Na, daug metų gyvenau Romainiuose, minėta Bivylių gatvė iš tiesų labiau tranzitinė ir pagerintų susiekimą tarp rajonų. Aš pats geriau važiuodavau ratą geru keliu, nei tais duobėtais grioviais O šaip tai taip, Romainiuose gausu laukuose pristatytų kotedžų, tai patikėkit, kokie ten visi aršūs, savivaldybė turi DUOT
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąŽidrunas Garšva vakar papostino Fb, gal kas matė. 2016metų planai:
Žalia- jau yra
Raudona- bus 2016
Mėlyna- iš ES fondų
Atvaizdas
Comment
-
Po žiemos (o gal tai buvo ir anksčiau tik dabar pastebėjau) mano akim yra žiaurokas vaizdas su renovuotomis Karaliaus Mindaugo ir Jonavos gatvėmis. Kelio danga pilna įvairiausių trūkių. Greitu metu jei jie nebus tvarkomi atsivers duobės ties jais. Manau kad šiose gatvėse Remiksas bus nepasiteisinęs.
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąNepagaunu iš šio žemėlapio ar įeis Prancūzų - Verkių gatvės?
Comment
-
Parašė GYARD-P Rodyti pranešimąPrancūzų ir Verkių rekonstrukcijos projektas jau seniai parengtas ir suderintas su rajono bendruojeme. Ankstenė taryba buvo "numačius" šį projektą vykdyti iš ES pinigų. Šiame plane ES nesimato, tad gal bus pajudintas šis kaimo vieškeliukas.
Comment
-
Pastraipa iš straipsnio apie Lidl:
Ramučiuose, šalia magistralės Vilnius-Kaunas, besiplėtojančiame Kauno logistikos parke jau veikia Lietuvos pašto ir
„Gintarinės vaistinės“ rūšiavimo-paskirstymo sandėliai, planuoja kurtis kitos kompanijos. Atsižvelgdama į didėjančius sunkiasvorio transporto srautus, Automobilių kelių direkcija šioje vietoje projektuoja naują viaduką. Planuojama sutvarkyti ir kai kurias Ramučių gatves.
Comment
-
Savanorių/Kovo 11osios sankryžoje pats laikas būtų juostas supaišyti, nes pasikeitusi eismo tvarka ne visiems suprantama (deja). Dabar toje sankryžoje iš pirmos tik į dešinę, iš antros tiesiai, o iš trečios tiesiai ir į kairę. Dukart šiandien kirtau tą sankryžą, važiavau kovo 11osios gatve link Krėvės prospekto, abukart važiavau iš trečios juostos tiesiai. Abu kartus važiuojantys antra juosta riedėjo sau laimingi tiesiai, o man vienintelis kelias buvo į priešpriešinę už sankryžos. Tie ženklai jau kuris laikas kaip pasikeitę ten, bet žmonėm sunkiai susivokia kažkodėl.
Comment
-
Parašė Corps Rodyti pranešimąTai kad supaišytos tos jau linijos naujai. O aš važiavau iš antros į pirma link kovo 11 g. o vienas iš pirmos važiavo tiesiai jis man į sparną priekini aš jam į buferi galini, tai policija bando mane dar kaltu padaryti, kad žmogus nevietinis (nors kaiptik turėtu sekti ženklus).
Comment
Comment