsikemša. Mes sutinkam, kad Maskvoj, Čikagoj ir dar galybėj pasaulio miestų kamščiai yra neapsakomai didesni.
Bet Vilniuje kamščiai yra.Paskutinis taisė Aš; 2006.11.13, 01:24.
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąBet Vilniuje kamščiai yra.
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąKaip matai aš ne vilnietis, tad mano kaip ne kaimiečio autoritetas nenukentės, bet kuriuo atveju, šis tavo argumentas netinka.
Neteisingai mane supratai, as nieko nevadinau kaimieciais. Jeigu kas ir megsta si ta zodi, tai patys vilnieciai. Kai gyvenau Lietuvoje, tai tik ir girdedavau nuvaziaves i Vilniu: Siauliai yra didelis kaimas kur troleibusai nevazineja, S.... ne sviestas Kaunas ne miestas, Klaipeda- tai gyvenviete prie Baltijos juros ir t.t. As asmeniskai nieko kaimieciais nevadinau ir nereikia iskraipyti tiesos
Comment
-
Prie ko čia tie dideli miestai? Kamštis yra tada, kai eismas sustoja dėl per didelio jo srauto, jei taip yra, tai koks skirtumas, nors ir Skuode tai vyktų, tai yra kamštis. Mes kalbam apie Vilniaus kamščius, o kad Čikagoj ir Maskvoj yra didesni kamščiai tai reiškia tik tiek, kad Čikagoj ir Maskvoj yra didesni kamščiai ir nieko daugiau. Sutinku, kad maskviečiui, pripratusiam prie 7 juostų kamščių, Vilniuje atrodo jog eismas išvis nykus Kažkodėl ši diskusija man absurdiška. Tas pats, kas įrodinėt, kad vanduo šlapias.
Ir įdomu kaip aš galėjau iškraipyt tiesą tave cituodamas
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąPrie ko čia tie dideli miestai? Kamštis yra tada, kai eismas sustoja dėl per didelio jo srauto, jei taip yra, tai koks skirtumas, nors ir Skuode tai vyktų, tai yra kamštis. Mes kalbam apie Vilniaus kamščius, o kad Čikagoj ir Maskvoj yra didesni kamščiai tai reiškia tik tiek, kad Čikagoj ir Maskvoj yra didesni kamščiai ir nieko daugiau. Sutinku, kad maskviečiui, pripratusiam prie 7 juostų kamščių, Vilniuje atrodo jog eismas išvis nykus Kažkodėl ši diskusija man absurdiška. Tas pats, kas įrodinėt, kad vanduo šlapias.
Ir įdomu kaip aš galėjau iškraipyt tiesą tave cituodamas
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąNereikai irodineti, kad vanduo slapias, bet nereikia ir beviltiskai ta pacia giesmele traukti apie nepravaziuojancius Vilniaus kamscius Dar karta pabreziu, kai nuvaziuosiu i Vilniu isitiknsiu, kad ten kamsciu nelabai yra Beje,gal gali paskyti kur ju ieskoti? T.Y. tokioje gatveje, kokiu laiku, nes as tikrai prasuksiu paziureti ar ten imanoma uzstrigti bent kokiomis 3 valandomis Ir as tau pritariu, kad si diskusija nieko gero ne duos, tad nebeverta jos ir gvildenti
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąIr įdomu kaip aš galėjau iškraipyt tiesą tave cituodamas
Beje, kaip ir minejau, jei kas megsta sita zodi, tai patis Vilnieciai. Geras pavizdys, kai pakutini karta buvau Vilniuje, mano pazistamas supazindino mane su keliais svo grupiokais, kai as ji su draugais susitikau centre. Kai jie pakaluse is kur as, net nedvejodamas pasakiau,kad is Siauliu. Tai ir pasipyle draugiski bajeriukai; Siauliai didelis kaimas, kur troleibusai nevazineja, tenai auksciausias pastatas pries 500 metu statyta baznycia ir t.t. Bet kai tik patikslinau, jog as esu kiles is Siauliu miesto, bet gyvenu Ciakgoje, tada ju mandrumas ir drasa grietai dingo. Kaip pamoka, as visus j zodzius perverciau atvirksciai- Vilnius yra didelis kaimas, kur metro nevazineja ir panasiai.
Zodziu, nebeverta apie tai sneketi ir jeigu tau, kaip ir Edd bus geriau, as ateityje pasistengsiu nereguoti i tokius nepagristus issisokymus, arba bent jau linguoti i takta su jusu nuomone.
Comment
-
Parašė Ash Rodyti pranešimąBeviltiška giesmelė nebūtinai čia yra mano giesmelė Gvildenti šią temą taip pat niekas neverčia O tau rūpimais klausimais neatsakysiu, nesu vilnietis, apie kamščius sprendžiu iš Vilniaus nuotraukų
Comment
-
1. Nepagrįstas ar pagrįstas ir išsišokimas ar ne, ne tau spręsti
2. Tu pasakei, kad cituoju: Jie niekaip negali susitaikyti, kad Vilnius nera didelis miestas, bet katras dabar nori vadintis kaimieciu?. Aš nesakiau, kad tu vadini kažką kaimiečiais. Aš pasakiau, kad tavo argumentas man negalioja. Jei tu nesupranti mano žodžių, gali pasinaudoti savo patarimu man
3. Jei manai, kad nebeverta tęsti diskusijos, tai tavo valia
4. Kamščiai Vilniuje yra, nes dėl eismo srauto ten stringa eismas. Faktas.
5. Kamščių, tavo nuomone, Vilniuje nėra, nes ten kamščiai lyginant su Čikaga ar Maskva yra mažesni.
6. Nuotraukas darė Mantaz, be montažo, be tikslo sudaryti kamščių įspūdį ar kažką apgauti. Ką sugeba šiuolaikinės korektūros programos ar ką galima išgauti, norint suklaidinti, aš žinau. Be reikalo remiesi draugo ir savo nuomone, nes nuomonė nėra objektyvus dalykas. Nuotraukos, šiuo atveju, rimtesnis argumentas.Paskutinis taisė Aš; 2006.11.13, 02:08.
Comment
Comment