Jei tikiesi "uzsifundyt" malku popigiai, tai pamirsk. Butum eileje koks 505-as
Degaline tai niekam netrukdo, liks ji sone stovet. Buvo gi anksciau imestas mazgo planelis, ten matosi ir degaline palikta gyvuot.
Ne dėl malkų man Tiesiog pažįstamų veidų iš Ignalinos rajono užmačiau Tai pagalvojau gal "Meleksas" pjauna
Ir ką? Čia dabar kitaip nėra, visiem turi nubyrėt... Net elektrikai keisdami instaliaciją namuos sako, kad geros čia rozetes bus, o nuperka pigias turkiškas turguj
Va per tokius "galvojimus" ir turim krizes, kai uz normalu daikta tenka permoketi. Bet manau likimas jiems atsidekos, juk niekas neapdraustas nuo to, kad pvz. darant operacija butu panaudoti turkiski sirdies voztuvai ir ne pirmos jaunystes nepilnai sterelizuotos zarneles - juk "pacientas" vistiek nesuzinos, tai kodel neuzsidirbus?
Ir kas nuo to pasikeis valstybėje, jei imsim teršti aplinkelio statybų eigos temą visokiais politiniais išvedžiojimais, kaltinimai ir t.t. ? Nemanau jog kiekvienas pilietis tam pritartu, tačiau tokiai diskusijai yra kitos temos forume.
Nereik čia Lietuvos menkint. Super stambaus masto korupcija vyko ir JAV prezidento administracijoj. Viceprezidentas Cheney's pralobo kelias šimtais milijonų dolerių per valstybinius užsakymus Halliburton bendrovei. Ir tai tik žinios, kurios išlindo į viešumą!
Aš ir nemenkinu. Tiesiog jau pripratęs va, kolega.
Kadangi statybos jau prasidėjo, nepakenks įdėti keletą žemėlapių
Visa aplinkelio trasa
I etapas - nuo Oslo iki Asanavičiūtės g. (vykdomas)
II etapas - nuo Asanavičiūtės g. iki Pilaitės pr.
III etapas - nuo Pilaitės pr. iki Ukmergės pl.
I etapas
Oslo g. - Erfurto g. - Vakarinio aplinkkelio mazgas
Plona geltona linija pažymėtos kelio trasose jau anksčiau buvusios proskynos
žemėlapiai iš http://beta.maps.lt/zemelapis
Teritorijos prie Vilniaus miesto Vakarinės greito eismo gatvės detalusis planas
Visas teritorijos žemėlapis:
I etapo trasa (tarp L.Asanavičiūtės ir Oslo g.)
Mazgas su L.Asanavičiūtės gatve
Mazgas su Oslo gatve (buvau patalpinęs ir anksčiau)
Šaltinis: Teritorijos prie Vilniaus miesto Vakarinės greito eismo gatvės detalusis planas. Aiškinamasis raštas.
Detalusis planas buvo patvirtintas 2005 m. (deja, per užklausą http://www.vilnius.lt/vaktai/Default.aspx?Id=1 šio detaliojo plano rekvizitų rasti nepavyko)
Comment