panašu, kad taip ir reikės vėl daryti, nes visi kiti dar labiau neįgalūs arba neverti būti valdžioje
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąDar už ką neišsirinkau, bet už konservatorius nebalsuosiu, nealsavau ir praeitą kart už juos, tačiau kiti tikėjos kažko iš jų. Db turim ir tikiuosi visi matom ką turim
Nebuvau niekad konservatoriu gerbejas, pats esu istikimas liberalas, taciau, skilus liberalams jie perdaug silpni, kad kazka nudirbt gero, o jei neduok dieve ateitu darbieciai arba socdemai i valdzia tuomet isvis krachas ir W scenarijus butu
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąTaip, turim pagaliau veiksnia savivaldybe, kuri igali kazka veikt (neskaitant ten dirbanciu perliuku-vedeju) ir turim saunia vyriausybe, kuri pirma kart atkurtoj Lietuvoj matosi, kad dirba ir teisinga linkme
Nebuvau niekad konservatoriu gerbejas, pats esu istikimas liberalas, taciau, skilus liberalams jie perdaug silpni, kad kazka nudirbt gero, o jei neduok dieve ateitu darbieciai arba socdemai i valdzia tuomet isvis krachas ir W scenarijus butu
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąAš apakęs, kad dar yra tokių žmonių kuriem dabartinė politinė situacija yra ėjimas teisinga linkme....
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąAš apakęs, kad dar yra tokių žmonių kuriem dabartinė politinė situacija yra ėjimas teisinga linkme....
Comment
-
iš straipsnio apie Laisvės alėjos rekonstrukciją:
"...numatyta ne tik keisti dangą, bet ir rekonstruoti Savanorių prospekto, Šv.Gertrūdos ir E.Ožeškienės gatvių sankryžą“
http://www.15min.lt/naujiena/miestas...iepa-42-138997
Comment
-
Kilo tokia idėja, susijusi su šiuo forumu. Nustatyti Kauną gatvių būklę ir pavaizduoti ją žemėlapyje. Suremontuotos gatvės(gatvių atkarpos) būtų pažymėtos juodai, o duobėtos raudonai. Bet reikėtų, kad prisijungtų daug kauniečių ir padėtų nustatyti kaikurių gatvių būklę. Manau būtų visai įdomu, ypač kai bus sužymėta daug gatvių ir matysim bendrą vaizdą. Štai ką turiu omeny:
Iš jūsų per daug nebūtų reikalaujama, tik informuoti apie gatvių būklę, o aš pasistenčiau kuo įmanoma dažniau atnaujint šį žemėlapį. Ką manot?Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.02.23, 20:59.
Comment
Comment