Paskutiniai postai rodo, kad pas mus vis dar trūksta pagarbos ir vienas kito supratimo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
Parašė edvvis Rodyti pranešimąVakar linijų sankryžoje tikrai nebuvo. Aš vakar kai važiavau iš trečios, man antroj važiavęs taksas vietos nepaliko daviau ant signalo. Tai taksioras, kaip tikras kietas šoferis, kirto vidury gatvės ant stabdžių, kai aš pro pirmą juostą jį pravažiavau tai jis pasivijo mane ir per langą rodė, kad sustočiau
Comment
-
LAKD 2015.12.17
Informacija apie visuomenės supažindinimą su žemės paėmimo visuomenės poreikiams projektu Kauno rajone ir Kauno mieste
(...)pradedamas visuomenės supažindinimas su žemės paėmimo visuomenės poreikiams (valstybinės reikšmės magistralinio kelio A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda ruožui nuo 94 km iki 107 km rekonstruoti) projektu (toliau – projektas), rengiamu taikant lietuvos respublikos žemės paėmimo visuomenės poreikiams įgyvendinant ypatingos valstybinės svarbos projektus įstatymo nuostatas.
Informuojame, kad projektas viešai paskelbtas:
> kauno m. svetainėje www.kaunas.lt – „urbanistika ir architektūra“;
> kauno r. svetainėje www.krs.lt >> „urbanistika ir architektūra“;
> uab ,,kelprojektas“ svetainėje www.kelprojektas.lt >> „naujienos“;
> lietuvos automobilių kelių direkcijos prie susisiekimo ministerijos (lakd) svetainėje www.lakd.lt >> „veikla“ >> „teritorijų planavimo dokumentai“.
http://www.lakd.lt/lt.php/veikla/ter...o_mieste/20255
Comment
-
Parašė Corps Rodyti pranešimąLinijos jau buvo praita savaite, arba purvivos arba nepastebejai trecia eismo juosta nupiesta ant nuardytos saleles
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNesąmoningoji Muravos sankryžą regis irgi bus rekonstruojama? Ji ten didžiausias stabdis, o ne A1/A6.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNesąmoningoji Muravos sankryžą regis irgi bus rekonstruojama? Ji ten didžiausias stabdis, o ne A1/A6.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąNetgi estakada ten yra planuojama Pagal BP susisiekimo sprendinius
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąParengtame rekonstrukcijos projekte estakados nėra. Kur ta estakada nuvestų? Iki kito kamščio ties Kovo 11-osios sankryža?
Na maždaug tokio lygio projektas kaip Savanorių/Lukšio g. pridėta viena juosta
Parašė Xedos Rodyti pranešimąSuprantu, kad ši tema yra glaudžiai susijusi su Kauno infrastruktūra, bet prašau neužmiršti, kad čia kalbama apie Šiaurinį Kauno aplinkkelį...
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąParengtame rekonstrukcijos projekte estakados nėra. Kur ta estakada nuvestų? Iki kito kamščio ties Kovo 11-osios sankryža?
Manau, Kaunui geriausias yra šviesoforinis reguliavimas, nes gatvių tinklas yra tankus Tik reikia jį gerai prižiūrėti
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai tas projektas kaip suprantu yra toks laikinas, ta prasme ne vietoj estakados, o tiesiog todėl, kad pagerint šiek tiek dabar, kol dar ta estakada nelabai šviečiasi.
Na maždaug tokio lygio projektas kaip Savanorių/Lukšio g. pridėta viena juosta
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąŠiaip brangi investicija, todėl, man atrodo, estakada neapsimoka Tada ir Savanorių pr. turėtų būti su estakadomis, taip pat dar Pramonės pr., gal net Taikos
Manau, Kaunui geriausias yra šviesoforinis reguliavimas, nes gatvių tinklas yra tankus Tik reikia jį gerai prižiūrėti
Comment
-
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąMuravos sankryža - tai Savanorių pr. / Pramonės pr. sankryža?
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąNieko panašaus. Normalus rekonstrukcijos projektas, kaip ir visų likusių nerekonstruotų Savanorių pr. sankryžų.
Nes aš sakau, kad nieko panašaus - tai, kad patvarkys tą sankryžą nereiškia, kad estakados projektas laidojamas.
Nebent tu žinai daugiau
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKą tuo norėjai pasakyti? Kad estakados projektas laidojamas?
Nes aš sakau, kad nieko panašaus - tai, kad patvarkys tą sankryžą nereiškia, kad estakados projektas laidojamas.
Nebent tu žinai daugiau
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąParengtame rekonstrukcijos projekte estakados nėra. Kur ta estakada nuvestų? Iki kito kamščio ties Kovo 11-osios sankryža?Paskutinis taisė Rimas_OK; 2016.03.29, 14:54.
Comment
-
Parašė kgarnetas Rodyti pranešimąPrie Lituanikos pastato perskyrė autobusų aikštelę ir kloja naują šaligatvį. Įdomu ką ten sugalvojo, nes toks vaizdas, kad ir šlagbaumas atsiras. Pliusas, kad pagaliau šaligatvio kampą panaikins, kur būna sudėtinga prasilenkti, kai priparkuota mašinų ir atvažiuoja iš priešais mašina.
http://kaunas.kasvyksta.lt/2016/03/2...jimo-aikstele/
Comment
Comment