tai jeigu stulpai stambūs, tai savaime aišku, kad ant jų galima kabinti laidus. tikėkimės, kad šia linkme ir bus dirbama toliau.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
Keista šiaip, gi tarpukariu buvo tam tikro, gan pelningo, verslo kvartalas„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąhmmm idomi sąmokslo teorija... sakai gali kartotis fredos istorija? bet šią vietą teisina jos statusas - tai juk senamiestis, miesto širdis
Paprastai bet ka statant ar kapitaliai renovuojant, aplinka tvarkoma paskutiniu punktu - kai jau visi sunkieji darbai atlikti. Šiuo gi atveju, kai namai (ar tai kas iš jų likę) visiškos lūšnos ir reikalauja KAPITALINIO remonto - remontuoti grindinį mano manymų yra VISIŠKAI netikslinga.
Bet kokiu atveju ta danga bus sugadinta (apgadinta) jei kažkada ten namai bus renovuojami....Paskutinis taisė goolfietis; 2008.10.07, 21:10.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ na, bet galbūt ta danga suaktyvins tose gatvelėse namų remontą, įneš gyvybės? tuomet man visiškai negaila bus tos dangos, nes ji bus pasitarnavusi su kaupu
Nes po namų remonto, dangą reikės dėti naują....
Comment
-
Parašė Pauliukas Rodyti pranešimąNamai priklauso privatiems asmenims, kurie ju tikrai artimiausiu metu nemanau, kad prades rekonstrukcijos. Sutvarkytos gatves galbut ines pokyciu, nes anksciau sis kvartalas niekam neidomus buvo..
Comment
-
Daznai pasivaikstau/pavazineju senamiestyje. Ir butent si dalis, nuo Vilniaus gatves iki Karaliaus M. pr. man yra labai niuri. Sakyciau viso to pasekme, bent man atrodo, yra prospektas. Senamiestis atsimusa i ji, ir kartu atitveria nuo upes. Zinoma daug diskutuota ta tema, bet visgi sitas prospektas atkirto miesta nuo Nemuno...
Comment
-
Oro gurkšnis eismo sistemai - www.kaunodiena.lt
Kaunas rengiasi eismo pokyčiams: lapkritį bus atidaryta M.K.Čiurlionio tilto estakada, naujoji Marvelės gatvė ir "Via Balticos" transporto mazgas.
Comment
-
Kai bus atidaryti naujieji transporto objektai, matysime, ar išliks posūkis į kairę už Aleksoto tilto.
Comment
Comment