Parašė taimis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Geležinio Vilko ir Ukmergės gatvių sankryža
Collapse
X
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąTos juokingos sumos pasidarys mielos kai ilgiau pagyvens tokių gatvių apsupti.
Pažiurėsim kaip šitas reikalas išsispręs.
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąJie neturi nieko so savo sklypais daryti.
Comment
-
Nelabai aš suprantu iš kur kyla tokios diskusijos? Gal kaunaz įsidarbino Vilniaus savivaldybėje ir žino visas detales? Tai kokios sumos buvo siūlomos ir kiek iš tikrųjų yra verti tie namai? Ir iš viso ar buvo kas nors kam nors siūloma? O gal jau nupirkti tie namai? O gal tiesiog sudės naujus langus ir viskas? O gal... Man bent jau tokie klausimai kiltų prieš analogiškas diskusijas. Tačiau pasirodo, kad galima diskutuoti ir apie tai ko nežinai.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąBet jeigu jau ten zmones gyvena daug metu.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąNelabai aš suprantu iš kur kyla tokios diskusijos? Gal kaunaz įsidarbino Vilniaus savivaldybėje ir žino visas detales? Tai kokios sumos buvo siūlomos ir kiek iš tikrųjų yra verti tie namai? Ir iš viso ar buvo kas nors kam nors siūloma? O gal jau nupirkti tie namai? O gal tiesiog sudės naujus langus ir viskas? O gal... Man bent jau tokie klausimai kiltų prieš analogiškas diskusijas. Tačiau pasirodo, kad galima diskutuoti ir apie tai ko nežinai.
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąTai taip, kaip ir sakiau, jie neturi nieko daryti.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąBet kai jie ten pradejo gyvent, tai dar nebuvo viaduko
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąKai aš Vilniuj gyvenai atsirado visko naujo, dar nebuvo "Drogo" kurį netoli pastatė...
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąFaktas yra tas kad viadukai visi yra beveik baigti, o gyventojai kaip gyveno ten taip ir gyvens. Tai savaime suprantama kad kazkas netvarkoj.
Kiek mačiau pavyzdžių, tai tiesiant gatves, šalia esančių namų neišpirkinėja. Jiems tiesiog sudeda naujus langus ir viskas. Konkrečiai, šiuo atveju nežinau kaip jie turi daryti. Vėlgi, prieš diskutuojant reikia kažką žinoti. Kokie yra reikalavimai tiesiant kelius? Kokie atstumai turi būti ir pan.
Comment
-
Parašė taimis Rodyti pranešimąNu ką jau padarysi, o pirmas kelias jau seniai ten buvo.
Tai dabar Šnipiškėse nustosim statyt, nes kai žmonės nusipirko savo trobeles dar 'Europos' nebuvo.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąIš kur tu žinai ar ten kas gyvena ir ar gyvens? Norint kažką teigti, prieš tai reikia išsiaiškinti kokia situacija. O viadukas dar labai ilgai kaip nebus baigtas.
Kiek mačiau pavyzdžių, tai tiesiant gatves, šalia esančių namų neišpirkinėja. Jiems tiesiog sudeda naujus langus ir viskas. Konkrečiai, šiuo atveju nežinau kaip jie turi daryti. Vėlgi, prieš diskutuojant reikia kažką žinoti. Kokie yra reikalavimai tiesiant kelius? Kokie atstumai turi būti ir pan.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąMan atrodo namai viduryje prospekto tikrai nera normalu, man atrodo kad ta suprast nereikia daug zinot.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTai tas pacias snipiskes aisku irgi reikia isgriauti, bet visu pirma parengus normalu plana, suderinus viska su gyventojais ir suradus lesu apmoketi ju senuosius namus.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąGal ir nenormalu, nors namų šalia gatvių visur yra pilna. Pusę Lietuvos reiktų išgriauti. Reiktų sužinoti daugiau apie situaciją ir tada diskutuoti.
Comment
Comment