Bet tokiu atveju turėtu būt provėžos? O čia kelias suskeldėjo lyg būtų nepalaistytas ir išdžiuvo.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
Parašė myhorsegallery Rodyti pranešimą
O gal ten perkrautos statybinių medžiagų mašinos nuolat važinėjosi, o kelią padare tik lengvoms, ir "pamiršo" svorio ribojimą uždėt?
Pastebėjau, kad dabar labai madinga uždėti tokiuose kvartaluose asfaltą ant bet ko ir bet kaip, skatina pardavimus Kas bus po to - nelabai kam rūpi, kokybės kontrolės nėra.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimąPff... tikėjausi kažko rimčiau. Klausimas kam išvis taip padaryta?Keliauju per Lietuvą
Comment
-
Kas ten su tuo perskyrimu blogai? Gal kiek nelygiai, bet bent man labia nekliūva...
O keisčiausiai atrodo tas šaligatvio bortelis, visas apskilinėjęs ir aptrupėjęs. Bet man panašiausiai, kad čia pataupė ir sudėjo seną bortelį. Nelabai gražu...As much power as necessary, as much freedom as possible
Comment
-
Parašė myhorsegallery Rodyti pranešimąKas ten su tuo perskyrimu blogai? Gal kiek nelygiai, bet bent man labia nekliūva...
O keisčiausiai atrodo tas šaligatvio bortelis, visas apskilinėjęs ir aptrupėjęs. Bet man panašiausiai, kad čia pataupė ir sudėjo seną bortelį. Nelabai gražu...
- 3 patinka
Comment
-
Parašė TheCoach Rodyti pranešimąČia šitą šedevrą savivaldybė padarė ar čia visų galų meistrai, kurie tą kvartalą vysto?
Comment
-
Parašė myhorsegallery Rodyti pranešimąKas ten su tuo perskyrimu blogai? Gal kiek nelygiai, bet bent man labia nekliūva...
O keisčiausiai atrodo tas šaligatvio bortelis, visas apskilinėjęs ir aptrupėjęs. Bet man panašiausiai, kad čia pataupė ir sudėjo seną bortelį. Nelabai gražu...
Comment
-
Parašė medukas Rodyti pranešimąniekam netrukdo kad jie apduze
As much power as necessary, as much freedom as possible
Comment
-
Parašė Missoni Rodyti pranešimąBiesas žino... Krapštėsi ilgai prie šitų šedevrų, nes iš pradžių buvo padaryta paprastai, be to balto perskyrimo. Na, paskui kažkam kažkas šovė į galvą, pjovė asfaltą, kišo kiniško granito gabalus, vėl asfaltavo. Granitas išvis brokuotas , nes vos ne kiekvieno gabalo galai nuskilę... Norėjo kaip geriau, gavosi kaip visada...
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTen kazkoks patvorinis gyvena, buvo issikeles plakata pries medziu pjovima, tai jam specialiai gal paliko
Comment
-
iš to, ką matau - gavosi ne durnas sprendimas ne visus medžius išpjauti, nes vizualiai atrodo neblogai, kai yra šiek tiek pilno ūgio medžių, įtarpuos naujuosius mažesnius ir bus gražu. Tikrai gerai, kad visus ligotus metė lauk, nes lyginant su senuoju vaizdu - tai buvo tikras šabakštynas (ypač žiemą), o dabar ir gatvė praplatėjo, ir fasadai išlindo, ir dar likę šiek tiek medžių bendram vaizdui, kuris tapo jaukus.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąiš to, ką matau - gavosi ne durnas sprendimas ne visus medžius išpjauti, nes vizualiai atrodo neblogai, kai yra šiek tiek pilno ūgio medžių, įtarpuos naujuosius mažesnius ir bus gražu. Tikrai gerai, kad visus ligotus metė lauk, nes lyginant su senuoju vaizdu - tai buvo tikras šabakštynas (ypač žiemą), o dabar ir gatvė praplatėjo, ir fasadai išlindo, ir dar likę šiek tiek medžių bendram vaizdui, kuris tapo jaukus.
- 1 patinka
Comment
-
Kažkoks užstrigimas su naujaisiais šviesoforais. Nuo rudens stovi ir nesugeba prijungti, Donelaičio g. matyt prijungta prie senosios spintos, nes laiko skaičiavimas neveikia. Savanorių pr irgi sugeba kas mėnesį po vieną veiksmą padaryt, gruodį ant stulpų priveržė lempas, o štai šiemet ėmė ir net kelio ženklus užkabino
Jei jiems trūksta žmonių šviesoforų pajungimui, tegu kreipiasi, perskaityti instrukcijas net mėnesio neprireiks
Comment
Comment