Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LT] Kelių ir gatvių eismo saugumo priemonės - greičio matuokliai, kalneliai, ...

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Bmweda Rodyti pranešimą
    Ten jo nereikia, nėra lakstančių, ypač vasarą, kai leidžiamas 130 km/h.
    Jūs turbūt juokaujat.
    Lietuva visiems.

Comment

Čia viskas susiję su pavojumi. Važiuoti šiek tiek greičiau nei leistina AM keliuose nėra didelio pavojaus, tikriausiai todėl A1 kelyje ir nėra greičio matuoklių (išskyrus pradžioje, pabaigoje ir ties tiltu per Kruną). Jeigu kažkas traktuotų, kad aukščiausio lygio kelyje greitis keltų didelį pavojų, taip kaip kokiame dviejų juostų plente su daugybe sankryžų, vingių ir t.t., tai situacija būtų kiek kitokia.

Comment

Parašė sleader Rodyti pranešimą
        Čia viskas susiję su pavojumi. Važiuoti šiek tiek greičiau nei leistina AM keliuose nėra didelio pavojaus, tikriausiai todėl A1 kelyje ir nėra greičio matuoklių (išskyrus pradžioje, pabaigoje ir ties tiltu per Kruną). Jeigu kažkas traktuotų, kad aukščiausio lygio kelyje greitis keltų didelį pavojų, taip kaip kokiame dviejų juostų plente su daugybe sankryžų, vingių ir t.t., tai situacija būtų kiek kitokia.
        Bet A2 visa nusmaigstyta matuokliais.

Comment

Parašė mantasm Rodyti pranešimą

A1 irgi dabar kas 10 km turbūt turi matuoklį bent KNS-VLN.
          AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

Comment

Parašė booraz Rodyti pranešimą

A2 sektorinius turi kurie padengia didžiąją dalį bent tarp Vilniaus ir Ukmergės.

Comment

Parašė mantasm Rodyti pranešimą

Na taip. Šiaip keistoka kodėl šiame kelyje jų prismaigstė. Nors aišku A2 atitikimas AM kategorijai kelia šiokių tokių klausimų.

Ar tikrai? Kažkaip nesimato tų matuoklių:
              LAKD greičio kontrolės priemonės (ktvis.lt)

Comment

Na taip. Šiaip keistoka kodėl šiame kelyje jų prismaigstė. Nors aišku A2 atitikimas AM kategorijai kelia šiokių tokių klausimų.
                Iki Ukmergės - tik poroj vietų kelio danga prasta. Arčiau Panevėžio tai taip, tie vieno lygio apsisukimai nekažką. Prie jų ir vertėtų statyt matuoklius. O ne gerose dalyse.

Comment

Parašė abruo Rodyti pranešimą

Jūs turbūt juokaujat.
                  Važinėju šiuo keliu 1-2 kartus per savaitę.

Comment

Ar tikrai? Kažkaip nesimato tų matuoklių:
                    LAKD greičio kontrolės priemonės (ktvis.lt)
                    Nuoroda duota nerodo iš vis jokių radarų, bet nu panašiai tikrai, va radau kažkokį maps, tai suskaičiuoju aštuonis 90 km atkarpoje, dabar gal dar jau daugiau.

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2024-02-07 132331.png
Views:	356
Size:	659,3 kB
ID:	2109447

Comment

Nuoroda duota nerodo iš vis jokių radarų, bet nu panašiai tikrai, va radau kažkokį maps, tai suskaičiuoju aštuonis 90 km atkarpoje, dabar gal dar jau daugiau.
                      Vieniems ten radarai, kitiems tik kameros dėl kelių mokesčio vinječių kontroliuoti. Bet kiekvienas gali traktuoti kaip tik nori

Comment

Vieniems ten radarai, kitiems tik kameros dėl kelių mokesčio vinječių kontroliuoti. Bet kiekvienas gali traktuoti kaip tik nori
                        Na bet uždėti ženklai, kad greičio matuoklis. Kai vinjetes skaito, tai nededa informacinio ženklo, kad greičio matuoklis.

Comment

Na bet uždėti ženklai, kad greičio matuoklis. Kai vinjetes skaito, tai nededa informacinio ženklo, kad greičio matuoklis.
                          Ar tikrai? Šiaip tai ženklas vadinasi taip:
                          Automatinė eismo kontrolė - Kelio ruožas, kuriame įrengti stacionarūs (nekilnojami)nustatyto greičio režimo ar kitus pažeidimus fiksuojantys automatiniai prietaisai

Comment

Ar tikrai? Šiaip tai ženklas vadinasi taip:
                            Kad kitus pažeidimus fiksuojantys tai faktas, važiuok be draudimo, gausi baudelę.

Comment

Aš nesuprantu, ką jūs turit prieš radarus? Greitis žudo, technologinės priemonės pinga, kodėl neužpildžius radarais visos šalies? Galime nustoti lakstyti ir tiesiog pasikliauti greičio palaikymo sistemomis su kelio ženklų atpažinimu.

Comment

Parašė alga Rodyti pranešimą
                                Aš nesuprantu, ką jūs turit prieš radarus? Greitis žudo, technologinės priemonės pinga, kodėl neužpildžius radarais visos šalies? Galime nustoti lakstyti ir tiesiog pasikliauti greičio palaikymo sistemomis su kelio ženklų atpažinimu.
                                Taigi nebegali jie lakstyti gazas dugnas

Comment

Parašė alga Rodyti pranešimą
                                  Aš irgi nesuprantu, kiek reikia skaityti tarp teksto eilučių, o ne patį tekstą. Dauguma prieštarauja dėl radarų statymo vietų prioriteto, o ne pačių radarų. Ar tai sunku suvokti?
                                  VšĮ Transporto kompetencijų agentūra | 2017–2022 m. eismo įvykių, kuriuose nukentėjo asmenys, žemėlapis (arcgis.com)
                                  Pagal eismo įvykių žemėlapį: kiek įvyko eismo įvykių Panevėžio aplinkelio atkarpoje ties Dominari. Kuo tai yra nesaugiausia vieta, kad ten diena iš dienos "trikojis" jau beveik tapęs "stacionaru"?

P.s. taip greitis žudo, lygiai taip pat žudo ir 50km/h, ir 90km/h, beje sėslus gyvenimas ant sofos ar PC irgi žudo, technologinės priemonės pinga, tai gal po kamerą į svetainę kontrolei, kad per daug nesėdėtų visi.

Comment

Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimą
                                    P.s. taip greitis žudo, lygiai taip pat žudo ir 50km/h, ir 90km/h, beje sėslus gyvenimas ant sofos ar PC irgi žudo...
                                    Čia didelis skirtumas - greičiu žudote mane, sėdėdamas ant sofos - save.
                                    Kai žudote save - tai jūsų reikalas, kai žudote mane - jau nebe jūsų vieno.

Comment

Parašė Austras Rodyti pranešimą

Čia didelis skirtumas - greičiu žudote mane, sėdėdamas ant sofos - save.
                                      Kai žudote save - tai jūsų reikalas, kai žudote mane - jau nebe jūsų vieno.
                                      Sukdamas į kairę su minimaliu greičiu prieš tave atvažiuojantį aš lygiai taip pat galiu pražudyti. Važiuodamas ant 50km/h aš lygiai taip pat galiu tave pražudyti einantį kelkraščiu.
                                      Ar skirtumas yra koks greitis tave žudo šiais atvejais?
                                      Ar lygiai taip pat px, kai gaudo laukuose važiuojančius 110, bet negaudom gyvenvietėje važiuojančių 70-80?

Comment

Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimą
                                        Ar skirtumas yra koks greitis tave žudo šiais atvejais?
                                        Mano replika buvo skirta kameroms į svetainę.

Comment

Parašė Austras Rodyti pranešimą

Mano replika buvo skirta kameroms į svetainę.
                                          O mano replika apie kamerą svetainėje buvo, norintiems totalinės kontrolės, po kamerą ir radarą į kiekvieną medį

Comment

Working...
                                          X