Parašė Linas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimą/\ žiūrėkit, pažįstami sakė, kad kažką rimto daro su parodos kalno asfaltu. ką pifai ten veikia? minėjo, kad ne duobeles gremžinėja, o masiškai dangą nugremžia
o siaip darbai smarkiai vyksat mieste... ypac tai pasimato nakti...vakar velgi apie 11-12 val. miestu vaziavau tai maciau minimum 5 busikus kur zymejo kelius... smagu kad tai daroma naktim.... taip pamascius vaiuojant nakti centru nera vietos is kur nesimatytu kazkuriam gale zybsintys geltoni svytureliai...
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąsmagu kad tai daroma naktim.... taip pamascius vaiuojant nakti centru nera vietos is kur nesimatytu kazkuriam gale zybsintys geltoni svytureliai...
Comment
-
Parašė Kirkas Rodyti pranešimąDiena tokiu darbu niekas beveik ir nedaro,o uzsienyje didelio pravazumo gatves remontuojamos pagrinde naktimis ir grieztu minute i minute grafiku
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąaj, cia Lietuva, cia lietus lija, nenustebciau jei ir diena sugalvotu nes naktimis kaip suprantu darbininku atlyginimams taikomi kitokie tarifai... nors gal ir klystu...www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąNagi neklysti. Darbuotojai, dirbantys naktimis, gauna didesnę algą. Be to, Lietuvoj situaciją apsunkina nuolat besiskundžiančios bobos, kurios iškart kviečia policiją, rašo skundus savivaldybei, kad negalėjo vieną naktį ramiai pamiegot. Pagyventų ji kokiam Niujorke, tai prapliktų nuo naktinio gyvenimo triukšmo.
Comment
-
mano lūkesčiai patenkinti kokiais 70 procentų pagalvokit patys, kodėl
taip pat centre donelaičio gatvėj visos perėjos sužymėtos naujai, tik vat horizontalaus pačios gatvės ženklinimo dar nė ženklo... taip pat radvilėnų plente išpjaustytos duobės jau užlietos, ir turiu pasakyti, kad visai neblogai
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąJei keist tai keist galejo visa, ta 50 metu senumo danga.
Comment
-
Parašė Kirkas Rodyti pranešimąjei visa keist tai ilgam būtų paralyžuotas eismas parodos kalnu
Comment
-
O man noras pasidžiaugt yra, kad gatvės Kaune žymimos visgi, kaip ir žadėta Birželio 23-iosios ir...hm...Baranausko, berods, ten, prie Telekomo, kur aš dažnai važinėju ir gerus keletą metų nebuvo nė vienos linijos, ir aš vis skundžiaus, tai prieš savaitėlę netyčia aptikau tą gatvę sužymėta. Įrodymui foto iš telefončiko čia Birželio 23-iosios ir Partizanų sankryža.
http://foto.terpe.lt/inkelti/20080505/Atvaizd034.jpg
P.S. oj, negalvojau,kad tokia didelė bus iš telepončiko bet nebetaisysiu...tebūnie didelis įrodymas
Comment
Comment