Estakada stumiama per zieda. (Cia ne naktines foto, cia ankstus rytas )
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus pietinis aplinkkelis (1000-mečio gatvė)
Collapse
X
-
tos konstrukcijos is pirmo zvilgsnio atrodo tokios nepatvarios. Atstumas tarp kolonu, speju, virs 50metru. Bet gal kai tos arkos bus sujungtos su atraminem kolonomis, vaizdelis pasikeis...
Idomu kai stumia per tas konstrukcijas ta vadinama "kelia" ar nebuna triuksmo, pvz cypimo, zviegimo? ar ten kazkokie ratukai/guoliai itaisyti?
Comment
-
Darbai nestovi ir i pietus nuo gelezinkelio:
1. Kai tik irengs keliuka desineje - ims rausti aplinkelio trasa per viduri, kad pakist po gelezinkeliu. O norint kirsti aplinkeli, teks daryti lanksta per toleliau matoma viaduka.
2. Busimas mazgas fotkintas nuo gelezinkelio
stai cia
Paskutinis taisė Ginthus; 2007.12.14, 08:38.
Comment
-
Truputeli pasiganiau po Burbiskiu gatve. Paneriu gatveje vis dar suversta smelio kruva, tad ner i ka ziureti. Tai kelione pradedu nuo Paneriu-Burbiskiu sankryzos pietu pusen:
1. Si atkarpa jau senai pasirengusi atlikti savo funkcijas, net zolyte spejo sudygti, bet...
2. ...pagrindinis stabdys - dar net neipusejusios gelezinkelio viaduko statybos
3. toliau persokam i kita gelezinkelio puse iskart prie sekancio viaduko. sis jau beveik baigtas, neskaitant keliu smulkmenu
4. zvilgsnis atgal i gelezinkelio puse. kaireje - naujai irengiamas keliukas (minetas jau ankstesniam pranesime), desineje - rausiama aplinkelio transeja
5. na ir dar karteli viadukas ir keliukas is toleliau
Paskutinis taisė Ginthus; 2007.12.18, 12:12.
Comment
-
Žmonėms tik gyvenimą gadinate su tais aplinkeliais
Tiesioginė nuoroda: http://www.youtube.com/watch?v=zdYQVOuqREgPaskutinis taisė Kema; 2007.12.18, 13:36.gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąNezinau, ar man tik pasivaideno, bet mano supratimu ruosiamasi statyti dar viena gelezinkelio viaduka (tiksliau pralaida po gelezinkeliu), sujungsianti Iesmininku ir Saltkalviu gatves. Tokiu atveju tarp Naujamiescio ir Naujininku atsirastu dar viena jungtis:
http://foto.terpe.lt/inkelti/20071222/Pietinis5.JPGKodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Parašė SPX Rodyti pranešimąAr tikrai? Tikrai reikalingas butų, nes dabar nei pravažiuot, nei praeit normaliai.
Comment
-
Parašė Tomskis Rodyti pranešimąnelabai ten padarysi, nes gelezinkelis tokiam lygyje kaip masinos priekinis stiklas, tai reiktu arba kelia raust giliai po apacia, arba gelezinkeli kelt, kas butu neimanoma. nors jis berods nenaudojamas tai galima butu isvis pasalint.Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...
Comment
-
Sveiki visi.Senokai naršau Jūsų forumą,bet prisijungiau tik šiandien.Man šis forumas labai patinka.
Gyvenu Naujininkuose,tai labai aktualus pietinis aplinkelis.Ir,kai paminėjot viaduką per geležinkelį,sujungsiantį Iešmininkų ir Šaltkalvių gatves-prisiregistravau,nes noriu paklausti-ar tai tik kalbos ar tikrai numatoma jį statyti.Manau,ne tik man jis būtų svarbus,bet ir palengvintų susisiekimą daugeliui ir sumažintų spūstis per dabar rekonstruojamą geležinkelio tiltą.Paskutinis taisė deimantukas; 2007.12.24, 16:10.Kraustausi iš miesto į sodą.
Comment
Comment