Buvau girdėjęs apie Vaišvydavos (Piliuonos rodos) pagrindinės gatvės kapitalinį remontą, gal kokių naujienų yra kada tai prasidės?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
Parašė myhorsegallery Rodyti pranešimąBuvau girdėjęs apie Vaišvydavos (Piliuonos rodos) pagrindinės gatvės kapitalinį remontą, gal kokių naujienų yra kada tai prasidės?
Projektiniai pasiūlymaiObjekto pavadinimas Piliuonos gatvės Kaune rekonstravimo projektas Suderinta projektinių pasiūlymų rengimo užduotis 2019-02-28 Išvada dėl pritarimo projektiniams pasiūlymamsPaskelbimo data 2019-04-01 Viešo susirinkimo data 2019-04-24 Išvada Pritarta Išvados data 2019-05-02 Išvados Nr. IS sistemoje Projektiniai pasiūlymaiObjekto pavadinimas DIDŽIOSIOS GATVĖS KAUNE REKONSTRAVIMO PROJEKTAS Suderinta projektinių pasiūlymų rengimo užduotis 2019-02-28 Išvada dėl pritarimo projektiniams pasiūlymamsPaskelbimo data 2019-04-09 Viešo susirinkimo data 2019-05-09 Išvada Pritarta Išvados data 2019-07-01 Išvados Nr. IS sistemoje
Comment
-
Parašė myhorsegallery Rodyti pranešimątai matyt šiemet darbų tikrai nepradės, dėkui už info.
- 3 patinka
Comment
-
Del kairiojo posūkio ties Maxima tai gėda projektuotojams, matyt ten nė karto nėra važiavę. O kad šitaip žiūri į racionalius pasiūlymus tai čia nieko naujo, nes jiems suderinimas su visuomene tėra fomalumas. Žiedas ties Baubliu nemaišys, ereliams sparnus jis apkarpys. Man dar labai norėtųsi žiedo ant kalniuko su posūkiu link Onkologinės ligoninės (Panemunė), nesusiję su Vaišvydava, bet netoliAs much power as necessary, as much freedom as possible
- 1 patinka
Comment
-
Iš dviračių takų temos. Nuotrauka berods daryta Liepos 25 d.
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
- 1 patinka
Comment
-
Persiprašau, kad esu jums tikriausiai labai įkyrėjęs, bet sumetu nuotraukėles iš Žemaičių gatvės rekonstrukcijos ir maunu iš Kauno dviem savaitėm. ATOSTOGOS!!!
Nuo Savanorių prospekto
.
Ties P.Višinskio gatve
Tolyn link Jablonskynės
Kertam Aušros ir leidžiamės žemyn. Čia lyg niekas nieko ir neveikia
O, senas grindinys ir namas, kuriame prieškary gyveno mano mama su savo tėvais. Mama pasakojo, kad savininkui vis žmonės sakydavo, kad jo namas gali nugarmėt žemyn. Bet...nenugarmėjo iki šiol...
Žvilgsnis aukštyn
vėl leidžiamės į apačią.kai kur matosi vandens išgraužtas smėlis
Gatvė šiek tiek platinama ir, manau, bus sutvirtintas šlaitas
Viskas...Keliauju per Lietuvą
- 24 patinka
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąPersiprašau, kad esu jums tikriausiai labai įkyrėjęs, bet sumetu nuotraukėles iš Žemaičių gatvės rekonstrukcijos ir maunu iš Kauno dviem savaitėm. ATOSTOGOS!!!
Viskas...AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 2 patinka
Comment
-
Vytauto Didžiojo tilto prietilčio darbai. Atskira juosta kairėje pusėje tiesiai. Anksčiau kryptis tiesiai buvo iš antros eismo juostos. Anksčiau čia buvo gembės su kryptimis. Nebūtų visai netikėta, jei krypčių neatkurs.
Atnaujintas šviesoforas šioje vietoje (kur kryptys į kairę ir į dešinę) neturi įrengtos gembės virš kelio, kaip kiti naujos kartos šviesoforai.
Naujos kryptys įrengtos ant šviesoforų gembių. Į Centrą dabar galima sukti iš abejų eismo juostų. Anksčiau tik iš pirmos eismo juostos. Iš antros - tik į Aleksotą. Neliko ženklo į Aleksotą. Ženklas į Aleksotą liko pasukus į dešinę.
Kitoje gatvės pusėje link Veiverių g. yra įrengiama nauja stotelė. Turbūt nereikės greitu metu sukinėtis autobusu po tiltu. Po tiltu esanti stotelė nebeturi stotelės kišenės. Ten dauguma autobusų nebestos.
- 7 patinka
Comment
-
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimą
Esant dviems juostoms vienpusiame kelyje gembė nebūtina. Daug kur jas stato reikia nereikia.
Comment
-
Gal dar atkurs gembę su kryptimis todėl nestatė.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimą
Šviesoforo ant gembės nebus.
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąPersiprašau, kad esu jums tikriausiai labai įkyrėjęs, bet sumetu nuotraukėles iš Žemaičių gatvės rekonstrukcijos ir maunu iš Kauno dviem savaitėm. ATOSTOGOS!!!
Comment
-
Parašė simsim Rodyti pranešimąužmačiau kad kapitaliai tvarko šaligatvius Baršausko g. Labai džiugina, nes jie ten baisūs. Gal kas žinote ar abi pusės suplanuotos? Ar iki VI forto ar tik šis gabaliukas?
Comment
Comment