Kalbant apie kokybe tai man keista pasirode tiek karaliaus mindaugo prie birstono gatves sviesaforo, tiek jonavos gatvej prie silo stabdymo zonoj pasidare daug mazu bangeliu, ar ateityje nebus problemu jei jos dides?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno infrastruktūros projektai
Collapse
X
-
Parašė Krokas Rodyti pranešimąKalbant apie kokybe tai man keista pasirode tiek karaliaus mindaugo prie birstono gatves sviesaforo, tiek jonavos gatvej prie silo stabdymo zonoj pasidare daug mazu bangeliu, ar ateityje nebus problemu jei jos dides?
Comment
-
Parašė Krokas Rodyti pranešimąKalbant apie kokybe tai man keista pasirode tiek karaliaus mindaugo prie birstono gatves sviesaforo, tiek jonavos gatvej prie silo stabdymo zonoj pasidare daug mazu bangeliu, ar ateityje nebus problemu jei jos dides?
Comment
-
Parašė kgarnetas Rodyti pranešimąPrie Birštono gatvės kažką tiesiant suhaltūrino, nes tos bangelės nuo pat pradžių yra 3 juostoje. Man labiau nerimą kelia, daug vieų kur atrodo vanduo stovi palijęs ir ten tarsi truputį jau išėsdinta. Ar laikui bėgant neišeis šaibom tas asfaltas, žinant mažus sluoksnius.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąAleksoto kalnas darytas su Remix mašina.As much power as necessary, as much freedom as possible
Comment
-
Parašė myhorsegallery Rodyti pranešimąTai kad pries gerus 10 metu ji dare, tai kaip ir normalus nusidevejimas. Srautai ten didziuliai, o kalne apkrovos dar didesnes, ypac nuokalneje.
Comment
-
Parašė Specas Rodyti pranešimąMinkovskių gatvė prieš kokius 10 metų"Remix" daryta.
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimątos bangeles su visom remix gatvem nemanau, kad tai kokybisko masinos darbo rezultatas...
Apskritai esant dabartinei situacijai Kauno gatvėse, šis būdas yra žymiai geriau, nei laukti, kol gabalais už didelės lėšas KADA NORS sutvarkys kapitaliai visas gatves, nes remontas buvo ir išlieka būtina DABAR. Todėl sutvarkytos didžiosios magistralinės gatvės, tokios kaip K. Mindaugo, jonavos ir kitos ženkliai pagerino vairavimo kokybę ir jausmą bei užgesino daugybę prastų ruožų, galų gale sumažino ir toliau mažina gėdą dėl gatvių kokybės, didina miestiečių pasitenkinimą.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąO Nuokalnės gatvė su Remix perasfaltuota?
Tada tai dar buvo pati Kauno gatvių perasfaltavimo bumo pradžia, atėjus į merus Mikaičiui.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąKai buvo persafaltuojama Nuokalnės gatvė, niekas dar nekalbėjo apie šią technologiją.
Tada tai dar buvo pati Kauno gatvių perasfaltavimo bumo pradžia, atėjus į merus Mikaičiui.
Comment
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąTai kad Nuokalnės gatvę perasfaltavo prieš 2-3 metus lyg. Vieną pusę (į kalną) vienais metais, kitą kitais.
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąTai ka, raidondvario plento rekonstrukcija tebuvo kupciaus muilo burbulas...
Comment
-
Parašė ViR2 Rodyti pranešimąBus matyt, bet tik su ta salyga, kad finansavima uzsitikrins
http://www.miestai.net/forumas/showp...&postcount=865
Comment
-
nu kaip čia dabar sakysi, kad viskas buvo anos valdžios padaryta, belieka ramiai tęsti darbus? Reikėjo sukelti rimtą įspūdį, kad jezusmarijadievomotina kaip viskas tragiškai, bet va jie didvyriai viską sustyguos ir paleis. Dar net iškart užsibook'ino laiką vienam projektui - vieneri metai. Taip išeitų kad iškart pasižada ne kažką nuveikti?.. Man svarbiausia, kad jau vyksta/tuoj vyks dideli darbai, o šitie tegu piarinasi, svarbu kad miesto reikalų negadintų. Ai tiesa dėl biurokratijos aparato mažinimo tai pagyrimas, tikrai visi sutiks, kad valdininkų per daug.
Comment
Comment