Parašė daktaras
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
Aš tą mašiną kelis kartus mačiau gyvai pravažiuojant, tai man ji į apynauję tikrai nebuvo panaši. Po to straipsnio žiūrėdamas vis galvodavau nu kaip ji gali būti nauja, nes iš išvaizdos jau matosi kad jai ne porą metų... Visiškai nauja jaučiu kainuotų kosminius pinigus ir ją gamintų pagal užsakymą..
Comment
-
2014-09-10
Nebuvau pasikėlęs i viršų, bet kiek matosi Šiaurės pr. kalnas išasfaltuotas visas.
Išasfaltuota nuo Kleboniškio tilto dvi juostos iki Dexteros, o po to kiek mačiau viena juosta tęsiasi iki ACME beveik.
Kam rūpi dangos storis.
Šiek tiek "banguoja" važiuojant, bet šiaip jausmas nerealus palyginus su sena danga. Policija jau gali ruošti radarus
Kam rūpi šuliniai.
Paskutinis taisė Bootsy; 2014.09.10, 22:23.Occupation: igra na balalaikach v traktirach
Comment
-
Kad danga yra labai stipriai nelygi esu jau anksčiau minėjęs bet šeip principe tai niekam nerūpi,nes net ir merui nusiunčiau nuotrauką kur matosi kokia nelygi nauja danga. Nežinau ištikro pagal normas kokie galimi nelygumai, bet man tai paliko nekokį įspūdį. Šuliniai remontuojami paskui ardant naują asfaltą. čia irgi didžiausia nesąmonė.
Comment
-
nezinau kaip tie suliniai remontuojami, bet kol kas perklojant nauja danga montuojami plaukiojantys ir kai vaziuoji nieko nesijaucia.
p.s. Siaures pr - http://kaunas.kasvyksta.lt/2014/09/1.../#!image-95022Occupation: igra na balalaikach v traktirach
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąKad danga yra labai stipriai nelygi esu jau anksčiau minėjęs bet šeip principe tai niekam nerūpi,nes net ir merui nusiunčiau nuotrauką kur matosi kokia nelygi nauja danga. Nežinau ištikro pagal normas kokie galimi nelygumai, bet man tai paliko nekokį įspūdį. Šuliniai remontuojami paskui ardant naują asfaltą. čia irgi didžiausia nesąmonė.
Lygumas
75. Mechanizuotai klotuvu paklotų SV ir I–VI konstrukcijos klasės asfalto dangų lygumas, matuojant prošvaisas skersine ir išilgine kryptimis 3 m ilgio liniuote pagal LST EN 13036-7, darbų priėmimo metu neturi viršyti 13 lentelėje nurodytų verčių.
Garantinio laikotarpio metu asfalto viršutinio sluoksnio paviršiaus lygumas, matuojant prošvaisas skersine kryptimi 3 m ilgio liniuote, neturi viršyti 7,0mm vertinamosios vertės. Šios vertinamosios vertės viršijimas dar nėra defekto įrodymas. Kiekvienu tokiu atveju uţsakovas turi įrodyti rangovo atsakomybę ir pareigą pašalinti defektą.
Papildomose techninėse specifikacijose gali būti numatytos didesnės dangų, kuriomis vyksta lėtaeigis transporto eismas, paviršiaus nelygumo vertės darbų priėmimo metu, tačiau jos neturi viršyti 10 mm. Šiuo atveju papildomų vertinamųjų verčių garantinio laikotarpio metu nėra nustatoma.
Projekte numatyto išilginio ir skersinio nuolydţio poveikis lygumo vertinimui turi būti eliminuotas.
Paviršiaus nelygumai, neviršijantys ribinių verčių, tačiau išsidėstę reguliariais trumpais atstumais, o ne laipsniškai pereinantys, taip pat laikomi defektais.
Panašių į skalbimo lentą nelygumų atveju sprendţiama, ar galima pašalinti defektus, ar galimas susitarimas dėl piniginių išskaitų taikymo.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąJeigu žmogui su R19 važiuojasi kaip per ledą tai man rodos kai kurių forumo kolegų lūkesčiai kaunietiškam gatvių remontui gal kiek didoki?.. :-)
Comment
-
Siek tiek apie Raudondvario pl. Giriasi, kad plentą rekonstruos, bet pinigų nėra http://kauno.diena.lt/naujienos/kaun...7#.VBFyjPl_uSo
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąVažiavau šiandien Jonavos g. nauju asfaltu. Šiek tiek vietomis lengvai subanguoja, bet čia turbūt neviršija nuokrypių. Jei būtumėt neparašę, kažin, ar būčiau pastebėjęs
"Pabaigę darbus čia, kelininkai visus pajėgumus meta į Jonavos gatvę, kurioje jau pradėtas kloti išlyginamasis asfalto sluoksnis."
Tai gal čia klojamas ne paskutinis sluoksnis, todėl ir banguotas?
Comment
-
Parašė bakenonas Rodyti pranešimąPaviršiaus nelygumai, neviršijantys ribinių verčių, tačiau išsidėstę reguliariais trumpais atstumais, o ne laipsniškai pereinantys, taip pat laikomi defektais.
Panašių į skalbimo lentą nelygumų atveju sprendţiama, ar galima pašalinti defektus, ar galimas susitarimas dėl piniginių išskaitų taikymo.
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąR19 man nėra rodiklis. Kad dabar yra geriau negu buvo nenuginčijamas faktas. Esminis dalykas yra tai kad jei jau mokami pinigai už darbą jis turi būti atliktas kokybiškai o ne geriau negu buvo prieš tai. Jeigu taip yra tai vadinasi kažkas negerai su įranga ar dar kažkuo. Kitos gatvės tikrai taip nebūna išasfaltuotos. Klausimas ar šie nelygumai bėgant laiku nedidės ir nepradės jaustis vis labiau. Juk visi puikiai žino kad greitu metu niekas per naują neremontuos šių gatvių. Pridedu foto kurioje šiek tiek nevisai aiškiai bet matosi šie nelygumai. Atvaizdas
Comment
-
Kiek bandziau iziuret Siaures pr. ikalne del tokiu bangeliu, tai nepastebejau.
Gal but sioje vietoje irengimas isiderines buvo ar siaip kazka ne taip padare. Jonavos g. irgi lyg nematyti tokiu bangeliu.
Nuo automobiliu stabdymo, taip, atsiranda bangos. Bet cia turi buti vasara ir +35C.
Cia manau irenginio technologija ar kalibravimas bus.
Idomu kokios tu bangeliu auksciu ribos.
Comment
-
Parašė Komandoras Rodyti pranešimąAr tie nelygumai buvo tik prie sankryžos, kur juos gali sukelti ir stabdantys automobiliai, ar ir toliau nuo jos?
Comment
Comment