Kažkaip ilgai kuičiasi su tvorelėmis, ir apšvietimo stulpų niekaip nepradeda montuoti.
Šiaip tai atrodo kas likę, tai rimtai užsiėmę per pora dienų galėtų padaryt. Jei nesikrapštytų po vieną žmogelį.
Katik buvau nulėkęs. Aksfaltuojama likusi dalis ir iki šio vakaro manau nespės pabaigt(jei dirbs iki 17val). Taip pas stovi du keltuvai, juose 3 darbininkai dažo sienas. Atramines sienutes irgi montuoja(1-2 dirba, 3-5 sedi)
Beje, geltonas šalmas reiškia kas ten elektrikas ar kaip?
Katik buvau nulėkęs. Aksfaltuojama likusi dalis ir iki šio vakaro manau nespės pabaigt(jei dirbs iki 17val). Taip pas stovi du keltuvai, juose 3 darbininkai dažo sienas. Atramines sienutes irgi montuoja(1-2 dirba, 3-5 sedi)
Beje, geltonas šalmas reiškia kas ten elektrikas ar kaip?
Galima pasikabinėti ir daugiau Ką tik - rašoma taip. Prieš "ir" - kablelis būtinas, "manau" pagal naujas taisykles galima ir neišskirti. "Pas" vietoj "pat" - gal būt spausdinimo klaida? Prieš "ar" - kablelis.
Senais priespaudos laikais nebūtumei praėjęs konkurso į aukštąją
Galima pasikabinėti ir daugiau Ką tik - rašoma taip. Prieš "ir" - kablelis būtinas, "manau" pagal naujas taisykles galima ir neišskirti. "Pas" vietoj "pat" - gal būt spausdinimo klaida? Prieš "ar" - kablelis.
Senais priespaudos laikais nebūtumei praėjęs konkurso į aukštąją
Nu prie tokiu netikslumu nebutina ir kabinetis, juk cia ne nacionalinis diktantas. Bet aksfaltas (asfaltas) kaip ir daznai forumuose vartojamas bendzinas (benzinas), labai jau rezia akis
Man taip makaulė rodo, kad dvivalentės geležies oksidas (FeO) čia iš mūsų tyčiojasi. Rusai turi tokį internetinį judėjimą "Padonki", kur tyčia blogai rašo (fonetiškai viskas tas pats, tik gramatiškai būtinai su klaidom) ir baisingai džiaugiasi, kai kas nors ima mokinti, kaip rašyti.
Comment