stulpai kaip stulpai, lenkiski, niekuo neipatingi
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąstulpai kaip stulpai, lenkiski, niekuo neipatingiПТН ПНХ
«Русский военный корабль, иди нахуй!»
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimągali buti, bet, patys siaubingiausi kolkas stovi Laisves Alejoje.
Labai laukiu, kada Vilniaus gatvėje nebebus žaliai dažytų stulpų.ПТН ПНХ
Comment
-
Parašė manometras Rodyti pranešimą
Nemanau, kad siaubingiausi, nes jie nėra labai pastebimi, o tai man atrodo gerai.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
o turetu buti matomi ir netgi akcentasПТН ПНХ
Comment
-
Kažkokias A juostas jau dabar žadėjo padaryt.
Taip, mano svajonė, kad siaurintų Birštono ir Gimnazijos gatves su KMP tokia žalia juosta per vidurį. Paskui būtų galima padaryt antžemines perėjas.
Šiaip man keista, kad neduoda vaizdų vizualizacijų iš žiedo ir kitų susijusių rekonstrukcijų. Čia kad nieks negalėtų kritikuot?
Stulpai, aišku, geriau atrodys.
Comment
-
Nemanau, kad siaubingiausi, nes jie nėra labai pastebimi, o tai man atrodo gerai.
Labai laukiu, kada Vilniaus gatvėje nebebus žaliai dažytų stulpų.
Vilniaus g. žali stulpai manęs labai neerzina, primena senus pažaliavusius (bronzinius?) paminklus, bet jei taptų kokiais rusvais, bet panašaus dizaino, visai nepykčiau
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Laisvės al. sunku įvertinti.
Vilniaus g. žali stulpai manęs labai neerzina, primena senus pažaliavusius (bronzinius?) paminklus, bet jei taptų kokiais rusvais, bet panašaus dizaino, visai nepykčiauПТН ПНХ
Comment
-
Žalvaris žaliuoja ne tokia spalva, o tokia žalia, kaip Vilniaus g. žibintų stulpų, tai tipiška sovietinė, kuria buvo dažoma labai daug viešų patalpų: koridorių, laiptinių, tualetų, todėl manęs nežavi.
Comment
-
Rytoj 15.00 Vilniaus g. antrosios dalies (nuo požeminės perėjos iki Laisves al., kur išraus nuo rugpjūčio 2 d.) rekonstrukcijos aptarimas su gyventojais prie senosios Prezidentūros sodelio.
http://www.kaunas.lt/2021/07/svarbi-...arbu-aptarima/ПТН ПНХ
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąSpės iki rugsėjo 1?Keliauju per Lietuvą
- 2 patinka
Comment
Comment