Parašė Rimas_OK
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus senamiesčio eismo organizavimas ir gatvių tvarkymas
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąŠvitrigailos g.?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKad stovėjimo aikštelės ten ir taip nebuvo toje pusėje. O kad kloja asfaltą, tai gal ir gerai, nes uždėjus senąjį grindinį, jis po kelių metų vėl bus pilnas įdubimų ir provėžų.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąAr akmeninis grindinys nėra saugomas paveldosaugos?DINGĘS MIESTAS - MERKINĖ <<
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąKad stovėjimo aikštelės ten ir taip nebuvo toje pusėje. O kad kloja asfaltą, tai gal ir gerai, nes uždėjus senąjį grindinį, jis po kelių metų vėl bus pilnas įdubimų ir provėžų.
Comment
-
Tai aš esu pasimetęs dėl Šventaragio gatvės Gal jie čia tą asfaltą pila kaip pagrindą plytelėms? Gali taip būt? Beje, tuo pačiu, labai gražiai atrodo tie atidengti pastatai (čia arčiau berods vidaus reikalų ministerija?).
--------------
Laisvės pr. tarp Mados ir Spaudos rūmų (važiuojant link TV bokšto) taip pat platinama gatvė. Šiandien ekskavatorius jau nukasinėjo žemę.
Comment
-
„Gal jie čia tą asfaltą pila kaip pagrindą plytelėms? Gali taip būt? Beje, tuo pačiu, labai gražiai atrodo tie atidengti pastatai (čia arčiau berods vidaus reikalų ministerija?).“
Kažin ar taip gali būti? Dėl fasado atidengimo, pritariu. Man irgi patinka. Erdvės padaugėjo. O ir tie medžiai buvo jau labai pavargę...
Comment
-
Parašė Knope Rodyti pranešimąKažin ar taip gali būti?
Comment
-
Parašė Arulis Rodyti pranešimąPanašu, kad ne trinkelės naudojamos
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąPriklauso kaip tai pavadinsi. Galima pavadinti ir akmens trinkelėmis
Comment
Comment