Per praejusia para, spalio 27d, Kaune buvo suzaloti 7 pestieji ir viena moteris zuvo. Taupymas gatviu apsvietimo saskaita jau nesa vaisius.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąPer praejusia para, spalio 27d, Kaune buvo suzaloti 7 pestieji ir viena moteris zuvo. Taupymas gatviu apsvietimo saskaita jau nesa vaisius.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąReikia nepamiršti ir tai, kad pasukus laikrodžius, ėmė anksčiau temti.
Comment
-
Zibintuvelius arba zvakes nesiokiteswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
O iš mūsų mokesčių gaunantys atlyginimus Kauno valdininkai tuo tarpu trykšta arogancija:
http://www.lrytas.lt/-12567405171254...vybi%C5%B3.htm
Toli neisim su tokiu požiūriu.Skrydis- lyg amžinybės blyksnis
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąTruks kantrybė vieną dieną... Iš kur tokie atsiranda. Ne gyvenimas šitoj valstybėj, o kažkokia tai agonija.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąNa ir jautrus tamsta esate, dėl neveikiančių žibintų jums gyvenimas pavirsta agonija. Kaip tada vadinti gyvenimą 70 procentų pasaulio gyventojų kurie gyvena prasčiau už lietuvius?
Comment
-
Parašė qwe Rodyti pranešimąO taip, atsiprasau. Kalta gamta. Taupytojai isteisinti.
Įdomu, kiek iš tų tamsybėse besiblaškančių pėsčiųjų nešioja atšvaitus? Nepaisant nuolatinio kalimo į galvą, nepaisant to, kad kažkada atšvaitus dalindavo nemokamai, runkeliai vistiek kaltins valdžią, laikrodžių sukinėjimą, dar bet ką, bet savos sub1n3s nepajudins nė už ką, kad ir kiek kuolų jiems ant galvos nutašytų.
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąO taip, valdžia yra kalta, kad naktį būna tamsu.
Įdomu, kiek iš tų tamsybėse besiblaškančių pėsčiųjų nešioja atšvaitus? Nepaisant nuolatinio kalimo į galvą, nepaisant to, kad kažkada atšvaitus dalindavo nemokamai, runkeliai vistiek kaltins valdžią, laikrodžių sukinėjimą, dar bet ką, bet savos sub1n3s nepajudins nė už ką, kad ir kiek kuolų jiems ant galvos nutašytų.
Comment
-
Parašė amikoKas čia per pasipūtimas? Ak, čia mąstymas, kad tu dirbi ir valstybei moki mokesčius, taigi tavo kelias turi būti auksu išdabintas... Dabar pinigai eina į bedarbių kišenes, švietimui ir sveikatai, o ne tavo kiemo apšvietimui. Jei tamsa baugina, tai namo anksčiau grįžk. Žmonės visą gyvenimą pragyvena kaimuose, kur nėra gatvių apšvietimo ir gyvenimu džiaugiasi labiau, nei išlepęs miestietis. Aš manau, kad ekonominės krizės metu galima ir pakentėti tokius nepatogumus ir pavojus. Saugokite vieni kitus ir daugiau šypsokitės
Comment
-
Parašė amiko....Ak, čia mąstymas, kad tu dirbi ir valstybei moki mokesčius, taigi tavo kelias turi būti auksu išdabintas... Dabar pinigai eina į bedarbių kišenes, švietimui ir sveikatai, o ne tavo kiemo apšvietimui.
O tai, kad valstybė neturi pinigų... Nepasiteisinimas šiuo atveju... Nes aš negaliu pasakyti valstybei, kad sorry, aš neturiu pinigų jūsų mokesčiams mokėti.
Comment
-
Parašė goolfietis Rodyti pranešimąVat būtent, kad aš moku mokesčius valstybei, ir už tai noriu gauti valstybės paslaugas...
Comment
-
Ne nu žmonės, Jūs ne provincijoj gyvenat. Susidaro įspūdis, kad jum patinka akmens amžiaus sąlygom gyvent Jei tamsu tai reik ir pratintis prie to. WTF? Kodėl taip turi būt, jei yra tokie dalykai kaip šviestuvai? Ką man naktį namie sėdėt ir bijot į lauką išeit? Naktį juk taip gražu) Sutaupys 300tūkst litukų. Čia didelė suma? Atleidus kelis savivaldybės tarnautojus dar ne tiek sutaupytų ir visi patenkinti būtų
Comment
-
Parašė amikoReikia nepamiršti ir pliusų: nemokamas vidurinis mokslas, nemokama medicina, nemokamas naudojimasis bibliotekų paslaugomis............
......O dabar yra pasaulinė ekonominė krizė, kurios metu surenkama pinigų į biudžetą kur kas mažiau, tai normalu, kad yra taupoma. ...
Apie nemokamą mediciną geriau net nešnekėti - ji egzistuoja tik teoriškai...
Bibliotekos - taip.
Dėl krizės - dar kartą bandau pasakyti - Ar motyvuodamas pasauline ekonomine krize aš galiu nemokėti valstybei mokesčių, arba mokėti tiek, kiek man atrodo teisinga? (Už valstybės suteikiamas paslaugas?)
Parašė r08n Rodyti pranešimąIr kas iš to? Vistiek bent jau artimiausioj ateity nebus naktį kaip dieną, o žiemą kaip vasarą. Reikia atsižvelgti, kad būna ir tamsu, ir slidu, ir lyja, ir langai rasoja, ir šviesos akina, ir pan. O atšvaitus paminėjau daugiau kaip pavyzdį, todėl, kad tai nėra taip jau sudėtingai prieinama technologija -- smulkmena, bet maloni.
Comment
-
Pagal p. Amiko naktinis gatvių apšvietimas yra prabangos dalykas, valdžios mums teikiamas kone gailestingumo sumetimais ir turime džiaugtis, kad bent toks yra. Jeigu pasirodytų, kad ir dabartinis apšvietimo lygis yra per aukštas ir būtų nustota apšviesti gatves, reikėtų džiaugtis, kad apšvietimą kažkada turėjome.
Medicina, išsilavinimas irgi yra dalykai, kurie mums, piliečiams, nelabai priklauso ir juos gauname grynai valdžios gerumo dėka.
rašau primityviai, bet toks užduotas diskusijos tonas.
Ir labai negražu žeminti kitų išsilavinimo lygio, kuris, beje, už pačio kritikuotojo tikrai aukštesnio lygio,kaip tenka pastebėti.Skrydis- lyg amžinybės blyksnis
Comment
Comment