Parašė dsanto
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
Parašė Torkas Rodyti pranešimąVisos Lietuvos miestų gatvės tam pasmerktos. Nesvarbu ką kloji - subyra. Kadangi nėra paklota tinkamų pagrindų ir asfaltas yra deformuojamas. Dėl ko atsiranda įtrūkimų ir skverbiasi vanduo. Tik iš kapitališkai tvarkomų gatvių galima kažko tikėtis.
Comment
-
va ko aš laukiau
Planuojama, kad garsioji „Remix Plius“ technologija bus ir toliau naudojama kitose gatvėse, tačiau teigiama, kad klaidos nebus kartojamos.
„Kituose objektuose yra ištiriami asfalbetonio mišiniai ir sprendžiama, ką į mišinį pridėti papildomai, kad būtų išlaikyta pakankama bitumo sudėtis. Kitaip sakant, manome, kad pačiame apatiniame sluoksnyje trūko bitumo, viršutiniame sluoksnyje bitumo pakankamai. Bitumas pradėjo iš apačios skverbtis į apačią ir pradėjo korėti viršutinis paviršius“, - teigė A. Pakalniškis.
http://www.delfi.lt/verslas/transpor...#ixzz3c7WSkkuh
Comment
-
Jei gerai suprantu tai asfaltas buvo sušiauštas ir tas purėtumas kuris matėsi ir plika akimi buvo užpildytas bitumu, o ant jo paberta granitinė skaldelė, kuri su bitumu ir turi užpildyti poras,o perteklinė tiesiog nusi važinės ir nusišluos. Tokiu atveju nieko ypatingo nematau. Jei aš viską gerai supratau iš pateiktos info.
Comment
-
Parašė GediminasJa Rodyti pranešimąJei gerai suprantu tai asfaltas buvo sušiauštas ir tas purėtumas kuris matėsi ir plika akimi buvo užpildytas bitumu, o ant jo paberta granitinė skaldelė, kuri su bitumu ir turi užpildyti poras,o perteklinė tiesiog nusi važinės ir nusišluos. Tokiu atveju nieko ypatingo nematau. Jei aš viską gerai supratau iš pateiktos info.
Comment
-
remix aparatas tikrai naudojamas ir Kauno rajone, šiandien maloniai nudžiugino, kad dirba Akademijoje link Noreikiškių, ir panašu, pagal pasiruošimo darbus, darbus tęs ir pačiose Noreikiškėse. Tiek, kad tose atkarpose tikrai ne visur yra šaligatviai ir gatvės borteliai, o atsimenu pernai Pakalniškis minėjo, kad remixui būtinas gatvės bortelis... Tai kaip čia yra įdomu?..
Comment
-
Pernai Remix dirbo Biruliškių gatvėje, kurioje nėra bortelių.
Google maps. Biruliškių g.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimąPernai Remix dirbo Biruliškių gatvėje, kurioje nėra bortelių.
Google maps. Biruliškių g.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąIr kokia būklė šiemet?AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąIr kokia būklė šiemet?
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąremix aparatas tikrai naudojamas ir Kauno rajone, šiandien maloniai nudžiugino, kad dirba Akademijoje link Noreikiškių, ir panašu, pagal pasiruošimo darbus, darbus tęs ir pačiose Noreikiškėse. Tiek, kad tose atkarpose tikrai ne visur yra šaligatviai ir gatvės borteliai, o atsimenu pernai Pakalniškis minėjo, kad remixui būtinas gatvės bortelis... Tai kaip čia yra įdomu?..
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąVietomis paskilinėję, ypač ties įvažiavimais. Laikys gal dar keletą vasarų
Comment
-
Parašė bakenonas Rodyti pranešimąna visur užlopino, ir Tunelio g., ir Jonavos ir Karaliaus Mindaugo ir t.t. Bet važiuojant lopai netrukdo, lygūs, kaip bebūtų viskas geriau nei buvo, iš klaidų pasimokys ir tikėkimės kitos gatvės nebus remontuojamos už metų
Comment
-
Parašė Gintaras663Tie lopai yra pasityčiojimas iš žmonių ir miesto. Buvo kalbos kad ale koks brokas ar kas , bet tegul įrodo kas kodėl ir kaip ten blogai , nes man atrodo tie lopai specialiai yra padaryti , nes normalios vietos normalus atsfaltas buvo . Pagal viska turejo apskritai pertiesti atkarpas ištisai, o ne standartiškai Kauno stilium. Tai faktas tas, kad kitais metas tas gatves kur šiemet nuties , kitamet irgi bus ale brokas ir vėl lopymas gražiu gatvių.....
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąFaktas, kad nekokybiškai padarytas darbas. Buvau Remixo skeptikas, bet šiuometiniai lopymai pranoko mano skepticizmą. Nesitikėjau tokio greito broko.
Bent jau visą ruožą padengtų skaldele tada, būtų geresnis estetinis vaizdas, ir jei tiek sulopyta gatvė tai kitais metais vėl reiks lopyt, bet jau kitus plotus.
https://www.youtube.com/watch?v=WHO007_wnToPaskutinis taisė Smalsuolis; 2015.06.15, 13:07.
Comment
Comment