Man sakė, kad tie bortai sustatyti taip, kad nereikėtų smarkiai jų ardyti pavasarį. Siaurint žada kitąmet. Kaip suprantu, turėtų nuo centro... bet ką gali žinot
Man sakė, kad tie bortai sustatyti taip, kad nereikėtų smarkiai jų ardyti pavasarį. Siaurint žada kitąmet. Kaip suprantu, turėtų nuo centro... bet ką gali žinot
Jie bortus stato į vienas vietas, o kitais metais tuos pačius statys į kitas? O, mamyte.
Būtai gerai, kad kitais metais Konstitucijos gatvę pakištų po žeme. Tada būtų vietos visokių pakraipų paradams, renginiams, šventėms, kurie netrukdytų miesto judrumo.
Kernavės gatve jau galima važiuoti, Waze per ten veda ir jokio atspindžio forume?
Eismas leidžiamas tik važiuojant iš Lvovo g. pusės. Važiuojant priešinga kryptimi eismas nuo žieduko į Lvovo gatvę yra draudžiamas.
Kažkoks keistas posūkis į kairę iš Žalgirio gatvės (važiuojant nuo Kalvarijų g.). Yra tik dvi juostos, o pakabinti šviesoforai ir krypčių ženklai skirti trims juostoms Kišenės į Kernavės gatvę nėra, o ženklai rodo paralelinę realybę.
Turbūt kažkiek laiko užims juostų perpaišymas ir saugumo salelės perkėlimas, bet dabartinis žymėjimas tik klaidina.
Perskaitė kažkas piktas mano pranešimą ir užbanino kelią
Eismas draudžiamas jau gerą mėnesį. Nuolat ten tenka pažeisti taisykles ir dviračiu važiuoti per "Eismas draudžiamas"... Ir galvoju, kaip putojasi automobiliai taip pat pažeisdami taisykles ir važiuodami paskui ant 25 km/h
Konstitucijos pr. 4K su naujais medeliais po talkos. Kamščiai tiesiog akyse didėja, nes pravažoci™ jau darosi ne tai, kad sunku, bet praktiškai neįmanoma
Comment