Kas atrodytu idealiai, tai juostu skaiciaus sumazinimas iki 4. Dabar deja jokie medziai nepadarys tos vietos jaukia. Bet as irgi buciau uz zalumos padidinima.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Šnipiškių ir NMC gatvių infrastruktūra (Konstitucijos pr., Kernavės g. ...)
Collapse
X
-
Bet tada reikia eismą kreipti kitur. Žalgirio g. nelabai yra kur plėsti, Ozo g. ir taip perkrauta. Kol Šiaurinės g. nebus, tol milžiniška dalis srauto tarp rytinės ir vakarinės Vilniaus dalies eis Konstitucijos prospektu ir siaurinimas realiai kažin ar bus įmanomas.
O medžiai gatvės viduryje taip, geresnis variantas. Ten jie gali būti ir didesni.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąSiaip turetu buti igyvendinama ideja ir visai nebrangiai. Net siaura zalia ruoza padarius vaizdas gerokai pasikeistu. Poderskiui ko gero reiktu rasyt
https://tvarkaumiesta.lt/problem/50261
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąKas atrodytu idealiai, tai juostu skaiciaus sumazinimas iki 4. Dabar deja jokie medziai nepadarys tos vietos jaukia. Bet as irgi buciau uz zalumos padidinima.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąSiaip turetu buti igyvendinama ideja ir visai nebrangiai. Net siaura zalia ruoza padarius vaizdas gerokai pasikeistu. Poderskiui ko gero reiktu rasyt
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Kur ten tilps dar viena pastatų eilė?
Ir dar įdomesnis dalykas - kur dėsis automobilių srautai?
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Vietoj asfalto. Automobilizacija gi mažės, srautų nebebusSnowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąDaugėliškio g. PP berods irgi nebuvo nepriimti.
Comment
-
Parašė MindesAcc Rodyti pranešimą
O kas atsitiko? Kodel gatves projektas nepiimtas?
- 1 patinka
Comment
-
Gegužės pabaigoje buvau Daugėliškio g. projekto pristatyme savivaldybėje. Pirmąkart buvau tokiame renginyje, tai įspūdžiai tokia savotiški. Viena boba garsiausiai rėkė ir kryžium gulė, kad nebūtų padarytas vienpusis eismas Daugėliškio g. atkarpoje tarp Giedraičių ir Kalvarijų g., nes jai, ir dar keliems reikės didelį ratą daryti, kad nuvažiuoti į Žalgirio Maximą. Ji realiai užėmė 2/3 viso pristaytmo laiko. Dar vienas aktyvus pilietis reiškė pastabas dėl savo sklypų, ir kad kažkas kažką juose projektuoja, bet jam lyg ir nepavyko suprasti, kad čia ne šio pristatymo tema. Dar buvo keletas pastabų dėl greičio kalniukų ir t.t.
Tame pristatyme, tik pastabas užsiprotokolavo ir tiek žinių. Ar jau buvo pasiūlyti nauji sprendiniai? Ir savyvaldybė jau nusprendė projekto nepriimti? Man paklausus bent apie kažkokius, kad ir grubiausius projekto timeline'us, tik pečiais gužtelėjo.. Reikia suprasti, kad artimiausius kelis metus niekas ten tikrai dar nevyks.
Taip pat, žemiau mano nufotografuoti esame bei projektuojami transporto srautai, po gatvės rekonstrukcijos.
Esama situacija
Būsima situacija
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Zygis Rodyti pranešimąKazka kasineja, gal jau Daugeliskio g prasidejo darbai?
Ir beje, čia Kintų g., o Daugėliškio g. šioje nuotraukoje eina ten, kur yra riba tarp dvasingų medinukų ir bedvasių statybų.Snowflakes will attack U <3
- 2 patinka
Comment
-
Parašė thisisgoodnews Rodyti pranešimąGegužės pabaigoje buvau Daugėliškio g. projekto pristatyme savivaldybėje. Pirmąkart buvau tokiame renginyje, tai įspūdžiai tokia savotiški. Viena boba garsiausiai rėkė ir kryžium gulė, kad nebūtų padarytas vienpusis eismas Daugėliškio g. atkarpoje tarp Giedraičių ir Kalvarijų g., nes jai, ir dar keliems reikės didelį ratą daryti, kad nuvažiuoti į Žalgirio Maximą. Ji realiai užėmė 2/3 viso pristaytmo laiko. Dar vienas aktyvus pilietis reiškė pastabas dėl savo sklypų, ir kad kažkas kažką juose projektuoja, bet jam lyg ir nepavyko suprasti, kad čia ne šio pristatymo tema. Dar buvo keletas pastabų dėl greičio kalniukų ir t.t.
Tame pristatyme, tik pastabas užsiprotokolavo ir tiek žinių. Ar jau buvo pasiūlyti nauji sprendiniai? Ir savyvaldybė jau nusprendė projekto nepriimti? Man paklausus bent apie kažkokius, kad ir grubiausius projekto timeline'us, tik pečiais gužtelėjo.. Reikia suprasti, kad artimiausius kelis metus niekas ten tikrai dar nevyks.
Taip pat, žemiau mano nufotografuoti esame bei projektuojami transporto srautai, po gatvės rekonstrukcijos.
Esama situacija
Būsima situacija
Į visas išsakytas pastabas turėtų būti atsakyta paštu per ten X dienų nuo susirinkimo, jeigu davei savo paštą. 8 dieną savivaldybė gavo naują prašymą pritarti PP, tai gali būti, kad čia su korekcijomis.
Comment
-
Visuomenės informavimas apie numatomą Krokuvos gatvės atkarpos nuo Giedraičių g. iki Daugėliškio g. projektavimą
- 2 patinka
Comment
-
Parašė mr_miegas Rodyti pranešimą
Comment
Comment