Parašė klewas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Geležinio Vilko gatvės pratęsimas iki Molėtų pl.
Collapse
X
-
Parašė waidz Rodyti pranešimąKazi kaip ten "Neste" apvaziuos?
Comment
-
Ale, aš nesuprantu, matyt tik visiški durniai sugeba namus prohektuot tokioj teritorijoje. Netikiu, kad prieš satatydami nežinojo, kad čia vistiek bus atnaujinti darbai. Šiandien teko pro ten pravažiuoti, medžių kertama daug , iš gerb. klewo pranešimų, galvojau, kad jų bus iškirsta mažiau. Dabar, tai jau tikrai gaila. Savivaldybė kalta, kad pati suteikė leidimus ten kažką statyti. LaikykitėsKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąSituacija nekokia, bet noriu tikėt, kad po statybų bus apželdinta teritorija.
Comment
-
Keisčiausia jog projektavimo metu, atlikus PAV (poveikio aplinkai vertinimą), buvo nustatyta jog triukšmo slopinimui bus užsodinti medžiai ir kažkurioje vietoje supiltas pylimas....
Kur jį žada pilti?
Galėtų Vilniuje pradėti triukšmo barjerus statyti...
o poto apželdinti. Ir gražu, ir žalia, ir triukšmas jau ne tas...
Triukšmas užknisa juodai!!!
Comment
-
Parašė zadox Rodyti pranešimąKeisčiausia jog projektavimo metu, atlikus PAV (poveikio aplinkai vertinimą), buvo nustatyta jog triukšmo slopinimui bus užsodinti medžiai ir kažkurioje vietoje supiltas pylimas....
Kur jį žada pilti?
Galėtų Vilniuje pradėti triukšmo barjerus statyti...
o poto apželdinti. Ir gražu, ir žalia, ir triukšmas jau ne tas...
Apželdinus gal kiek geriau, bet rudenį, žiemą, pavasarį vistiek bus nyki aklina siena
Kažkaip nejauku būtų, jei važiuotume per miestą, o visą laiką iš abiejų pusių būtų aklina siena ir retkarčiais pamatytume aukštesnių pastatų viršutinius aukštus. Tikrai būtų nelabai malonus vaizdas.Parašas :)
Comment
-
To Svečias:
aš irgi pilnai tave suprantu. Gyvendamas toli nuo kelio niekada nesuprasi kas tai yra dieną - naktį ūžiantis triukšmas. skaudanti galva ir nepilsėjęs organizmas.
Man šita biznio idėja atėjo būtent dėl to, kad aš nekenčiu triukšmo. pats Varšuvoje gyvenau šalia "Wislostrada" atšakos ir žinau ką tai reiškia namo aplinka be, o poto su pastatytais triukšmo barjerais...
O kol Lietuvoje bus statomi tokie barjerai kaip šalia "panoramos" tai visi tik ir galvos apie tas sieneles, kaip pilkas ir niekam nereikalingas...
Ateis laikas suprasi...
Linkėjimai!Triukšmas užknisa juodai!!!
Comment
Comment