Parašė Maalinauskas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LT] Kelių ir gatvių eismo saugumo priemonės - greičio matuokliai, kalneliai, ...
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
- 6 patinka
-
Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimą
Auto-įvykių ten nepadaugėjo. Tai tik įrodo, kad visokie reglamentai nėra "šventa karvė" ir turi būti aklai realizuojami bet kurioje situacijoje.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė goolfietis Rodyti pranešimą
Pagal thomchiaus logiką, reikia 100% vadovautis ženklais, nekvestionuojant jų statytojų kompetencijos. Bet tik tol, kol kažkas neįdeda akivaizdžios nesąmonės. Tada thomchius siūlo vadovautis "sveiku protu", ir nepasako, kaip pats pravažiuotų tuos nesąmoningus ruožus. Bet aišku nepraleidžia progos vis tiek pavadinti bukapročiais tuos, kuriuos mano nemokančius "įjungti sveiko proto.."
Golfuk, kurioje vietoje aš neatsakiau? Neatsakiau ar atsakymas netiko tau? Užtagink tą klausimą.
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimą
yra kažkoks spaudos pranešimas ar pan., patvirtinantis šį teiginį šiame kelyje?
- 3 patinka
Comment
-
Parašė thomcius Rodyti pranešimą
Na va dar vienas eilinį kartą reiškiasi, kad nereikia vadovautis KET. Ir jis spręs ar tą ženklą pastatė pagal jo logiką.
Golfuk, kurioje vietoje aš neatsakiau? Neatsakiau ar atsakymas netiko tau? Užtagink tą klausimą.
- 7 patinka
Comment
-
Parašė thomcius Rodyti pranešimąAr nemoki skaityti, parašyta, kad atsakiau, buvo jau keliose vietose šis besikartojantis klausimas, tiek Kauno vakariniam aplinkelį, tiek ties Kruna, kuo ši situacija skiriasi?
Kaip ir sakiau jeigu atsakyčiau pasikartodamas, tu vistiek nesuprastum ir kitam poste vėl klaustum.
- 5 patinka
Comment
-
Parašė thomcius Rodyti pranešimąAr nemoki skaityti, parašyta, kad atsakiau, buvo jau keliose vietose šis besikartojantis klausimas, tiek Kauno vakariniam aplinkelį, tiek ties Kruna, kuo ši situacija skiriasi?
Kaip ir sakiau jeigu atsakyčiau pasikartodamas, tu vistiek nesuprastum ir kitam poste vėl klaustum.
- 1 patinka
Comment
-
Na Maalinauskas kaip tau tokie aukščiau epitetai? Šituos pateisini? Kaip ir kėglis, aptemtakelnis, mentai ir panašūs kuriais jie vadina kitus eismo dalyvius.
goolfietis tikrai ne visus tokiais laikau, čia tokių yra ant vienos rankos pirštų suskaičiuotum. Dažniausiai vienas kito postus laikinat.
PredatorGTR iš tų nervų jau užsikerti.
Atseit jeigu nežinai kaip aš atsakiau, tai kam naudojat mano panaudota fraze atsakyme: "vadovautis sveiku protu"? Pasivartyk archyvą.
Kaip visada mėgstat arba kraštutinumus arba skirtingus dalykus lyginti.
Comment
-
Parašė thomcius Rodyti pranešimąNa Maalinauskas kaip tau tokie aukščiau epitetai? Šituos pateisini? Kaip ir kėglis, aptemtakelnis, mentai ir panašūs kuriais jie vadina kitus eismo dalyvius.
goolfietis tikrai ne visus tokiais laikau, čia tokių yra ant vienos rankos pirštų suskaičiuotum. Dažniausiai vienas kito postus laikinat.
Atseit jeigu nežinai kaip aš atsakiau, tai kam naudojat mano panaudota fraze atsakyme: "vadovautis sveiku protu"? Pasivartyk archyvą.
Bet aišku, sunku pripažinti, kad nesigauna 100% važiuoti pagal taisykles, kartais tenka važiuoti kaip tie ant vienos rankos suskaičiuojami forumo automarozai...
- 4 patinka
Comment
-
Parašė thomcius Rodyti pranešimąNa Maalinauskas kaip tau tokie aukščiau epitetai? Šituos pateisini? Kaip ir kėglis, aptemtakelnis, mentai ir panašūs kuriais jie vadina kitus eismo dalyvius.
Kai kepurė dega, tai kituose nervus imi matyt? sėkmės
Dar pala.... kuris KET punktas vadinasi "sveikas protas"? Kurioje kelio atkarpoje jis galioja ir kur baigiasi? Žinoma vėl neatsakysi, toliau kaip ungurys raitysiesi...
- 3 patinka
Comment
-
Pagal thomchiaus logiką, reikia 100% vadovautis ženklais, nekvestionuojant jų statytojų kompetencijos. Bet tik tol, kol kažkas neįdeda akivaizdžios nesąmonės. Tada thomchius siūlo vadovautis "sveiku protu", ir nepasako, kaip pats pravažiuotų tuos nesąmoningus ruožus. Bet aišku nepraleidžia progos vis tiek pavadinti bukapročiais tuos, kuriuos mano nemokančius "įjungti sveiko proto.."
- 1 patinka
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Vadovautis ženklais reikia, net jeigu jie ir yra "akivazidi nesąmonė". Sprendimas yra ne ignoruoti ženklus, o kreiptis dėl tos nesąmonės ištaisymo.
- 7 patinka
Comment
-
Na ką atsakyti tiesiai drąsos neužteko, pats toliau užsikirtęs pilstai iš tuščio į kiaurą, pasirinkai plakatą, o gaila
Kai kepurė dega, tai kituose nervus imi matyt? sėkmės
Dar pala.... kuris KET punktas vadinasi "sveikas protas"? Kurioje kelio atkarpoje jis galioja ir kur baigiasi? Žinoma vėl neatsakysi, toliau kaip ungurys raitysiesi...
#1722 įraše kažkas viešai prisipažino
Comment
-
Tai jau minimum 5 kartus į mano atsakei, kad ieškotumėm forume, kaip tu būtum važiavęs per tas linijas - ne paprasčiau būtų tiesiog dar kartą parašyti, ir pripažinti, kad pagal linijas šitoj situacijoj neįmanoma važiuoti - nes tai iškart sukeltų avariją.
Bet aišku, sunku pripažinti, kad nesigauna 100% važiuoti pagal taisykles, kartais tenka važiuoti kaip tie ant vienos rankos suskaičiuojami forumo automarozai...
Comment
-
Parašė thomcius Rodyti pranešimą
Šitoje situacijoje aš niekaip kitaip ir nerekomendavau važiuoti.
- 2 patinka
Comment
-
Gal atsiras savanorių, norinčių dviejų vienos krypties juostų kelyje sustoti tarp geltonų linijų ir parašyti į Via..., sulaukti atsakymo po mėnesio, tada prisiduoti policijai , kirsti geltoną liniją ir tęsti toliau kelionę p. s. čia jei vadovausiesi ženklais-linijomis
- 4 patinka
Comment
Comment