Parašė MikasRidikas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąSąlygos parkuoti nemokamai ir dabar yra ir visada bus... tik ne miesto centre, kaip visame civilizuotame pasaulyje. Man patinka olandu P+R sistema, pastatei automobili atokiau nuo centro i P+R aikstele atsisedai i P+R autobusa ir vaziuoji i centra. Ir pigiai, ir patogu, ir jokiu kamsciu.
Atvaizdas
p.s. P+R - Park and Ride.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąSistema nebloga, bet abejoju, kad pritaptų Kaune. Pas mus nei eiliniai žmonės, nei dauguma valdininkų nelabai supranta kodėl parkavimas centro gatvėse yra blogai. Todėl požemines automobilių stovėjimo aikšteles centre vertinu kaip optimaliausią sprendimą.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąNeee... parkavimas centro gatvėse nėra blogai nei pas mus, nei pas juos. Bet jis negali buti nemokamas, nasvarbu ar jis atviras ar uždaras, tame tarpe ir kelių aukštų. Parkuoti automobilius prie magistraliniu gatvių šaligatvių išvis nonsensas.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąTuomet koks yra tikslas apmokestinti parkavimą centre?
Tavo variante įžvelgiu nelygybę tarp labiau ir mažiau pasiturinčių asmenų.
O dėl nelygybes tarp labiau ir mažiau pasiturinčių asmenų tai taip yra sukurtas mūsų pasaulis, nelygybė - tai stimulas tobulėti.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąSuvaldyti automobilių srautus centre, tam kad jis butu patrauklesnis žmonem ir saviem ir svečiam/turistam.
Čia visai ne mano variantas, taip yra visur, arba beveik visur kur buvau Europoje ir tai yra normalu. Nori ar nenori ir pas mus bus taip pat, ne rytoj, ne poryt... bet gal kita savaite... kas ten žino...
O dėl nelygybes tarp labiau ir mažiau pasiturinčių asmenų tai taip yra sukurtas mūsų pasaulis, nelygybė - tai stimulas tobulėti.
Šiuo atveju, pavyzdžiai iš vakarų Europos nelabai tinkami, nes pas mus situacija kitokia. Kaip pavyzdį imu vidutinių pajamų žmogų, kurio darbo vieta yra centre ir jis į jį kiekvieną dieną atvažiuoja automobiliu. Europoje žmonės gali sau leisti paskirti savo pinigus tokiems dalykams, tuo tarpu pas mus, nei atlyginimai, nei kuro kainos, nei viešojo transporto kokybė nėra pavydėtini.Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.06.19, 15:58.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąTaip, o jeigu dar visi automobiliai būtų paslėpti požeminiuose garažuose, centras iš vis būtų labai patrauklius.
Turėjau omeny tavo pasiūlytas variantas.
Šiuo atveju, pavyzdžiai iš vakarų Europos nelabai tinkami, nes pas mus situacija kitokia. Europoje žmonės gali sau leisti paskirti savo pinigus tokiems dalykams, tuo tarpu pas mus, nei atlyginimai, nei kuro kainos, nei viešojo transporto kokybė nėra pavydėtini.
Aš pvz. į darbą važineju dviračiu ir nemažai mano kolegų daro taip pat... ne išeitis? mastymas kitoks? šalis kitokia? dar tukstantis priežaščių?...
"Oj ne, pas juos ten Europoje... o va pas mus čia Lietuvoje" - juokinga atmazkė.Paskutinis taisė Mørtã; 2011.06.19, 16:21.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąŠiuo atveju, pavyzdžiai iš vakarų Europos nelabai tinkami, nes pas mus situacija kitokia. Kaip pavyzdį imu vidutinių pajamų žmogų, kurio darbo vieta yra centre ir jis į jį kiekvieną dieną atvažiuoja automobiliu. Europoje žmonės gali sau leisti paskirti savo pinigus tokiems dalykams, tuo tarpu pas mus, nei atlyginimai, nei kuro kainos, nei viešojo transporto kokybė nėra pavydėtini.
Jei jau minint kitas Europos šalis, tai kažkodėl ten žmogus, uždirbantis skaitine išraiška keturis kart daugiau, bet eurais, nei mūsų vidutinis atlyginimas, sugeba į darbą važiuoti viešuoju transportu arba dviračiu. Ir tikrai ten nesistengia visi susigrūsti su savo automobiliais į centrą, nors susimokėti už parkavimą ir kurą gali sau leisti.
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąTu apie P+R?
Čia yra spekuliacija. Jei žmogus surinko pinigų mašinos pirkimui ir jos eksploatacijai tai kalbeti apie pinigų trukumą parkavimui skamba nerimtai.
Aš pvz. į darbą važineju dviračiu ir nemažai mano kolegų daro taip pat... ne išeitis? mastymas kitoks? šalis kitokia? dar tukstantis priežaščių?...
"Oj ne, pas juos ten Europoje... o va pas mus čia Lietuvoje" - juokinga atmažkė.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNe. Aš apie tokį miesto centrą, kuriame absoliučiai nėra nemokamų parkavimo vietų.
šiuo metu automobilį nusipirkti nėra didelė prabanga, tačiau jo išlaikymas nėra pigus.
Negalima visko daryt "copy paste" būdu, nes tai neracionalu.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Jei viska sukistume po zeme, pagerintume VT, populiarintume dviracius, motorolerius ir motociklus butu viskas ok. Man paciam labai patinka uzsienio miestai ir noreciau juose gyventi, kartais atrodo vien todel, kad i darba galeciau vaziuot motociklu ir ji palikti kur tik noriu. Pas mus net 5 minutem niekas vieno nepalikineja.. Alternatyva butu greitas ir patogus VT. Jei tai butu Kaune-tobula. Deja, tam reikia labai labai daug pinigu tai utopija kolkas.. Na, bet gal musu anukam..
Comment
-
Nebaigtuose statyti viešbučiuose įrenkit parkingus. O ką, būsit Čikaga. Bus kur nemokamai mašinas laikyt ir mažiau apleistų baisuoklių bei daugiau žmonių centre
http://bowjamesbow.ca/images/03172007(003)%231.jpg
Comment
-
Parašė negative Rodyti pranešimąĄžuolyno takų tvarkymo pabaigos nematyti:
Per Ąžuolyną nusidriekusios tranšėjos supriešino aplinkosaugininkus ir energetikus. Ginčas, ar požeminį elektros kabelį tiesianti bendrovė kasinėjimo darbus atliko pagal projektą, jau pasiekė teismą.
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąNebaigtuose statyti viešbučiuose įrenkit parkingus. O ką, būsit Čikaga. Bus kur nemokamai mašinas laikyt ir mažiau apleistų baisuoklių bei daugiau žmonių centre
http://bowjamesbow.ca/images/03172007(003)%231.jpg
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąLengva pašnekėt, sunku padaryt. Mes jums irgi galim įdomių idėjų pasiūlyt, bet tai tik ir liks tuščios kalbos.
Juk ne Birštono dydžio gyvenvietė, tikrai galima kam nors panaudoti.
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąTai siūlykit, darykit. Kitur viens- du miestai susitvarko, kalbos virsta kūnu, o čia dveji griuvėsiai Centre 20 metų- negerai
Juk ne Birštono dydžio gyvenvietė, tikrai galima kam nors panaudoti.Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.07.13, 22:11.
Comment
Comment